- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.661
hamilesindir inşallah ya öyle deme...delüüüü
insallah ya en azindan hala kirmizi gormedik hala umut var demekki..senin ayse fatma hayriye nasillar
nee bilim onlarda ayrı bir gerrrryybakalım doktor ekşın yapın dedi...iyi çalışın dedi...bakacaz ama kasıklarıma batmalar oluyor birde ateş basıyor daralıyorum karnım şiş...la bu doktor hormonumu bozdu lan...
çekirgem geldi
amirim selam nasılsınnnnnnnn:)))))
slm kızçeler napersınız:)))) 15,,20 dk ara buldum geldım kocam fılm seyredıo bende bakım bı sıze dedım :)))))
iyiyik sen napiyonnn... ne filmi izliyonuz gidin calisin eksinnn lazim kiz
ii çekirge kaynattık bugün bayabende hem kitap okuorum hem buraya yetişiyorum ne adamım ben ya
napımmm oyle patlıom sıkıntıdan:)))
uff vurdulu kırdılı bı fılm bırı ucu bırı havada yuruyo adamların bılmıom kı hayt huyt dıye bagarıp duruyolar:))))
oooooo eksın oldu bıttı bıle bızımkı sagolsun ısten gelıste pek bırakamaz benı adam bı gece bensız uyuyo ıste sonra eve gelınce kaçabılıosan kaç elınden bakım:26:
amirim idolümsün :)))))))))))))))))))))))
bende severım ıkı ıs yapmayı oyle kendımı daha basarılı bulurum ,,,
aaa ben kocam ve yastık muhtesem üçlüyüz :))))) o olmazsa kendımı yarım hıssedıom :)))))aferim yastigida uyguladin mii yastik
birde soda içiyorum 3 işsüperwomanım beeen hiyyyaaaaaa takıl bana hayatını yaşa...benimkide gelir çerez varmı güzel giyinirim bişey deemez ot geldi saman gitçek gariban
bunları kereste fabrikasına gönderip fabrika ayarlarını yapmak lazım...valla tüm duygularım köreldiaaa ben kocam ve yastık muhtesem üçlüyüz :))))) o olmazsa kendımı yarım hıssedıom :)))))
afeyet olsun amırım :))))) aman ot bende de var :)))) dert etme:))) gecen muzık kanalında duygusal bıse cıkdı dans edelım dedım tabı bır saatte kalkdı yerınden sarıldı donup duruoz 1 dk falan gectı gecmedı bana dıo kı daha ne kadar dönüp durcaztmm kocacım bosver hadı oturalım dedım ıstemeye ıstemeye olur askım sagol cok sıkıldıydım zaten dıo
kızlar misafirlikten döndüüüm..güzel geçtii..ya benimle birlikte hamile kalan arkadaşımın karnı şişmiş..20 haftalık bebişi benimki yaşasa 19 haftalık olacaktı..karnına dokundum pıt pıt bişey oynuyor..o kadar güzeldiki...rabbim bir daha bana düşük olayını yaşatma dedim içimden sadece...
kızlar merhaba geçen ay 15 nisanda oldum.ben 34-35 günde bir adet olurum ve şaşmaz.muhakkak en geç 34. günün gecesi sabaha karşı adet olurum yani,en geçi bu olur.ve şuan adetim 6 gün gecikti.adet gecikmemden 2 gün sonra test yaptım malesef negatifi gördümama içimdeki ses sen hamilesin diyor :18:ve adet olmam gereken günden 2 gün önce rüyamda minnacık bebişimi görüyorum badem kadar ayakları var onu kundaklıyorum ve ayaklarını öpüyorum oda bana kahkaha atıyor çok güzeldi yavrum inş. gerçek hayattada benim olur normalde benim adetime 10 gün kala feci şekilde göğüslerim ağrırdı ve son 1 hafta kuruluk yaşardım,akıntım olmazdı.bu ay hiç göğüs ağrısı yaşamadım şaşkınım.yeni yeni göğüslerim hassas olmaya başladı,dediğim gibi bugün 6. gün, gecikti..akıntım var.bazen süt beyaz ,ara ara da şeffaf..adet oldum galiba diye banyoya koşuyorum akıntı geliyor..ve 1 hafta öncesine kadar sol kasığımda ve bacağımda ağrı kasılma vardı.son 1 haftadır bu yerini karnımda şişkinliğe bıraktı.yahu resmen karnım şişti.karnımı içime çekmeye çalıştığımda sol yumurtalık hizasında aanlık sızı oluyor..tekrar test yapmayada korkuyorum sizce biraz daha bekliyimmi hamilemiyim acaba biz eşimle tam 5 aydır korunmuyoruz ama ben bitürl ü hamile kalamadım sanki kalamıycamışım gibi geliyor..buzmana kadar yaptığımız testler negatif çıktığı için yine negatif çıkıcak diye korkuyorum.ama bu sefer gerçekten gecikti.ve bu ay kafama hiç takmadım bu bebek olayını gezdik tozduk falan arkadaslarımızla..acaba hamile olabilirmiyim ki.. :18:
yahu Allahını seven bana cevap versin.hala regl olmadım.eşime test aldırdım yine bugün.sabah yapıcam.negatifi görmem inş. yine dua edin yaaa :18:
bugün cumartesi herkesler uyuyor mu yaa bi ben mi çalışıyorum :26:
günaydın hanımlar benim sonuç negatif ama hala adet olamadım nedense3. gün bugün bakalım pazartesiye kadar nolurr ona göre doktora gitcem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?