kendini bu ay hamile sananlar buraya

aaay ne güzel dimeh yaaa benim kocamın tepkisi ne olurdu acaba şu an bile çocuğum diye seviyor beni kıyamıyor bide hamile olsam napacağını nasıl davranacağını şaşırır eminim rabbim inşallah bizlere de nasip eder bu güzel anları..sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Son düzenleme:

Ay ne güzel yaaaaaaaaaaaa

evet herseyden önce saglikli olsun hayirli bir evlat olsun!Allah anali babali uzun ömür versin canim

ne güzeldir yaaaa simdi esindeki heyecan senin naz yapmalarin degil mi kizzzzzzzzzzzzzz

Ay ne güzel yaaaaaaaaaaaa

evet herseyden önce saglikli olsun hayirli bir evlat olsun!Allah anali babali uzun ömür versin canim

ne güzeldir yaaaa simdi esindeki heyecan senin naz yapmalarin degil mi kizzzzzzzzzzzzzz

daha başlamadım naza öle ufak tefek biraz karnım büyüsün göstericem ona gününü

daha başlamadım naza öle ufak tefek biraz karnım büyüsün göstericem ona gününü

Ayyy kiz dimeh artikin sen baskalarina aitsin

sen artikin bizden degilsin

artikin bedeninde hamileeeeeeeee

ay kiz düsünsen senin hamile haberini almak ve diger arkadaslarin hamile haberlerini almak bile insani bu kadar heyecanlandirip mutlu ediyorsa eeeeeee

o zaman düsünüyorumda insan kendisi hamile oldugunda nasil bir duygudur yaaaaaaaaaaa

Allahim sen tüm isteyenlere,bizlerede nasip eyle

kızlar benımde adetime 5 gün var.bir üşüdüm bir üşüdm dün titredim resmen üzerime yorganlar battaniyler attım öyle ısındım.başka belirti ne vaar bilmem

çok büyük mutluluk ama insan bi durgunlaşıyo 24 saat geçince ne bilim ben zaten kocam için çok istedim kalmayı yoksa çocuk çok büyük sorumluluk bana allah hayırlısyla kucağıma almayı nasip etsin bide büyütmeyi evlat bu ya insan herşeyin en iyisini yapmak ister almak ister allah yardım etsin gönlüne göre versin herkesin inşallah

günaaayyydınnnn boncuklarım...dimehim anaçım sana ilk bebişli sabahında çift günaydın yolluyorm..bugün gezmelere gidicem,arkadaşım nişanlı düğün hazırlıklarında stress yaşıyo kaynana görümce olayından ötürüüü,gidip onu teselli edicez...bir arkadaşımda yeni hamile o da gelecek....biride 19 haftalık..öyle bende arada sopacık gibi durucam :18: brada fazla olamıycam bugün sizleri çok seviyorum....özlycem hepiniziiiii.....muzmuta dua ettim kırmızılı olsada,ondanda güzel haberler bekliorum inşalaaaaaaaaahhhhh

çok doğru canım allah önce sağsalim kuycağına almayı sonrada içine sinerek büyütmeyi nasib etsin.. allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin..

hayırlı günlerrr kızlarr ben dayanamıyorum biradan tahlil yaptırcam 3gün var ama kanda çıkıyomuş:18:

hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle dönersin bize

kızlar benim çikolata kistim var doktor hemen hamile kalmalısın dedi bu ay soğan kürü yapmıştım en son 23 nisanda adet görmüştüm benim pek düzenli değildir adetim ama midem bulanıyo inşallah hamileyimdir bir kaç gün daha bekleyip test yapıcam kisti olupta hamile kalabilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Günaydın kızlar.... Dün siteye girmedim meyer yeni bebiş haberlerimiz varmış Allah tamamına erdirsin... eee.... darısı da dileyenlerin başına Kızlar yaa..adet günüm bu gün itibariyle 3 gün geçti bende idrar testi yaptım negatif çıktı geciktim mi yoksam geç döllenme dediklerinden mi bilemiyom yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…