- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.581
aynen...ya adamı delirtmek içinmi gelin ediyorlar anlamıyorum...kendi kızları çok hassas kibar...biz sanki mağaradan geldik...
ben ölsem beni memur yapmaz anam dünya güzelide değilim ama...kıskanç bir kocaya sahibim...bütün gün anasıyla yaşasam benden ala karı olmaz ona...ama ben tabi gelin olarak yine yaranamam...şu an yaranamadığım gibi...ben orda 10 iş yaparım lafı olmaz kendi kızı bir iş yapar aahhh o çok yoruldu...hadi lan...
ahhh su erkekler ahhhhhhhhhhh
ya cokcada bırsey demıyorsunkı herıfler ne ıstersen yapıyor ne ıstersen alıyor
ben valla altından gırdım ustunden cıktım memurluk olayına sıcakbakmasını sağldım sımdı dersane felan kpss ye hazırlanıyorum sende bu sekılde deneyebılırsın canım hangı bolum mezunusun bılmıyorum ama
ben esımı ılk annemle tanıstırmıstım dakıka 1 gol 1 ben özgenın calışmasını ıstemıyorum allaha sukur ben kımseye muhtac etmem onu demıstı anammmmm anacugum kalp krızı gecırıyordu az kalsın
Söylemesi kolay ama sizde mücadeleci ve kararlı olun yaw. Bu kadar da ipler kocanın eline verilmez ki. Tabi onlar isterler herşey sadece kendine çalışsın. ama bizimde bir canımız var ve istediğimiz hayatı yaşamaya hakkımız var.
ben ölsem beni memur yapmaz anam dünya güzelide değilim ama...kıskanç bir kocaya sahibim...bütün gün anasıyla yaşasam benden ala karı olmaz ona...ama ben tabi gelin olarak yine yaranamam...şu an yaranamadığım gibi...ben orda 10 iş yaparım lafı olmaz kendi kızı bir iş yapar aahhh o çok yoruldu...hadi lan...
anacım ne güzel kocalarınız var bende ilk işe başladım yıl 99 dedimki ben 1 yıla kadar çıkarım hayatta çalışmam okadar nefret ediyorum annem zar zor uyandırırdı işe giderken şimdide kocam öle sigorta başlatmadım bile parasını alıyım ben nasılsa çalışmıcam dedim yıl 2012 ben bir fiil çalışıyorum ve daha 8 ay önce evlenebildim kocamda çok fazla kazanmadığı için ama allaha şükür çokta fena diildir maaşı ama banada çalışma demedi ama hala çalışmak istemiyorum(
delim benim ya...valla he...kahve içerdik atmasyon fal bakardık
yooo yoooo fal ağzıma bile almam ben anlattım burda hamile olduğumu öğrenmeden önce 97 de bi falcıya gittim sevgilimle ayrılmışım ne dicek die karı bi başladı sen sözlenip ayrılıcaksın veeee olduda sen yıllar sonra bu çocukla buluşucan ama bişi olmıcak veeee 12 yıl sonra o sevgilimle buluştuk bişide olmadı sen evlenicen çocuğun olmıcak işte dedim 8 aydır olmuyo karı bilmiş ben bunalımlar bi ağlamalar ama kocam bilmiyo tabi falcı olayını dualrımda hep dedim allahım senden başka kimse bişi bilemez çocuğum olsun fal baktırmıcam yok anam sen anama baktırısın o bakar kağıt oynardık kız kumara bayılırım öle boşunada oynamamanam ne güzel olurdu
anacım ne güzel kocalarınız var bende ilk işe başladım yıl 99 dedimki ben 1 yıla kadar çıkarım hayatta çalışmam okadar nefret ediyorum annem zar zor uyandırırdı işe giderken şimdide kocam öle sigorta başlatmadım bile parasını alıyım ben nasılsa çalışmıcam dedim yıl 2012 ben bir fiil çalışıyorum ve daha 8 ay önce evlenebildim kocamda çok fazla kazanmadığı için ama allaha şükür çokta fena diildir maaşı ama banada çalışma demedi ama hala çalışmak istemiyorum(
canım seni anlayabiliyorumkeşke eşinin durumu çok çok iyi olsada çalıştırmasa seni.ama bak bebek de olacak yatırım lazım işin yorucu değilse idare et biraz daha sonra doğum için çıkar dönmezsin geri :) eşinden para isteyip birşey almak çalışmış kendi kazancıyla almış kadına zor geliyo inan ki.
Kız şimdi aman da kocam beni kıskanıyo diye hoşunuza gidiyor ammma ve lakin beş çocuğunuz da olsa en tavır ve özellik değişmez. Bizim de ailede var öyle bir damat. Kızını bacısını kıskanmaz heryere yollar, hanımı daha tek dışarı çıkamaz hep yanında bir fedai. Şimdiden alıştırın anacım ilerde sıkıntı olur. Kurslara gidin, sınavlara gidin yavaş yavaş alışsın
tabi canım çok haklısın şimdi nasıl rahat para harcıyorum ama çok iyi olsaydı geliri çalışmazdım valla işim yorucu değil öle onun için o kadarda zırlamıyorum zaten çalışmam lazım evlenirken kredi çektim kocamın haberi yok olsaydı çektirmezdi ben alırım herşeyi derdi ananmın babamın takıcanıdamı o alıcaktı yada ben eve bişi almıcakmıydım o istediğim herşeyi aldı napıyım amaaan allah büyük bebem geliyo rızkıyla gelir inşallah
amin canım.bebişin çok tatlı olacak inan ki :) tabiki insan evlenirken kendi üstüne ne düşüyosa almak istiyo benim bile hala öde öde bitmedi şimdi olsa o kadar eşya almazdım çocuk odasına yer kalmadı bebek olursa sepete koyup komidinin üstüne koyarım artık
sağol canım allah sanada nasip etsin inşallah bu arada ben senin yok biliyorum yanlışmı biliyorum yoksa
kızlar bugün sürekli kasıklarım ağrıdı bu kadar ağrıması normal mi :26:göğüslerimde hassasiyet neyim yok benim hiç :26: yoksa başka bi sorun mu çıkacakallahım sen hayırlısını ver yarabbiiiiiim
kızlar bugün sürekli kasıklarım ağrıdı bu kadar ağrıması normal mi :26:göğüslerimde hassasiyet neyim yok benim hiç :26: yoksa başka bi sorun mu çıkacakallahım sen hayırlısını ver yarabbiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?