- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.621
yok anam ben dert yanamadım bende elti var uzakta şimdilik pek zararınıda görmedim kayınvalidem desen kendi halinde napıyo eltin sana boşver takma dicem ama
rabbiiim zaten herşeyi görüp biliyo güzelim söze ne hacet biz kalpten edelim dualarımızıdemem öle kk isteyen herkesin diyorum ama aklımdan siz geçiyosunuz bide gülşahı sölüyorum
aman ne diyim be kıza git karıyı gırtlakla çak bi tokat rahatlamı diyim yada kur kur evde kocanamı dal diyim ne diyim leeeeeyn
hayatta en gıcık olduğum öneri ne biliomusun..boşver ve takma ikilisibeni çileden çıkarıyor...
muhattab olma dicençak bir tokatta mantıklı aslında beyendim
anlat anlat
yok anam ben dert yanamadım bende elti var uzakta şimdilik pek zararınıda görmedim kayınvalidem desen kendi halinde napıyo eltin sana boşver takma dicem ama
nasıl muhatap olmıcak kafasına takmıcak boşvericekki muhatap olmıcak yada çakıcak bitane ooooh mis gibi rahatlıcak
kizlar
öylesine ugradim yeni haber var mi diye ama sanarsam tahminimce yok
misafirim var
sonra gelirim belki
diyeceksin eşine kardeşinin tercihleri seni belki ilgilendirir ama beni ilgilendirmez karakter olarak uyuşmadım ve görüşmek zorundada değilim...kaynanada dersin ben 2 yüzlülükkten hoşlanmam arkadan gidip ona soğuk davranıp burdada kendimi sana acındırmam...kızlar bakın sımdı..
ben esımle nısanlıyken esımın kardesı bı kızla tanısıyor..esımın kardesı bekar evıne cıkmıstı ozamanlar..kızla bırlıkte yasamaya baslıyorlar ben hıc görmemıstım kızı..derken bıgun annesının evıne getırıyor (eşiminde yasıdıgı ev yanı) kızı ve bıde kızın arkadasını..bunlar baslıyorlar kaynanamda kalmaya..kaynanam ve kayınpederım ayrılar benım..ıkı oglu var bırı benım kocam bırıde kardesı..evde baslıyorlar ıkı kız kaynanam ve ıkı oglu yasamaya..ben götumu yırttım tabı esıme ve kaynanama sadece o kızlar burda kaldıgı surece ben bıdaha bu eve ayak basmam..kızın anası babası yok,ölmuş,unv.okuyor..neyse bunlar ayrı eve cıktılar..
derken zamanla tanıstık ettık,ben bu olanlardan dolayı hep gıcıktım ona,neyse sonradan ogrendım evlenmıs bosanmıs önceden,ikide cocugu var..
aramız artık normale dönmusken bu esımın kardesıne dogum gunu planı yapıyor..herneyse bız dogum gunune gec gelıyoruz dıye bıze kızıyor,o evde yuzumuze bıle bakmıyor..bende bununla bıdaha asla konusmuyorum..esımle barısıyor ama bana hala düşman kendılerı..kaynanama falanda kendını acındırıyor ben gulsahla barısmak ıstıyorum ama o hıc yanasmıyor falan..kızı görunce artık cın carpmıs gıbı oluyorum..suan yıne kaynanamda kalıyorlar..ben yıne asla o eve ayak basmıyorum..kendı evlerı tadılatta,ımam nıkahlı yasıolar ıste..böyle mal bı durum..aynı seytan tipli bişe
kızlar bakın sımdı..
ben esımle nısanlıyken esımın kardesı bı kızla tanısıyor..esımın kardesı bekar evıne cıkmıstı ozamanlar..kızla bırlıkte yasamaya baslıyorlar ben hıc görmemıstım kızı..derken bıgun annesının evıne getırıyor (eşiminde yasıdıgı ev yanı) kızı ve bıde kızın arkadasını..bunlar baslıyorlar kaynanamda kalmaya..kaynanam ve kayınpederım ayrılar benım..ıkı oglu var bırı benım kocam bırıde kardesı..evde baslıyorlar ıkı kız kaynanam ve ıkı oglu yasamaya..ben götumu yırttım tabı esıme ve kaynanama sadece o kızlar burda kaldıgı surece ben bıdaha bu eve ayak basmam..kızın anası babası yok,ölmuş,unv.okuyor..neyse bunlar ayrı eve cıktılar..
derken zamanla tanıstık ettık,ben bu olanlardan dolayı hep gıcıktım ona,neyse sonradan ogrendım evlenmıs bosanmıs önceden,ikide cocugu var..
aramız artık normale dönmusken bu esımın kardesıne dogum gunu planı yapıyor..herneyse bız dogum gunune gec gelıyoruz dıye bıze kızıyor,o evde yuzumuze bıle bakmıyor..bende bununla bıdaha asla konusmuyorum..esımle barısıyor ama bana hala düşman kendılerı..kaynanama falanda kendını acındırıyor ben gulsahla barısmak ıstıyorum ama o hıc yanasmıyor falan..kızı görunce artık cın carpmıs gıbı oluyorum..suan yıne kaynanamda kalıyorlar..ben yıne asla o eve ayak basmıyorum..kendı evlerı tadılatta,ımam nıkahlı yasıolar ıste..böyle mal bı durum..aynı seytan tipli bişe
kızlar bakın sımdı..
sinirlendim bi sigara içip gelim sen anlat ben sigara içim allam hep gülşahın yüzünden
diyeceksin eşine kardeşinin tercihleri seni belki ilgilendirir ama beni ilgilendirmez karakter olarak uyuşmadım ve görüşmek zorundada değilim...kaynanada dersin ben 2 yüzlülükkten hoşlanmam arkadan gidip ona soğuk davranıp burdada kendimi sana acındırmam...
bikere nie arkadaşını getiriyo nişanlı adam var o evde ırıspıııı kancık sonra nie imam nikahlı yaşıyo hala onu anlamadım ve ne iş yapıyo çalışıyomu bu
yok esım bılıyor zaten benım ona olan nefretımı ve onun aslında nasıl bı ınsan oldugunu..esımde hıc sevmıyor ama kardesının hatrına bıse demıyor..
kaynanamla da bı kusup bı barısıyorlar,suan barısmıs durumda olduklarından,kaynanam onunla gayet mutlu,zaten kendıne arkadas arıyor,yalnız kalmayı sevmıyor..
dolayısıyla da bana barısmamız ıcın arada laf atıyor..
ben 1 yıldır hıcbır sekılde muhattap olmuyorum..
dukkanda o varsa ben gırmıyorum..
kaynanamı önceden arayıp evınde kımse yoksa gıdıyoruz..
bı yerde karsılasırsak ya ayrı odalarda bulunuyoruz ya oraya hıc gırmıyoruz yada hemen gırıp cıkıyoruz..
o kadar gıcık bıseykı,yanında bulunan herkesı etkısı altına alıyor,çok dilli,kendını de hemen sevdırıyor..
ama allahtan bı okadarda boş bogaz herkes yavas yavas onun ne oldugunu anlamaya basladı..
manyaaaaaaaaaaaaaaakkkahuahuahauhauah ....
öylelerin foyası hemen çıkar...ben ağzı çok laf yapan insanları sevmem mesela...eltimde öyledir ay bir sevecen bir iyi...ama 1 yıl geçince ne mal olduğunu anladım...bana hep derdi sen kardeşim gibisin...arkamı döndüm anlatmaya devam etsin namelerinioram dinler anca onu...benim altınıma takmış kafayı manyak ya...sanki düğünde ona takı takılmadı...
eşinede diyeydin ya arkadaşınıda sana yamamaya çalıştı ...sağlam pabuç olsa iki bekar erkeğin olduğu evde kalmazlardı...lan milletin motoru hararet yapmış anasını sattığımın dünyası...[/QUben bu ırıspıyı tam yazsam acaba beni atarlarmı çok içten istedim yazmayı benimde kocamın eski sevgilisi bende onunla uğraşıyorum ama tam ırıspı yani parayla yapanlar ırıspı değil kardeşim hizmet veriyolar kadınlar ücretinide alıyo kimsenin kocasını elinden alıp ayırmaya çalışmıyo asıl ırıspılar benim kocamın eski sevgilisi gibi olanlar nerde paralı adam nereye kendi yamıcak birde arsız çat kapı çıkıp gelmiş biz evlenemden önce benimkide zamnında buna deli divane aşık olmuş karı bununlyken bunu aldatmış ayrılmışlar falan allahtan zaten artık o şehirde değil kocam ve zaten bişi hissetmiyo ama karı hala eltimi arayıp kocamın nerde çalıştını falan sormuş fahşeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?