kendini bu ay hamile sananlar buraya

yağmur yağıyyyyoo seller akıyyoooo...

kızlar bu gün cuma ya hepinize hayırlı cumalar diliyorum bu akşam cuma duası okuyup sizin içinde dua edicem bebişi olanların bebişini korusun olmayanlar yakında hamiş olsun diye.yapabilirseniz sizde yapın gönüller bir olunca belki bir umut doğar :)

yok canım daha nasip olmadı canıgönülden bekliyorum yani :)inşallah olacak ben bu ay psikolojik gebelerdenim 16 aydır korunmuyoz ama bu ay batmalar bel ağrısı ateşlenmeler falan bekliyorum olur diye

valla benim hiç öle ateşlenme falan bişi olmadı ayrıca 2 sine daha 1 hafta var bekle istersen inşallah kıpkırmızı 2 çizgiyi görürsün

valla benim hiç öle ateşlenme falan bişi olmadı ayrıca 2 sine daha 1 hafta var bekle istersen inşallah kıpkırmızı 2 çizgiyi görürsün

aminnn canım zaten görürsem onu saklıcam :) hep tek çizgi gördüm çöpe attım.allah nasip eder inşallah hissetmek istiyorum kalp atışlarını tekmelerini.çevremdeki herkes hamiş seviniyorum anlar adına ama onlar benim için ne düşünüyo kim bilir kıskanıyo falan derler diye fazla konuşup ilgilenmiyom.ama allah var gözüm yok herkesin bebişi kendine

dimeeeeeeeeeeh

kuzum sen bilirsin sende böyle bütün gün kasık ağrısı oldumu :26: nasıl bi ağrıdır bu kasık ağrısı dediğiniz ben kendimi mi kandırıyorum.. bi hastalığım neyim mi var yoksam yaaa

canım bunu anlamak için önce test yap evde.hamişsen ondandır değilse doktora git mutlaka.ama inşallah bebişin seninledir.allah gönlüne göre versin

benim hala sancım var bel ve aşşağısı nie hastalık olsun be saçmalama allah korusun yap testi günün ne zaman senin

korkam bendede adet belirtisinden başka bişi yoktu kesin değilim diyodum ama oğluşum 5 haftalıkmış bak

kız ne guzel konulara gırmıssınız ben yetısemeden cıkmıssınız
ne guzel bende eltımden dert yanardım

kızlar valla ben bu akşam namzlarımda dua edicem size ama bi gülşahın ismini biliyorum öle nicklede dua edemem komik günah yaa

inşallah hamişimdir :26:

kızlar valla ben bu akşam namzlarımda dua edicem size ama bi gülşahın ismini biliyorum öle nicklede dua edemem komik günah yaa
sen kk deki kızlar de rabbim kabul eder anlar seni tatlım.. allah şimdiden dualarını kabul etsin (ben de dün bu şekilde dua ettim sizleri de kattım yani dualarıma )

inşallah hamişimdir :26:

sen kk deki kızlar de rabbim kabul eder anlar seni tatlım.. allah şimdiden dualarını kabul etsin (ben de dün bu şekilde dua ettim sizleri de kattım yani dualarıma )
demem öle kk isteyen herkesin diyorum ama aklımdan siz geçiyosunuz bide gülşahı sölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…