kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar bende hiç bi ilaç kullanmıyorum folik asit falan alsmmı acaba eczaneden ya da nasılsa haftaya doktora gitcem o zaman yazar mı doktor banada :26:

sonucum çıktı kızlar,koca bir NEGATİFFF... daraldım artık.

üzülme canım.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bende bu durumla karşılasıcam biliyorum.. acayip heyecan yaptım. hiç umudum yokken 3 gün gecikti ve çok fena heveslendim..allah sonumuzu hayretsin inşallah...vardır rabbimin bi bildiği.. inşallah bi dahaki ay alırız seninde güzel haberlerini..

sonucum çıktı kızlar,koca bir NEGATİFFF... daraldım artık.

üzülme desemde üzüleceksin biliyorum arkadasım Allahh en yakın zamanda bizlerede nasip eder inşallahh anne olmayı..inancını kaybetmee cnm..bu da bizim sınavımız ...inşallahh yıldızlı pekiyi ile gececegiz anladın sen

akşam babama bırakmıştım sigaramı biri geldi aldım ondan dovitofmuş aman ne güzel sigaraymışş afiyet olsun bana

kız sen hamile degilmisin aaaaaaa cok ayıppp içme su zıkkımı bebişine bişey olacak

sen almasanda doktrun yazar zaten,kullanılması sart olan bıse cunku

çok içmiyorum be mesela bugün ilk sigarayı demin içtim işyerindeyim bi,de sabahtan beri durabildim eve gidincede içerim bitane napıyım ya (

aminnn arkadaşlar gerçekten burası uğurlu çünkü herkes karşılıksız olarak birbiri için dua ediyo.ve birer birer hamile haberleri geliyo ben inanıyorum bizde bir gün bebişimizde bahsedicez.üzülmeyin diyemem bende üzülüyorum ama abartıya kaçmasına izin vermeyin.bak hayırlısıyla nasıl geliyo bebişler hep beraber görücez

gunde 2-3 tane iç bari,ne dıyım ben daha sana,fazla içine cekme
sen oruc nasıl tutuyordun acaba yaaaaaa..
bıgun anne olacagını bılıyodun sonucta,ne dıye baglandınkı bu kadar şu zıkkıma bılmem..

kızlar ovulasyon gunlerının hesabını yapmaktan kafayı yemısım
bugun benim dogum günümüş,onun bıle farkında degıldım sabah eşim kutlamasaydı
sımdı bı banyo yapım,saçlarımı yapım de aksama hazırlaniim,yemege falan cıkcaz..
işim bıtınce gelmeye calısıcaaaaaaam..

tatlım doğum günün kutlu olsun güzel bir gün geçir eşinle canım.inşallah senin için daha hayırlı bir yaşa adım atmışsındır.hersey istediğin gibi olsun

gunde 2-3 tane iç bari,ne dıyım ben daha sana,fazla içine cekme
sen oruc nasıl tutuyordun acaba yaaaaaa..
bıgun anne olacagını bılıyodun sonucta,ne dıye baglandınkı bu kadar şu zıkkıma bılmem..

ben sigara yüzünden hiç oruç tutmadımki bu yıl tutucam kısmetse anne olucağımıda hiç düşünmüyodum kalamıyodum çünkü neler yaptım olmadı :2:

bana yardım ede bilirmisiniz nasıl hamile kalabilirim

nesrincim valla bende senin gibi sorup duruyodum sadece dua et ve gün aşırı ol kocanla ben öle yaptım havaya bacakmı dikmediğim kalmadı kürler desen öle amaan beklemedim anda oldu burdakiler biliyolar ovulasyon testi bile alıp yaptım 14.günümde çift çizgiyi gördüm yaptık yok olmadı allaha yalvar ve kocanla ol işte gün aşırı ben öle yaptım

çok sağol onların hepsini bende denedim ama olmuyo tabi allahdan ümit kesilmez ama ne bileyim çok karamsar oldum eşimle habire tartışıyoruz siz hamilesiniz sanırım allah analı babalı büyütür inşallah sağlıklı olur

evet hamileyim 2 gün önce öğrendim bende çocuk istiyosan savaşma seviş yap bebeyi sonra al kzoları eline seni üzüyosa kocan köprü dayı olayı yapıcak bişi yok

çok saĞOL snn adınada çok sevindim inşallah allah banada nasip eder en azından yanlız kalmamak için istiyorum eşim gemici genellikle hep gemide bende tek başıma kalıyorum ailemlede konuşmuyorum şimdide ben onun yanına geldim sırf bebek yapmak için inşallah olur şimdi adet oldum bittikten sonra gün aşırı birlikte olayım anladım haklısın aslından şu köprüden geçinceye kadar:) bide birşey daha ben ilk bebeğimi iki sene önce aldırmak zorunda kaldım sizce bebeğimin olmayışının onunla ilgisi olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…