kendini bu ay hamile sananlar buraya

anaaam millet nelerle uğraşıyo yaa iyi olmuş ona

anaaam millet nelerle uğraşıyo yaa iyi olmuş ona

hee adamdan 15 mılyar aldılar..gıdıp araba aldılar onunla..sonra arabayı satıp evı yaptırmaya karar verdıler..derken adam butun parayı gerı aldı bunlardan..bıdaha kredı cekıp onu verdıler...kih kih kih valla adamı bulup alnından öpesım geldı

gülşahım angelım paydos nolur fazla yazmayın tam gaza gelmiştim yarın bende katılıyım sinirlerim bozuldu beni bekleyin yarın devamö edelim öptüm sizi kızlar

gülşahım angelım paydos nolur fazla yazmayın tam gaza gelmiştim yarın bende katılıyım sinirlerim bozuldu beni bekleyin yarın devamö edelim öptüm sizi kızlar

tamam bende cıkcam zaten..yarın baska bıse anlatırım o daha entrıkalı

angelım haydın görusuruk,yarın devam edelım dedıkoduya..sınırden elım ayagım tıtredı valla..hadı kocama yakalanmadan cıkım ben

ooooooooooooyyyyyyyy yetisin komsular kolumu yaktim utuyle birde uc parmagim kizgin yaga girdiii yandimmm anammmmmmmmm aciyoooo (((((

olsun bi dahaki ay artikk..hic sormayin utum birikmisti yoruldum cabuk cabuk yapim derken dirsegin altini degdirdim onun acisindan elim ayagim dolandi birbirine balik kizartirken masa elimden kaydi dusmeden tutayim derken uc parmagim yaga daldi aciyooo hamilelik sakar yapiyo galiba bende iyice alistim bu fikre yahuuu

ben acidan yana arsizim canim sagol yinede utu yagdan aha cok acidi ama simdi yanma yok usuyorum ya cok ilginc...herkes dagilmis bi biz kaldik

aksilikler hep üst üste gelir zaten...ah bu hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…