kendini bu ay hamile sananlar buraya

insallah ya en azindan hala kirmizi gormedik hala umut var demekki..senin ayse fatma hayriye nasillar

nee bilim onlarda ayrı bir gerrrryy bakalım doktor ekşın yapın dedi...iyi çalışın dedi...bakacaz ama kasıklarıma batmalar oluyor birde ateş basıyor daralıyorum karnım şiş...la bu doktor hormonumu bozdu lan...

iyiyik sen napiyonnn... ne filmi izliyonuz gidin calisin eksinnn lazim kiz

napımmm oyle patlıom sıkıntıdan:)))
uff vurdulu kırdılı bı fılm bırı ucu bırı havada yuruyo adamların bılmıom kı hayt huyt dıye bagarıp duruyolar:))))
oooooo eksın oldu bıttı bıle bızımkı sagolsun ısten gelıste pek bırakamaz benı adam bı gece bensız uyuyo ıste sonra eve gelınce kaçabılıosan kaç elınden bakım:26:

aferim yastigida uyguladin mii yastik

amirim idolümsün :)))))))))))))))))))))))
bende severım ıkı ıs yapmayı oyle kendımı daha basarılı bulurum ,,,

birde soda içiyorum 3 iş süperwomanım beeen hiyyyaaaaaa takıl bana hayatını yaşa...benimkide gelir çerez varmı güzel giyinirim bişey deemez ot geldi saman gitçek gariban

aferim yastigida uyguladin mii yastik
aaa ben kocam ve yastık muhtesem üçlüyüz :))))) o olmazsa kendımı yarım hıssedıom :)))))

birde soda içiyorum 3 iş süperwomanım beeen hiyyyaaaaaa takıl bana hayatını yaşa...benimkide gelir çerez varmı güzel giyinirim bişey deemez ot geldi saman gitçek gariban

afeyet olsun amırım :))))) aman ot bende de var :)))) dert etme:))) gecen muzık kanalında duygusal bıse cıkdı dans edelım dedım tabı bır saatte kalkdı yerınden sarıldı donup duruoz 1 dk falan gectı gecmedı bana dıo kı daha ne kadar dönüp durcaz tmm kocacım bosver hadı oturalım dedım ıstemeye ıstemeye olur askım sagol cok sıkıldıydım zaten dıo

bunları kereste fabrikasına gönderip fabrika ayarlarını yapmak lazım...valla tüm duygularım köreldi

alin bende de o kadar bunlarin ham maddesi odun ne bekliyoz ki bizde beyefendi daha meydanda yok..

kızlar misafirlikten döndüüüm..güzel geçtii..ya benimle birlikte hamile kalan arkadaşımın karnı şişmiş..20 haftalık bebişi benimki yaşasa 19 haftalık olacaktı..karnına dokundum pıt pıt bişey oynuyor..o kadar güzeldiki...rabbim bir daha bana düşük olayını yaşatma dedim içimden sadece...

Son düzenleme:

aminn inşallah kimse meleğini kaybetmez.rabbim en doğrusunu bilir dualarınızı eksik etmeyin kızlar.inşallah tekrardan anne olursun canım

yahu Allahını seven bana cevap versin.hala regl olmadım.eşime test aldırdım yine bugün.sabah yapıcam.negatifi görmem inş. yine dua edin yaaa :18:

yahu Allahını seven bana cevap versin.hala regl olmadım.eşime test aldırdım yine bugün.sabah yapıcam.negatifi görmem inş. yine dua edin yaaa :18:

Canım arkadaşım inşallah hamilesindir idrar testlerinin bazıları yanlış sonuç verebiliyor ya da daha da geçmesi gerekiyor adetinin. Ben geçen yıl adetim 9 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım 2. çizgi yok denecek kadar silikti anneme göstermesem yine negatif diye düşünüp atacaktım. Kan testine gittim hemen ve öyle kesinleşmişti bence sen de hiç durma yarın mutlaka git tahlile. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

bugün cumartesi herkesler uyuyor mu yaa bi ben mi çalışıyorum :26:

günaydın hanımlar benim sonuç negatif ama hala adet olamadım nedense 3. gün bugün bakalım pazartesiye kadar nolurr ona göre doktora gitcem :18:

canım inşallah güzel haberlerle dönersin...idrar testlerinde negatife güvenmeyin eğer gününüz geçiyorsa diyorlar...ilk defa bu kadar geciktiyse umarım hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…