- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.561
yurtiçiyimde ne farkediyorki...yurtdışında olsam belki daha iyi olurdu...
evdesin arkadaşların çalışıyo tabi amaan ölede zor öteki türlüde ben çalışıuyorum arkadaşlarım evde ben napıyım amaan karnım ağrıyo zaten püüf(((((((
çalışmayan arkadaşımda varda adam gibi adam bulmak zor ya...insan böyle candan dost istiyor...ama olmuyor...heep çıkarına arkadaşlık var...bende bundan çok sıkılıyorum...insan yeni tanıştığı birinide evine sokamıyor...niyetini kestiremediğinden...kıskanç insan çok..mesela ben şu an hamile olsam bile kıskanılma nedeni...o derece etrafımda kötü enerjili insanlar var....çalışsam belki kafam dağılırdı ...üniversiteyi evde oturmak için bitirmişim...[/öle hemen pırt diye arkadaş oldunu sokma tabi eve bende korkarım öle şeyden evde olmak daha iyi boşver hiç öle kafa falan dağılmıyo işyerinde burdada can sıkıcı insan çook bende çalışmak için üniversite okumamışım heralde
çalışmayan arkadaşımda varda adam gibi adam bulmak zor ya...insan böyle candan dost istiyor...ama olmuyor...heep çıkarına arkadaşlık var...bende bundan çok sıkılıyorum...insan yeni tanıştığı birinide evine sokamıyor...niyetini kestiremediğinden...kıskanç insan çok..mesela ben şu an hamile olsam bile kıskanılma nedeni...o derece etrafımda kötü enerjili insanlar var....çalışsam belki kafam dağılırdı ...üniversiteyi evde oturmak için bitirmişim...[/öle hemen pırt diye arkadaş oldunu sokma tabi eve bende korkarım öle şeyden evde olmak daha iyi boşver hiç öle kafa falan dağılmıyo işyerinde burdada can sıkıcı insan çook bende çalışmak için üniversite okumamışım heralde
kuzum benim yaaa..valla dün düşün sıkıntıdan tam kurumamış çamaşıları ütüledim ..şimdi kendime iş arıyorum nereyi napsam da vakit geçse diye....dışarıda tek başıma sap gibi dolanmakta istemiyorum...inşallah bir bebiş gelirde bana arkadaş olur...
Bacım oturma sende, netten bir şeyler yap. Bir şeyler üret, pazarlamasını yap... Ne biilliiiimm kendine ve çevrene faydalı olacak uğraşlar bul. benim uğraşım çok ama gereksiz yere çok zaman harcıyorum. Gerçekten iyi bir arkadaşım benimde olmadı. yıllarca kime emek verdiysem bana haset duydu, kazık yedim. Şimdi mesafeliyim, ailem olmasa çok yalnızım çook.
çalışmayan arkadaşımda varda adam gibi adam bulmak zor ya...insan böyle candan dost istiyor...ama olmuyor...heep çıkarına arkadaşlık var...bende bundan çok sıkılıyorum...insan yeni tanıştığı birinide evine sokamıyor...niyetini kestiremediğinden...kıskanç insan çok..mesela ben şu an hamile olsam bile kıskanılma nedeni...o derece etrafımda kötü enerjili insanlar var....çalışsam belki kafam dağılırdı ...üniversiteyi evde oturmak için bitirmişim...
al benden bir tane daha helede kendi ailen sehırdısında ise al sana psıkolojik bunalım nedeniii
kızlar ben hem çalışıyom hem dışarıdan ünv.okuyom hem ev hanımıyım bebeiğim yok ama kocam çocuk gibi ona bakıyom ev işide varçok zor valla hafta sonu gezemiyorum ki ev işinden çalışırken ev hanımı olunmuyo valla angel canım evde daha iyisin inan bana :)
evet şu an şehirdışındalar...yani yaklaşık 1 aydır memleketteler...ve ben çok bunaldım...zaten eşimin ailesi bir cins...elti desen ..görümce desen faydasız selam bile vermiyorlar...sevmiyorum ya ben artık insanları...
valla ben çalışsam veririm kadına para evi temizlesincumartesi temizlik olur pazar gezerim...
Master -yükseklisans yapabilirsin. Ya da bir blog kurup oradan çeşitli kıyafet kozmetik ürünler satabilirsin. kullanmadığı eşya satan veya bloğuna reklam alan çok. Ama ne kazanırlar hiç bilmem. Yahu ben de niye alıntı ve cavapla yok. sadece cevapla ve önizleme var.
ahh yavrummmm gel ablana gelllll
senınkıler yıne memlekette 1 aylıgına bızımkıler tumden memlekette yanı gurbette gelınım ben anlayacagın
bende unv mezunuyum 3 ay calıştım evlendıgımde sonra ayrıldım sımdı esım calışma demıyor ama her işinıde begenmıyor paşazadem benim
ben eşimin aılesınden de cekıyorum ah canlarım benım Allah kımseye vermesın helede aılen uzakta olunca esım yoksa yanımda düşene vur sende bir tekme
Ama kendı kendıme yetmeyı oğrendım ben 2,5 senede tek basıma alısverısımı yaparım pazara gıderım yemek yerım dısarda gezerım tozarım ne yapım dedıgın gıgı herkese guvenemıyorum kı bole takılıyorum bende
İşte bu zamanlarda hep dıyoruz ki bir bebişimiz olsun bızım arkadasımız olsun zaman gecer değil miiiiii
kuzum benim yaaa..valla dün düşün sıkıntıdan tam kurumamış çamaşıları ütüledim ..şimdi kendime iş arıyorum nereyi napsam da vakit geçse diye....dışarıda tek başıma sap gibi dolanmakta istemiyorum...inşallah bir bebiş gelirde bana arkadaş olur...
ahh kuzum keşke sen benim en yakın arkadaşım olsaydın demek uğraş arıyosun kendine gelirdin bize ütü bulaşık toz süpürme hırla 2 gündür elimi değmiyorum bişeye yemek desen yeni hamişim ya onuda yapmıyorumsen gelirdin akşamda kocan gelirdi ooh bide bi scrabble yapardık sen nasılsa sigarayada izin veriyosun ooh yapardık kahveyi içerdik sigarayı benimde öle arkadaşım yok haftasonları ya evdeyim ya annemlerde amaan
ahh kuzum keşke sen benim en yakın arkadaşım olsaydın demek uğraş arıyosun kendine gelirdin bize ütü bulaşık toz süpürme hırla 2 gündür elimi değmiyorum bişeye yemek desen yeni hamişim ya onuda yapmıyorumsen gelirdin akşamda kocan gelirdi ooh bide bi scrabble yapardık sen nasılsa sigarayada izin veriyosun ooh yapardık kahveyi içerdik sigarayı benimde öle arkadaşım yok haftasonları ya evdeyim ya annemlerde amaan
delim benim ya...valla he...kahve içerdik atmasyon fal bakardık
benim blogumu kapattırdı...açmıştım ne güzel...master yüksek lisansa da izin çıkmadı...
ahhh su erkekler ahhhhhhhhhhh
ya cokcada bırsey demıyorsunkı herıfler ne ıstersen yapıyor ne ıstersen alıyor
ben valla altından gırdım ustunden cıktım memurluk olayına sıcakbakmasını sağldım sımdı dersane felan kpss ye hazırlanıyorum sende bu sekılde deneyebılırsın canım hangı bolum mezunusun bılmıyorum ama
ben esımı ılk annemle tanıstırmıstım dakıka 1 gol 1 ben özgenın calışmasını ıstemıyorum allaha sukur ben kımseye muhtac etmem onu demıstı anammmmm anacugum kalp krızı gecırıyordu az kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?