- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.641
eşinede diyeydin ya arkadaşınıda sana yamamaya çalıştı ...sağlam pabuç olsa iki bekar erkeğin olduğu evde kalmazlardı...lan milletin motoru hararet yapmış anasını sattığımın dünyası...[/QUben bu ırıspıyı tam yazsam acaba beni atarlarmı çok içten istedim yazmayı benimde kocamın eski sevgilisi bende onunla uğraşıyorum ama tam ırıspı yani parayla yapanlar ırıspı değil kardeşim hizmet veriyolar kadınlar ücretinide alıyo kimsenin kocasını elinden alıp ayırmaya çalışmıyo asıl ırıspılar benim kocamın eski sevgilisi gibi olanlar nerde paralı adam nereye kendi yamıcak birde arsız çat kapı çıkıp gelmiş biz evlenemden önce benimkide zamnında buna deli divane aşık olmuş karı bununlyken bunu aldatmış ayrılmışlar falan allahtan zaten artık o şehirde değil kocam ve zaten bişi hissetmiyo ama karı hala eltimi arayıp kocamın nerde çalıştını falan sormuş fahşeeee
kız ne dıyoooon anaaaaaaamm..valla allah bu karı mılletınden korusun kocalarımızı bızı..
ölmüş anasının babasının maasını alıyor ya evlenıp onu kaybetmek ıstemıyor..bıde bosandıgı kocasına dava acıp ondanda toplu nafaka almıstı..
ama adam sımdı gıtmıs bunların bırlıkte yasadıklarını falan hep kanıtlamıs,şimdi parayı gerı aldı kocası ooooooooooooohhhh
anaaam millet nelerle uğraşıyo yaa iyi olmuş ona
tamam görüşürüz kuzugülşahım angelım paydos nolur fazla yazmayın tam gaza gelmiştim yarın bende katılıyım sinirlerim bozuldu beni bekleyin yarın devamö edelim öptüm sizi kızlar
gülşahım angelım paydos nolur fazla yazmayın tam gaza gelmiştim yarın bende katılıyım sinirlerim bozuldu beni bekleyin yarın devamö edelim öptüm sizi kızlar
tamam bende cıkcam zaten..yarın baska bıse anlatırım o daha entrıkalı
kızlarrrr maleseff güzelhaber veremiyorum test negatif çıktı daha 3gün var hala şansım varmıdır acaba
bu kadar şeyi aynı zamanda nasıl becerdin ...allam yarabbim geçmiş olsun kuzucum...ooooooooooooyyyyyyyy yetisin komsular kolumu yaktim utuyle birde uc parmagim kizgin yaga girdiii yandimmm anammmmmmmmm aciyoooo(((((
daha cok erken cikmaz zaten bi kac gun gecmeden yapma idrarda cikmaz biraz sabir canimm
ooooooooooooyyyyyyyy yetisin komsular kolumu yaktim utuyle birde uc parmagim kizgin yaga girdiii yandimmm anammmmmmmmm aciyoooo(((((
ooooooooooooyyyyyyyy yetisin komsular kolumu yaktim utuyle birde uc parmagim kizgin yaga girdiii yandimmm anammmmmmmmm aciyoooo(((((
olsun bi dahaki ay artikk..hic sormayin utum birikmisti yoruldum cabuk cabuk yapim derken dirsegin altini degdirdim onun acisindan elim ayagim dolandi birbirine balik kizartirken masa elimden kaydi dusmeden tutayim derken uc parmagim yaga daldi aciyooo hamilelik sakar yapiyo galiba bende iyice alistim bu fikre yahuuu
aksilikler hep üst üste gelir zaten...ah bu hamilelik
yaaa oyle galiba halen emin olamiyom ben ama aramda duygusal bag olan test ile yaptim ya belkide test bana kiyamadi negatif cikarmadi oalbilir mi angel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?