- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.361
miyopi yi az önce okudum rabbim yar ve yardımcısı olsun.....
hayirli sabahlar kizlar biz geldikkkk test yaptimmmm veeeeeeeeeeee sonuclar yarin
allah yardımcısı olsunyok kızlar ben kırmızılı olsamda muzmuta dua ettim yani...muzmutta kırmızı yooooooooook....
miyopi hastanede olduğunu yazmış bikaç sayfa önce,biraz kanamsı olduğunu,ama doktorun önemli olmaığını yazmış...bazen olabiliyor iyiki hemen doktora gitmiş,önlemini almışlarsa bişey olmaz inşallah
hayirli sabahlar kizlar biz geldikkkk test yaptimmmm veeeeeeeeeeee sonuclar yarin
yok kızlar ben kırmızılı olsamda muzmuta dua ettim yani...muzmutta kırmızı yooooooooook....
miyopi hastanede olduğunu yazmış bikaç sayfa önce,biraz kanamsı olduğunu,ama doktorun önemli olmaığını yazmış...bazen olabiliyor iyiki hemen doktora gitmiş,önlemini almışlarsa bişey olmaz inşallah
heyecan yaratayim dedim neyse ciddileselim biz geldik dedim cunku dun kocam kus almis eve bana yarenlik etsin diye ve tets yaptim sonc ikinci cizgi silikte olsa biraz cikti diger cizgi gibi net degilsede belirgin yani ama daha 2 gun gecti emin olamadim salidan sonra doktora gidecem
heyecan yaratayim dedim neyse ciddileselim biz geldik dedim cunku dun kocam kus almis eve bana yarenlik etsin diye ve tets yaptim sonc ikinci cizgi silikte olsa biraz cikti diger cizgi gibi net degilsede belirgin yani ama daha 2 gun gecti emin olamadim salidan sonra doktora gidecem
muzmut canım benim çok sevindim hadi hayırlısı inşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
bu arada benimde kuşlarım var evde iki tane şirin mubişim seninkinin cinsi ne ?
insallah canim sagol tum isteyenlere verir insallah rabbim...
bu ay rabbim isteyenlerin göbişini sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun.... aminnn
bende kirmizi falan yok dimeh daha gozukmedi test yaptim veeeeeeeeeeeeeee sonucu yarin
kuşun çok şeker bi bebiş daha geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkizlar bu test buda kusummmmEki Görüntüle 427615 Eki Görüntüle 427616 Eki Görüntüle 427615 Eki Görüntüle 427616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?