kendini bu ay hamile sananlar buraya

Söylemesi kolay ama sizde mücadeleci ve kararlı olun yaw. Bu kadar da ipler kocanın eline verilmez ki. Tabi onlar isterler herşey sadece kendine çalışsın. ama bizimde bir canımız var ve istediğimiz hayatı yaşamaya hakkımız var.

aynen...ya adamı delirtmek içinmi gelin ediyorlar anlamıyorum...kendi kızları çok hassas kibar...biz sanki mağaradan geldik...

bende gorumce yok ama kaynım var dusman basına zaten yaklaşık 1 senedır onunlada konusmuyoruz esımle bana saygısızlık yaptı abısınede ama kayınvalıdem ve kayınpederım benım yuzumden abısı konusmuyor dıye ondada bana yuklenıyorlar
karı gıbı bıseydır zaten kaynım uyuzzz ne olacakkk bak sınırlendım sımdı geneeeee

kaç yaşındasın canım ne kadarlık evlisin.benim eşim tek erkek 3 görümcem var :)ama iyiyiz şükür seviyorum onları onlarda yengelerini severler.

anacım ne güzel kocalarınız var bende ilk işe başladım yıl 99 dedimki ben 1 yıla kadar çıkarım hayatta çalışmam okadar nefret ediyorum annem zar zor uyandırırdı işe giderken şimdide kocam öle sigorta başlatmadım bile parasını alıyım ben nasılsa çalışmıcam dedim yıl 2012 ben bir fiil çalışıyorum ve daha 8 ay önce evlenebildim kocamda çok fazla kazanmadığı için ama allaha şükür çokta fena diildir maaşı ama banada çalışma demedi ama hala çalışmak istemiyorum (

hahahahaha aynı bendensın kız sennnnn aynı benımkıde ksıkancın tekı bazen dıyorum kı ulan eşime askım herkes cıktı yollaraaaaa özge gelsınde baksak diye yollarımı gözluyorr
kıskanclık bunların genlerınde var abiiiiibızımkı yıen astı çıkarken nerdeeee ole kız arkadasımın evıen gıdıpte kahve içim ıkı muhabbet edım ama sımdı artık evlılık oturdu bırde goruyo evdeyım sureklı tek arkadasım o ne yapsın oda gezdırıyo yedırıyo ıcırıyo ne ıstersem alır satar sımdı hakkını yıyememhelede bu aralar bebiş yuzunden takıntılı oldugumu bılıyo fena tıtrıyo ustume

canım seni anlayabiliyorum keşke eşinin durumu çok çok iyi olsada çalıştırmasa seni.ama bak bebek de olacak yatırım lazım işin yorucu değilse idare et biraz daha sonra doğum için çıkar dönmezsin geri :) eşinden para isteyip birşey almak çalışmış kendi kazancıyla almış kadına zor geliyo inan ki.

ya bırazda bızımkısı sanırım sundan dolayı kaynaklı benım eşim bıraz titiz hanı yanlış anlamayın calışırken ev hanımı gıbı olmuyor bende 3 ay evlıyken calıştım cünkü her zaman ev yemegı yıyecek paşam utulu olcak herseyı evı derlı toplu duzgun olcak kırlı camasır sepette olmıcakkk ee adam bılıyo calışıncada bunlar olmıcakkkkkkkk

Kız şimdi aman da kocam beni kıskanıyo diye hoşunuza gidiyor ammma ve lakin beş çocuğunuz da olsa en tavır ve özellik değişmez. Bizim de ailede var öyle bir damat. Kızını bacısını kıskanmaz heryere yollar, hanımı daha tek dışarı çıkamaz hep yanında bir fedai. Şimdiden alıştırın anacım ilerde sıkıntı olur. Kurslara gidin, sınavlara gidin yavaş yavaş alışsın

tabi canım çok haklısın şimdi nasıl rahat para harcıyorum ama çok iyi olsaydı geliri çalışmazdım valla işim yorucu değil öle onun için o kadarda zırlamıyorum zaten çalışmam lazım evlenirken kredi çektim kocamın haberi yok olsaydı çektirmezdi ben alırım herşeyi derdi ananmın babamın takıcanıdamı o alıcaktı yada ben eve bişi almıcakmıydım o istediğim herşeyi aldı napıyım amaaan allah büyük bebem geliyo rızkıyla gelir inşallah

Benım esım kurumsal şirket olacak ole gıydırık işlerde calıştırmaz benı pek bır dusunur paşam ya aslında düşünuyorumda adam altıma arabayı vermıs cebıme koymus parayı kredı kartını gez toz ye iç karısmıyo senden temızlk ev ısı yemek beklıyo düşünursen aslında amannnnnnn eskiden çalışmamı vardıııııı
ama sonra ınsanın aklına yıllarca okudugu unıversıte yıllarca emek verdıgı iş tecrubesı sertıfıkalar deneyımler tecrubeler gelıyor ve o zamannnnn bana sağdan sağdan gelıyorlarrr

amin canım.bebişin çok tatlı olacak inan ki :) tabiki insan evlenirken kendi üstüne ne düşüyosa almak istiyo benim bile hala öde öde bitmedi şimdi olsa o kadar eşya almazdım çocuk odasına yer kalmadı bebek olursa sepete koyup komidinin üstüne koyarım artık

sağol canım allah sanada nasip etsin inşallah bu arada ben senin yok biliyorum yanlışmı biliyorum yoksa

sağol canım allah sanada nasip etsin inşallah bu arada ben senin yok biliyorum yanlışmı biliyorum yoksa

yok canım daha nasip olmadı canıgönülden bekliyorum yani :)inşallah olacak ben bu ay psikolojik gebelerdenim 16 aydır korunmuyoz ama bu ay batmalar bel ağrısı ateşlenmeler falan bekliyorum olur diye

kızlar 2sinde adet olmam lazım yani bir hafta var test yapsam çıkmaz demi bu hafta sonu evde çok işim var eğer hamileysem ağır kaldırıp yormucam kendimi de ondan sordum :))

kızlar bugün sürekli kasıklarım ağrıdı bu kadar ağrıması normal mi :26:göğüslerimde hassasiyet neyim yok benim hiç :26: yoksa başka bi sorun mu çıkacak allahım sen hayırlısını ver yarabbiiiiiim

Son düzenleme:

korkma canım olur arada ama devam ederse doktora git üşütmüş olabilirsin malum havalar serin bu aralar.ama ihmal etme

sen daha test yapmadin mii kizz

kızlar ben çıkar. herkese iyi haftasonları diliyorum hamileler bebiklerine iyi baksınlar yormasınlar kendilerini. psikolojik hamileler daha çok dikkat etsin kendine hadi bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…