- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.741
güzel olur dene bence bebiş gelince :) eşime de bebek bezi alıp hediye etmeyi düşünmüştüm süpriz diyegerçi paşam saf anlarmı bilmem
alıp baslayın hemen doktorlar bıle soyluyor..bebek yapmaya karar verdıgın an bunu kullanmaya baslıyacaksın..cunku vucudunda depo halınde bu vıtamının bulunması lazım..ıstersen 1 yıl hamıle kalama yıne kullancaksın hamıle kalana kadar..bebek ıcın gereklı bıse cunku..
beynı ve kemıklerı gelısemıyor derken sadece zeka ozurlu olur demıyorum..burda bı uye kendı halınden bahsedıyordu folıc asıt eksıklıgınden dolayı bebegının beynı lımon gıbı yumusak bı hal almış ve onu aldırıp aldırmamak konusunda buraya konu acmıstı..dusunun bunun ne kadar cıddı bısey oldugunu
alıp baslayın hemen doktorlar bıle soyluyor..bebek yapmaya karar verdıgın an bunu kullanmaya baslıyacaksın..cunku vucudunda depo halınde bu vıtamının bulunması lazım..ıstersen 1 yıl hamıle kalama yıne kullancaksın hamıle kalana kadar..bebek ıcın gereklı bıse cunku..
beynı ve kemıklerı gelısemıyor derken sadece zeka ozurlu olur demıyorum..burda bı uye kendı halınden bahsedıyordu folıc asıt eksıklıgınden dolayı bebegının beynı lımon gıbı yumusak bı hal almış ve onu aldırıp aldırmamak konusunda buraya konu acmıstı..dusunun bunun ne kadar cıddı bısey oldugunu
alooo ben geldim diyorum yaaa selamıımı bile almadınız
:\ panık yaptım mmm folbiol olurmukı???
hoşgeldin millanım valla alıcam bugün ben daha önce böle şeylere başlamıştım daha evli değildim almıştım o folic asşitmidir nedir bebem hemen olucak sanmıştım baktım bebem almıyo neyin hazırlını yapıcam dedim bıraktım ama bugün artık gebeyimonun için alıcam bide annelik kitabı falan bakıyım diyorum beslenme hakkında falan
kız adama ne bebek bezı verıon..barı emzık yada bıberon ver
hoşbuldum canlarımmyaa bende bu folic plus ı günde bir tane içiyordum ..2 ye mi cıkarsam acaba..
olur canım bende ona geccem zaten..o gunde 1 kez kullanılıyor dıye..gıt eczaneden al..8 lıra bıse
doktor vermıstı ama kullanmamıstım hemen yuttum bı tane ve allah razı olsun erkenden uyardıgın ıcın tesekkur ederım
folıc plus gunde 3 kez ıcılıyor..sende ıstersen onu bıtırınce folbiol al..o 1 kez ıcılıyor gunde..
merhaba kızlar,bende mesaideyim.10 gün oldu hala adet olmadım.,beta hcg verdim.sonuç çıktı çıkıcak... dualrınızı bekliyorum,çok heyecanlıyım.sürekli bulantım var.pozitif çıksın artıkkk.
tamam canım..bende folic plusı kendim almıştım..günde 1 tane yutuyordum ..sonraa bir doktora cıktıgımda oda sormustu içiyormusun folic diye evet dedim ..yoksa verecekti oda..ama sormamışım gnde kaç tane diyee..3 e cıkarayım bende bari saol cnm[/Qkf
foliday diye bir ilaç var 8.5 tl di en son.günde 1 tane içilen folik asit ilacı.3 kez içmek istemeyuen ve unutanlara büyük kolaylık.yanlız sgk ödemiyor.kullanmka isteyenlere duyurulur
akşam babama bırakmıştım sigaramı biri geldi aldım ondan dovitofmuş aman ne güzel sigaraymışş afiyet olsun bana
aaaaaaaaaahh aaaaaaaaaaaahhh laf dınlemıyorkı
aaaaaaaaaahh aaaaaaaaaaaahhh laf dınlemıyorkı
sonucum çıktı kızlar,koca bir NEGATİFFF... daraldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?