- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.601
korkma canım olur arada ama devam ederse doktora git üşütmüş olabilirsin malum havalar serin bu aralar.ama ihmal etme
hayır yapmadım canım daha iş yerindeyimsen daha test yapmadin mii kizz
yağmur yağıyyyyoo seller akıyyoooo...
yok canım daha nasip olmadı canıgönülden bekliyorum yani :)inşallah olacak ben bu ay psikolojik gebelerdenim 16 aydır korunmuyoz ama bu ay batmalar bel ağrısı ateşlenmeler falan bekliyorum olur diye
valla benim hiç öle ateşlenme falan bişi olmadı ayrıca 2 sine daha 1 hafta var bekle istersen inşallah kıpkırmızı 2 çizgiyi görürsün
valla benim hiç öle ateşlenme falan bişi olmadı ayrıca 2 sine daha 1 hafta var bekle istersen inşallah kıpkırmızı 2 çizgiyi görürsün
kuzum benim yaaa..valla dün düşün sıkıntıdan tam kurumamış çamaşıları ütüledim ..şimdi kendime iş arıyorum nereyi napsam da vakit geçse diye....dışarıda tek başıma sap gibi dolanmakta istemiyorum...inşallah bir bebiş gelirde bana arkadaş olur...
gel kız bıze 20 gundur utulemeye üsendıgım camasırlara bı el atalım
artık ne gıyeceksem alıp onu ütülüyorum,içinden cıkamadım
dimeeeeeeeeeeh
kuzum sen bilirsin sende böyle bütün gün kasık ağrısı oldumu :26: nasıl bi ağrıdır bu kasık ağrısı dediğiniz ben kendimi mi kandırıyorum.. bi hastalığım neyim mi var yoksam yaaa
canım bunu anlamak için önce test yap evde.hamişsen ondandır değilse doktora git mutlaka.ama inşallah bebişin seninledir.allah gönlüne göre versin
dimeeeeeeeeeeh
kuzum sen bilirsin sende böyle bütün gün kasık ağrısı oldumu :26: nasıl bi ağrıdır bu kasık ağrısı dediğiniz ben kendimi mi kandırıyorum.. bi hastalığım neyim mi var yoksam yaaa
2 gün geçti ama düzensizbenim hala sancım var bel ve aşşağısı nie hastalık olsun be saçmalama allah korusun yap testi günün ne zaman senin
kızlar bugün sürekli kasıklarım ağrıdı bu kadar ağrıması normal mi :26:göğüslerimde hassasiyet neyim yok benim hiç :26: yoksa başka bi sorun mu çıkacakallahım sen hayırlısını ver yarabbiiiiiim
olsun nie bekliyosun yap yinede benim 1 gün geçti kıpkırmızı çıktı2 gün geçti ama düzensiz
kızlar valla ben bu akşam namzlarımda dua edicem size ama bi gülşahın ismini biliyorum öle nicklede dua edemem komik günah yaa
sen kk deki kızlar de rabbim kabul eder anlar seni tatlım.. allah şimdiden dualarını kabul etsinkızlar valla ben bu akşam namzlarımda dua edicem size ama bi gülşahın ismini biliyorum öle nicklede dua edemem komik günah yaa
kız ne guzel konulara gırmıssınız ben yetısemeden cıkmıssınız
ne guzel bende eltımden dert yanardım
kız ne guzel konulara gırmıssınız ben yetısemeden cıkmıssınız
ne guzel bende eltımden dert yanardım
demem öle kk isteyen herkesin diyorum ama aklımdan siz geçiyosunuz bide gülşahı sölüyoruminşallah hamişimdir:26:
sen kk deki kızlar de rabbim kabul eder anlar seni tatlım.. allah şimdiden dualarını kabul etsin(ben de dün bu şekilde dua ettim sizleri de kattım yani dualarıma )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?