- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.761
sonucum çıktı kızlar,koca bir NEGATİFFF... daraldım artık.
sonucum çıktı kızlar,koca bir NEGATİFFF... daraldım artık.
akşam babama bırakmıştım sigaramı biri geldi aldım ondan dovitofmuş aman ne güzel sigaraymışş afiyet olsun bana
kızlar bende hiç bi ilaç kullanmıyorum folik asit falan alsmmı acaba eczaneden ya da nasılsa haftaya doktora gitcem o zaman yazar mı doktor banada :26:
üzülme canım.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bende bu durumla karşılasıcam biliyorum.. acayip heyecan yaptım. hiç umudum yokken 3 gün gecikti ve çok fena heveslendim..allah sonumuzu hayretsin inşallah...vardır rabbimin bi bildiği.. inşallah bi dahaki ay alırız seninde güzel haberlerini..
üzülme desemde üzüleceksin biliyorum arkadasım Allahh en yakın zamanda bizlerede nasip eder inşallahh anne olmayı..inancını kaybetmee cnm..bu da bizim sınavımız ...inşallahh yıldızlı pekiyi ile gececegizanladın sen
kız sen hamile degilmisin aaaaaaa cok ayıppp içme su zıkkımı bebişine bişey olacak
kızlar bende hiç bi ilaç kullanmıyorum folik asit falan alsmmı acaba eczaneden ya da nasılsa haftaya doktora gitcem o zaman yazar mı doktor banada :26:
üzülme canım.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bende bu durumla karşılasıcam biliyorum.. acayip heyecan yaptım. hiç umudum yokken 3 gün gecikti ve çok fena heveslendim..allah sonumuzu hayretsin inşallah...vardır rabbimin bi bildiği.. inşallah bi dahaki ay alırız seninde güzel haberlerini..
valla millancım hem korkuyorum hem dayanamıyorum ben hayatımda sigarayı hiç bırakmayı düşünmedim çok seviyorum bebeğimi dünyalar değişmem tabiki ama insan dayanamıyo sinirlerim bpozuluyo ya allah korusun günde 2-3 içiyim bari napıyım
---------------------------------------------------
noldu kız,hayırdır
kızlarovulasyon gunlerının hesabını yapmaktan kafayı yemısım
bugun benim dogum günümüş,onun bıle farkında degıldım sabah eşim kutlamasaydı
sımdı bı banyo yapım,saçlarımı yapım de aksama hazırlaniim,yemege falan cıkcaz..
işim bıtınce gelmeye calısıcaaaaaaam..
gunde 2-3 tane iç bari,ne dıyım ben daha sana,fazla içine cekme
sen oruc nasıl tutuyordun acaba yaaaaaa..
bıgun anne olacagını bılıyodun sonucta,ne dıye baglandınkı bu kadar şu zıkkıma bılmem..
bana yardım ede bilirmisiniz nasıl hamile kalabilirim
çok sağol onların hepsini bende denedim ama olmuyo tabi allahdan ümit kesilmez ama ne bileyim çok karamsar oldum eşimle habire tartışıyoruz siz hamilesiniz sanırım allah analı babalı büyütür inşallah sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?