kendini bu ay hamile sananlar buraya

mrb kızlar hafta sonu mesaimde yok evdeyim ben herkes hamilemi belirtileriniz neler yada

ne bilim daha kan pıhtısı halinde onun için bişi olmaz gibi geliyo :44:

günaydın tatlım..dün arkadaşıma gittim 20 haftalık hamile o da sigere içiyodu hamile olduğunu öğrenince hemen bıraktıççbebek normalde 20 haftalık ama o kadar iyi gelişmişki 22 haftalık gibi demiş doktorlar..yengem sigara içerdi onunkiler hep sarılık olarak doğdu...kimide sağlıklı oluyo ama bu risk de alınmaz

ne bilim daha kan pıhtısı halinde onun için bişi olmaz gibi geliyo :44:

olur mu canım sen şuan da onun en güzel temellerini atıyorsun sağlıklı tutunmasını gelişmesini sağla içme sigara.daha yeni oluşuyo çünkü etkileme bebişi.aslında ter düşünüyon ilerleyen zamanlarda içsen şimdiki kadar etkilemez kan pıhtısıda olsa o bir canlı şuan da kalbi var

merhaba kızlar,bende mesaideyim.10 gün oldu hala adet olmadım.,beta hcg verdim.sonuç çıktı çıkıcak... dualrınızı bekliyorum,çok heyecanlıyım.sürekli bulantım var.pozitif çıksın artıkkk.

arkadaşlar bir arkadaş böğürtlen kökü yazmış..baktm netten ciddi ciddi faydasını görenler olmuş..yalnız hamile kalınca hemen bırakmak gerekiyormuş..ben denemem ama denemek isteyen olabilir...normal yolla bikaç ay çalışma yapayım olmazsa denerimmm...

inşallah hayılısı ile olumludur canım :) sonuçlarını bekliyoruz

doğru sölüyosun canım zaten çok korkuyorum dün bi paket almıştım içinden 3 tane içip paketi olduğu gibi babama bıraktım napıyım yanımda oldukça içiyorum şimdi habire erik yiyip duruyorum

doğru sölüyosun canım zaten çok korkuyorum dün bi paket almıştım içinden 3 tane içip paketi olduğu gibi babama bıraktım napıyım yanımda oldukça içiyorum şimdi habire erik yiyip duruyorum
canım yakında bağırsak problemleri başlayabilir..bu yüzden azcık incirle birazcıkta kuru kayısı haşla, mutfak robotuyla pure yap..sabahları yarım su bardağına ondan koy,yarım su bardağı su kat..aç karnına iç...hamilelikte bağırsak problemi çok zorlar

daha bir doktorum bile yok ne yapıcam ne yicem içicem bilmem folik asit duymuştum daha önceleri doktora gitmeden alınırmı acaba o sakıncası olurmu anam çalışıyorumda gavur gibiler bi izin vermiyolar zar zor izin alıyorum

canım folik asite hamile olmadan başlanıyor,ama doktorada gitsen onu verecek..ben şu an mesela folic plus kullanıyorum günde 3 defa...fazlası atılıyo idrarla zaten...ama faydası çok heleki bebeişe...oluşabilecek çoğu hastalıklarını önlüyormuş..hemen başla canım eczaneden alabilirsin..8 9 lira bişeydi...ayrıca hamilelik düşünen arkadaşlarımda şimdiden başlasın..ve hemen doktor randevunuda alki vitaminlerini versin canım,kan tahliline bakar ki demir ihtiyacın varsa demir ilacı var...yoksa bebiş demir konusunda anasını feciiii sömürüyo yani

canım doktora gitmeden folik asit olsa içme belki bünyene gelmeye bilir.ne zaman müsaitsen o zaman git doktora.sen normal besinlerle yetin şimdilik.sabah kalmaltını çok mükemmel yap aç kalma sakın çok ta yeme tatlı canım isterse sütlü tatlıları tercih et daha masum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…