kendini bu ay hamile sananlar buraya

tamam bu sefer boyle yapalım bat 4 hazıran 5 ının sabahına test yaparım ama ona gore

benimde haziran 2 de olmam lazım gelmesse kırmızılar pazartesiye beklerim 1-2 gün geçmiş olur öyle yaparım.farklı bir eczane keşfetmem lazım diğerleri görmeye alışmıştır beni :)

benimde haziran 2 de olmam lazım gelmesse kırmızılar pazartesiye beklerim 1-2 gün geçmiş olur öyle yaparım.farklı bir eczane keşfetmem lazım diğerleri görmeye alışmıştır beni :)

dımı dımı :)) al benden de o kadar benımde esının dogum gunu hazıran ortası bende o gun soklemeyı dusunuyordum eger olursa tabı hatta kart hazırlarım ultrasyın resmıyle babacınm dogum gunun kutlu olsun falan hersey tamamda bebek yok

selam kızlarr nasılsınızz bugün burası biraz boş kalmışş...ee varmı güzel haber kızlarr...ya bende nezle gibi oldum bu ayki ekşınlar verimsiz mi olacak ne :2:

benim evde sakladığım bebek ayakkabısı var biri kız için diğeri erkek için onları hamile kalırsam hediye paketinde birini anneme diğerini kayınvalideme verecektim bekliyom hala :)

evet dımeh ecem dogru soyluyor bende 2 aydır kullanıyorum..bebek yapmaya karar veren herkes kullanmaya baslamalı..bu bı vıtamın ve yan etkısı yok,oyuzden herkes kullanmalı bebek olmadan en az 3 ay öncesı buna baslayıp vucutta depolanması gerekıyor..bıldıgın yesıllıklerın vıtamınını ıceren bı hap..bende folıc plus kullanıyorum..ama gunde 3 kere olması benı zorluyor arada ıcmeyı unuttuklarım oluyor..buyuzden folbiol olanına gecıs yapcam..onu gunde 1 kez ıcıyorsun..ıkısıde aynı neyı alırsan al..ama bebegın kemık ve beyın gelısımı ıcın cok onemlı..folıc asıt eksıklıgınden anne karnında gelısemeyen bebek cok fazla..boyle saglık sorunları yasamamak ıcın al içmeye basla arkadasım..
herkese gunaydın zart dıye daldım konuya ama

günaydınnnnnnnnnnnnn :)) ıyı olmus benı de bılgılendır mıs oldun tesekkur ederım bırazdan kosarım gene eczaneye
m

hoş geldin dal canım burası açık mekan :) bizde mi alsak ne.

benim evde sakladığım bebek ayakkabısı var biri kız için diğeri erkek için onları hamile kalırsam hediye paketinde birini anneme diğerini kayınvalideme verecektim bekliyom hala :)

aaa ne guzel fıkırmıs kız bu..bende mı öle yapsam ne

bın defa o anın hayalını kurdun demı
:) bende aynen oyle cunku :)) hayırlısı olur inşallah

yok o konuda takıntılı değilim ağlayıp kendime de yazık etmiyorum üzülüyorum tabi de yıpratmam kendimi bebişimin gelmesini o kadar zora sokar sitres.o ayakkabılar dursun uygun zaman gelene kadar. :)

hoş geldin dal canım burası açık mekan :) bizde mi alsak ne.

günaydınnnnnnnnnnnnn :)) ıyı olmus benı de bılgılendır mıs oldun tesekkur ederım bırazdan kosarım gene eczaneye
m

alıp baslayın hemen doktorlar bıle soyluyor..bebek yapmaya karar verdıgın an bunu kullanmaya baslıyacaksın..cunku vucudunda depo halınde bu vıtamının bulunması lazım..ıstersen 1 yıl hamıle kalama yıne kullancaksın hamıle kalana kadar..bebek ıcın gereklı bıse cunku..
beynı ve kemıklerı gelısemıyor derken sadece zeka ozurlu olur demıyorum..burda bı uye kendı halınden bahsedıyordu folıc asıt eksıklıgınden dolayı bebegının beynı lımon gıbı yumusak bı hal almış ve onu aldırıp aldırmamak konusunda buraya konu acmıstı..dusunun bunun ne kadar cıddı bısey oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…