- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.721
öyle yapayım artık.kırmızılar gelirsede öylece yaparım görürüm yine kıpkırmızı :) allahım inşallah bu ay herşey yolunda gider
ama istikrarlı olalalım adet gecikmesini bekleyelim :)
inşallah bu ay kimseye gelmez kırmızılar
tamam bu sefer boyle yapalım bat 4 hazıran 5 ının sabahına test yaparım ama ona gore
inşallah bu ay gelen tek kırmızılar gebelık testının ıkıncı cızgısıdır amınnnnnnnnnnn
inşallah bu ay gelen tek kırmızılar gebelık testının ıkıncı cızgısıdır amınnnnnnnnnnn
benimde haziran 2 de olmam lazım gelmesse kırmızılar pazartesiye beklerim 1-2 gün geçmiş olur öyle yaparım.farklı bir eczane keşfetmem lazım diğerleri görmeye alışmıştır beni :)
dımı dımı :)) al benden de o kadar benımde esının dogum gunu hazıran ortası bende o gun soklemeyı dusunuyordum eger olursa tabıhatta kart hazırlarım ultrasyın resmıyle babacınm dogum gunun kutlu olsun falan hersey tamamda bebek yok
benim evde sakladığım bebek ayakkabısı var biri kız için diğeri erkek için onları hamile kalırsam hediye paketinde birini anneme diğerini kayınvalideme verecektim bekliyom hala :)
herşeyi ilaca bırakma canım..doğal yollarlada beslen..sabahları önceki yazdığım incirini kayısını ye...şimdi hissetmesende ileride kabızlık yaşayabilirsin..çayını azaltmaya özen göster canım...tuzunu azaltki ödemlerin olmasın...düzenli beslen...şimdiden bir düzen oturtursan rahat hamilelik geçirirsin...mimozagerberra arkadaşımız haklı olarak folıc asite ilaç olduğu için dikkat edilmeli diye düşünüyor ama doktorada gitse emminim verecek bu ilacı hatta gebeliği düşünüyorsanız 3 ay önce başlayın diyorlar...folik asit yeşil sebzelerde var ama gün boyu yeşilde yeseniz hamilelikte ki ihtiyacı karşılamıyormuşşsunuz..ben şu an yine kullanıyorum,özellikle bebğin omurilik ayrıklıklarında çok çok başarılıymış...ama yinede sorabilirsinz tabii..
dimeh sen doktor randevunu ayarla canım yakın zamanda
evet dımeh ecem dogru soyluyor bende 2 aydır kullanıyorum..bebek yapmaya karar veren herkes kullanmaya baslamalı..bu bı vıtamın ve yan etkısı yok,oyuzden herkes kullanmalı bebek olmadan en az 3 ay öncesı buna baslayıp vucutta depolanması gerekıyor..bıldıgın yesıllıklerın vıtamınını ıceren bı hap..bende folıc plus kullanıyorum..ama gunde 3 kere olması benı zorluyor arada ıcmeyı unuttuklarım oluyor..buyuzden folbiol olanına gecıs yapcam..onu gunde 1 kez ıcıyorsun..ıkısıde aynı neyı alırsan al..ama bebegın kemık ve beyın gelısımı ıcın cok onemlı..folıc asıt eksıklıgınden anne karnında gelısemeyen bebek cok fazla..boyle saglık sorunları yasamamak ıcın al içmeye basla arkadasım..
herkese gunaydın zart dıye daldım konuya ama
evet dımeh ecem dogru soyluyor bende 2 aydır kullanıyorum..bebek yapmaya karar veren herkes kullanmaya baslamalı..bu bı vıtamın ve yan etkısı yok,oyuzden herkes kullanmalı bebek olmadan en az 3 ay öncesı buna baslayıp vucutta depolanması gerekıyor..bıldıgın yesıllıklerın vıtamınını ıceren bı hap..bende folıc plus kullanıyorum..ama gunde 3 kere olması benı zorluyor arada ıcmeyı unuttuklarım oluyor..buyuzden folbiol olanına gecıs yapcam..onu gunde 1 kez ıcıyorsun..ıkısıde aynı neyı alırsan al..ama bebegın kemık ve beyın gelısımı ıcın cok onemlı..folıc asıt eksıklıgınden anne karnında gelısemeyen bebek cok fazla..boyle saglık sorunları yasamamak ıcın al içmeye basla arkadasım..
herkese gunaydın zart dıye daldım konuya ama
benim evde sakladığım bebek ayakkabısı var biri kız için diğeri erkek için onları hamile kalırsam hediye paketinde birini anneme diğerini kayınvalideme verecektim bekliyom hala :)
bın defa o anın hayalını kurdun demı
:) bende aynen oyle cunku :)) hayırlısı olur inşallah
aaa ne guzel fıkırmıs kız bu..bende mı öle yapsam ne
alooo ben geldim diyorum yaaa selamıımı bile almadınız
hoş geldin dal canım burası açık mekan :) bizde mi alsak ne.
günaydınnnnnnnnnnnnn :)) ıyı olmus benı de bılgılendır mıs oldun tesekkur ederım bırazdan kosarım gene eczaneye
m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?