- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.681
bugün cumartesi herkesler uyuyor mu yaa bi ben mi çalışıyorum :26:
günaydın hanımlar benim sonuç negatif ama hala adet olamadım nedense3. gün bugün bakalım pazartesiye kadar nolurr ona göre doktora gitcem :18:
günaydıııın bende çalışıyorum ne yazıkki
hamişş hamiş olur mu sigaracanım ya yazık etme meleğine dikkat et biraz ona zararı daha çok
ooof of canım sigara istiyo ooof
ne bilim daha kan pıhtısı halinde onun için bişi olmaz gibi geliyo :44:
ne bilim daha kan pıhtısı halinde onun için bişi olmaz gibi geliyo :44:
merhaba kızlar,bende mesaideyim.10 gün oldu hala adet olmadım.,beta hcg verdim.sonuç çıktı çıkıcak... dualrınızı bekliyorum,çok heyecanlıyım.sürekli bulantım var.pozitif çıksın artıkkk.
günaydın tatlım..dün arkadaşıma gittim 20 haftalık hamile o da sigere içiyodu hamile olduğunu öğrenince hemen bıraktıççbebek normalde 20 haftalık ama o kadar iyi gelişmişki 22 haftalık gibi demiş doktorlar..yengem sigara içerdi onunkiler hep sarılık olarak doğdu...kimide sağlıklı oluyo ama bu risk de alınmaz
canım yakında bağırsak problemleri başlayabilir..bu yüzden azcık incirle birazcıkta kuru kayısı haşla, mutfak robotuyla pure yap..sabahları yarım su bardağına ondan koy,yarım su bardağı su kat..aç karnına iç...hamilelikte bağırsak problemi çok zorlardoğru sölüyosun canım zaten çok korkuyorum dün bi paket almıştım içinden 3 tane içip paketi olduğu gibi babama bıraktım napıyım yanımda oldukça içiyorum şimdi habire erik yiyip duruyorum
inşallah hayılısı ile olumludur canım :) sonuçlarını bekliyoruz
canım yakında bağırsak problemleri başlayabilir..bu yüzden azcık incirle birazcıkta kuru kayısı haşla, mutfak robotuyla pure yap..sabahları yarım su bardağına ondan koy,yarım su bardağı su kat..aç karnına iç...hamilelikte bağırsak problemi çok zorlar
kızlar sabah kalktığımda ağzımda demir yemişim gibi bi tat vardı ve biraz burnum kanadıneden oluyo acaba
daha bir doktorum bile yok ne yapıcam ne yicem içicem bilmem folik asit duymuştum daha önceleri doktora gitmeden alınırmı acaba o sakıncası olurmu anam çalışıyorumda gavur gibiler bi izin vermiyolar zar zor izin alıyorum
demir tadı hamilelik belirtilerinde vardı ama burun kanamasını bilemedim canım...
daha bir doktorum bile yok ne yapıcam ne yicem içicem bilmem folik asit duymuştum daha önceleri doktora gitmeden alınırmı acaba o sakıncası olurmu anam çalışıyorumda gavur gibiler bi izin vermiyolar zar zor izin alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?