kendini bu ay hamile sananlar buraya

folic plus ta d vitamini,kalsiyumda olduğundan ben onu seviyorum...folbiol var onu hiç denemedim o günde 1 kere oluyo sanırım.bebiş çalışmaları yapanlar başlasın folıc asitlrine...

folic plus ta d vitamini,kalsiyumda olduğundan ben onu seviyorum...folbiol var onu hiç denemedim o günde 1 kere oluyo sanırım.bebiş çalışmaları yapanlar başlasın folıc asitlrine...

o kadar faydası varsa hemen alıyım ben zaten karnım acıkmıyo canım sigaradan başka bişi istemiyo iyice vitaminsiz kalmasın bebem sigara içmicem artık bugün henüz hiç içmedim zaten vitaminlere başlıyım bari

kıslar bişi sorcam bu testlerde kırmızı çizgi ilişkiden kaç gün sonra doğru sonuç verir :26:

kendimi hamile sanmaktan çok yoruldum ben yaa eğer yoksa bişi hemen adet olsam bari artık :2:

herşeyi ilaca bırakma canım..doğal yollarlada beslen..sabahları önceki yazdığım incirini kayısını ye...şimdi hissetmesende ileride kabızlık yaşayabilirsin..çayını azaltmaya özen göster canım...tuzunu azaltki ödemlerin olmasın...düzenli beslen...şimdiden bir düzen oturtursan rahat hamilelik geçirirsin...mimozagerberra arkadaşımız haklı olarak folıc asite ilaç olduğu için dikkat edilmeli diye düşünüyor ama doktorada gitse emminim verecek bu ilacı hatta gebeliği düşünüyorsanız 3 ay önce başlayın diyorlar...folik asit yeşil sebzelerde var ama gün boyu yeşilde yeseniz hamilelikte ki ihtiyacı karşılamıyormuşşsunuz..ben şu an yine kullanıyorum,özellikle bebğin omurilik ayrıklıklarında çok çok başarılıymış...ama yinede sorabilirsinz tabii..

dimeh sen doktor randevunu ayarla canım yakın zamanda

doğru sölüyosun başlamak lazım artık

kızlar gunaydın nasılsınız? bırıne anlatmasam catlıcam hemen solugu burda aldım ruyamada abuk subuk seyler gordum net olarak hatırlamıyorum ama bı gebelık testı ve cıft cızgı gıtmıyor gozum onunde

hayirli gunler kizlar nasilsiniz.....vyazilanlari okudu benc bizim doktora gitmemize gerekyok ecem5885 ve mimozagerberra doktor gibiler bedava bilgilendirme soru cevap bi muayene yapamiylar onada gerek yok derdini anlatinca anliyolar sagolsunlar ne diye doktora para vereyim devir ekonomi devri bebegim icin yatirim yapmam lazim

doğru sölüyosun bacım doktora bi giderim bebeme bakmaya sonra doğuma bide

tabi kızım ben 17 yaşımdan beri kadın doğuma gide gele uzman oldum sor bana anlatayım herşeyi.her ay mutlaka bacaklarımı açmam lazım bi doktora yoksa rahat edemiyom allahım sen bize bi bebiş verde doktorlarda bizde rahatlayalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…