kendini bu ay hamile sananlar buraya

evdesin arkadaşların çalışıyo tabi amaan ölede zor öteki türlüde ben çalışıuyorum arkadaşlarım evde ben napıyım amaan karnım ağrıyo zaten püüf (((((((

çalışmayan arkadaşımda varda adam gibi adam bulmak zor ya...insan böyle candan dost istiyor...ama olmuyor...heep çıkarına arkadaşlık var...bende bundan çok sıkılıyorum...insan yeni tanıştığı birinide evine sokamıyor...niyetini kestiremediğinden...kıskanç insan çok..mesela ben şu an hamile olsam bile kıskanılma nedeni...o derece etrafımda kötü enerjili insanlar var....çalışsam belki kafam dağılırdı ...üniversiteyi evde oturmak için bitirmişim...

Bacım oturma sende, netten bir şeyler yap. Bir şeyler üret, pazarlamasını yap... Ne biilliiiimm kendine ve çevrene faydalı olacak uğraşlar bul. benim uğraşım çok ama gereksiz yere çok zaman harcıyorum. Gerçekten iyi bir arkadaşım benimde olmadı. yıllarca kime emek verdiysem bana haset duydu, kazık yedim. Şimdi mesafeliyim, ailem olmasa çok yalnızım çook.

kızlar ben hem çalışıyom hem dışarıdan ünv.okuyom hem ev hanımıyım bebeiğim yok ama kocam çocuk gibi ona bakıyom ev işide var çok zor valla hafta sonu gezemiyorum ki ev işinden çalışırken ev hanımı olunmuyo valla angel canım evde daha iyisin inan bana :)

eşim izin vermiyorki yoksa ben ne işler bulurum kendime...varsa öyle bildiğin bir uğraş...söyle bende yapayım... aynen bende hep kazık yerim...

al benden bir tane daha helede kendi ailen sehırdısında ise al sana psıkolojik bunalım nedeniii

al benden bir tane daha helede kendi ailen sehırdısında ise al sana psıkolojik bunalım nedeniii

evet şu an şehirdışındalar...yani yaklaşık 1 aydır memleketteler...ve ben çok bunaldım...zaten eşimin ailesi bir cins...elti desen ..görümce desen faydasız selam bile vermiyorlar...sevmiyorum ya ben artık insanları...

valla ben çalışsam veririm kadına para evi temizlesin cumartesi temizlik olur pazar gezerim...

Master -yükseklisans yapabilirsin. Ya da bir blog kurup oradan çeşitli kıyafet kozmetik ürünler satabilirsin. kullanmadığı eşya satan veya bloğuna reklam alan çok. Ama ne kazanırlar hiç bilmem. Yahu ben de niye alıntı ve cavapla yok. sadece cevapla ve önizleme var.

ahh yavrummmm gel ablana gelllll
senınkıler yıne memlekette 1 aylıgına bızımkıler tumden memlekette yanı gurbette gelınım ben anlayacagın
bende unv mezunuyum 3 ay calıştım evlendıgımde sonra ayrıldım sımdı esım calışma demıyor ama her işinıde begenmıyor paşazadem benim
ben eşimin aılesınden de cekıyorum ah canlarım benım Allah kımseye vermesın helede aılen uzakta olunca esım yoksa yanımda düşene vur sende bir tekme
Ama kendı kendıme yetmeyı oğrendım ben 2,5 senede tek basıma alısverısımı yaparım pazara gıderım yemek yerım dısarda gezerım tozarım ne yapım dedıgın gıgı herkese guvenemıyorum kı bole takılıyorum bende
İşte bu zamanlarda hep dıyoruz ki bir bebişimiz olsun bızım arkadasımız olsun zaman gecer değil miiiiii

valla ben çalışsam veririm kadına para evi temizlesin cumartesi temizlik olur pazar gezerim...

keşke canım öyle olsa bende isterim temizlikçi tutmayıda eşim çalışmıyo 2 aydır bide ona para veremem idare ediyorum işte hiç şikayet edemiyorum işim çünkü bu :) tek eksiğim bebişimmm oda gelsin tam olsun az önce başım döndü dedim kesin psikolojik artık gerçek belirtiysede umutlanmak istemiyom testlere verdiğim para 16 ayda tüp bebek tedavisi kadar oldu ha :)

benim blogumu kapattırdı...açmıştım ne güzel...master yüksek lisansa da izin çıkmadı...

aynen...ya adamı delirtmek içinmi gelin ediyorlar anlamıyorum...kendi kızları çok hassas kibar...biz sanki mağaradan geldik...

benim blogumu kapattırdı...açmıştım ne güzel...master yüksek lisansa da izin çıkmadı...

ahhh su erkekler ahhhhhhhhhhh
ya cokcada bırsey demıyorsunkı herıfler ne ıstersen yapıyor ne ıstersen alıyor
ben valla altından gırdım ustunden cıktım memurluk olayına sıcakbakmasını sağldım sımdı dersane felan kpss ye hazırlanıyorum sende bu sekılde deneyebılırsın canım hangı bolum mezunusun bılmıyorum ama
ben esımı ılk annemle tanıstırmıstım dakıka 1 gol 1 ben özgenın calışmasını ıstemıyorum allaha sukur ben kımseye muhtac etmem onu demıstı anammmmm anacugum kalp krızı gecırıyordu az kalsın

ben ölsem beni memur yapmaz anam dünya güzelide değilim ama...kıskanç bir kocaya sahibim...bütün gün anasıyla yaşasam benden ala karı olmaz ona...ama ben tabi gelin olarak yine yaranamam...şu an yaranamadığım gibi...ben orda 10 iş yaparım lafı olmaz kendi kızı bir iş yapar aahhh o çok yoruldu...hadi lan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…