kendini bu ay hamile sananlar buraya

:\ panık yaptım mmm folbiol olurmukı???

allahım sağlıklı melekler nasip etsin bize o kadar düşük yapan varki insan korkuyo kızlar sakın sitres yapmayın bırakın evi bok götürsün hamiş olanlar temizlikle uğraşmayın mutlaka yakında vardır anneniz falan yardım eden olur bol bol dinlenin ta ki size sımsıkı tutunana kadar.

hoşgeldin millanım valla alıcam bugün ben daha önce böle şeylere başlamıştım daha evli değildim almıştım o folic asşitmidir nedir bebem hemen olucak sanmıştım baktım bebem almıyo neyin hazırlını yapıcam dedim bıraktım ama bugün artık gebeyim onun için alıcam bide annelik kitabı falan bakıyım diyorum beslenme hakkında falan

ıstersen burdakı yenı hamıle kalanların sayfasınada arada göz gezdır..onlar daha cok sey bılıyorlardır,kıtaplarda al tabii

folıc plus gunde 3 kez ıcılıyor..sende ıstersen onu bıtırınce folbiol al..o 1 kez ıcılıyor gunde..

tamam canım..bende folic plusı kendim almıştım..günde 1 tane yutuyordum ..sonraa bir doktora cıktıgımda oda sormustu içiyormusun folic diye evet dedim ..yoksa verecekti oda..ama sormamışım gnde kaç tane diyee..3 e cıkarayım bende bari saol cnm

aaaaaaaaaahh aaaaaaaaaaaahhh laf dınlemıyorkı

valla millancım hem korkuyorum hem dayanamıyorum ben hayatımda sigarayı hiç bırakmayı düşünmedim çok seviyorum bebeğimi dünyalar değişmem tabiki ama insan dayanamıyo sinirlerim bpozuluyo ya allah korusun günde 2-3 içiyim bari napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…