kendini bu ay hamile sananlar buraya

sen daha önce kalmışsın ne üzülüyosun kalırsın yine takma bu kadar nie aldırdın

eşimin ailesi beni istemiyodu yaşımda 18 doldurmamıştım ailemde izin vermeyince nikahımda yoktu neyse eşimin ailesi istemeyince ailemin yanına dönmek zorunda kaldım işte dönüncede ne eşim nede ailesi arayıp sormadılar babamda aldırdı ben hiçbirşey yapamadım şimdi eşimle bunun yüzünden tartışıyoruz zamanında katlansaydın aileme falan diyo benide üzüyo aman en iyisi boşvermek sanırım allah herşeyi zamanında verir

Son düzenleme:

anladım zor işler seninki hayırlısı herşeyin

merhabaa tatlılarım kıymetlilerim...bugün nedense gergin hissediyorum kendimi..çok şükür iyi sayılır herşey ama şeytan dürtüklüyo isyan et diye etmiycem ama
ayy muzmut okudum yazdıklarını doktor oldum 2 ay lık gebelik yaşayınca...bebiş düştükten sonra oldu bu bende..hemşire arkadaşım bile bu kadar bilmiyo..geçen arkadaşın prolaktini yüksek çıkmış dedimki doktor destınox verir ,sonra yeni hamile olanın kasılmaları vardı düşük riski varmış git doktora progestan verir dedim...hepside tuttu..mesela hamileye genelde elevit diye bir vitamin verirler,bulantı için zofran dı sanırım..ya aklıma gelmişken bu zofran içime sinmedi benim...yani kullanan varmış ama benim içim rahat etmiodu o ilaçla..hamilelerde denenmeiştr yazıyodu,kanser hastaları falan kullanıomuş bidahi gebeliğimde verse kullanmıycam..

hoşgeldin tatlım bide bişi okudum gebeler çiğ et yemicekmiş salam sucuk laan ben onalrsız naparım allah korusun çocuk gerriiiğ olabilirmiş Ben hamile olduğumu öğrendim o akşam canım salam istedi adama söledim bol bol yedim bide hey allam ya

teşekkürler
sağol yardımın için

bu bebek yapma işi strese gelmiyo canım.gün aşırı ilişki lazım ve ilişkiden sonra yat sırt üstü hiç kalkma en az 15 dk.çocuk olacak diye de mecbur hissetme ilişki için içinden nasıl geliyosa öyle davran.ama doktorada gitmeyi unutma çünkü daha önce olduğun kürtajın etkisi olabilir.tam temizlenmemiş olabiliyo rahmin.muayene ol derim.

canım çiğ yeme diyo sende biraz tavada yada tost makinasında kızart :) çiğ olarak yemek bağırsak kurdu da yapar hem senin içinde iyi olmaz.

ecemcim benim için önerin varmı ben ne kullanayım kız gide gele tıp okumuş kadar olmuşun sen ya :)

ecemcim benim için önerin varmı ben ne kullanayım kız gide gele tıp okumuş kadar olmuşun sen ya :)

canım ya doktora çok gidip gelmedim ki ayda 1 di kontrol..bu arada tavsiyem 2 haftada bir gidin hamilelik muayenenize.benim bebeğim 2 hafta ölü olarak karnımda kaldı haberim olmadı,zehirleyedebilrdi..bu kadar çok bilmem bu siteden dolayı.düşükten sonra düşükle her topiği okudum sanırım......mimoza kız bu böğürtlen kökünden faydalanan çok olmuş..uzun süre olmazsa bende bunu denerim..ama hamiş olur olmaz bırakmak lazm..bide kisti olan arkadaşlarımız vardı onlarda bunu deneyebilir bence..

şükür bende ne kist var nede yumurtlama sorunu da bebiş yok işte :) nasip olmadı daha istiyorum yani

kızlar galiba hamileyim ben ya.23 ünde hastalanmam lazımdı olmadım.22sinde test yaptım silik çizgi çıktı.dün gece test yaptım yine öle ve bu sabah yaptım gene aynı.şimdi ben hamilemiyimdir sizce.pztsi bi kan testi yaptırıyım diyorum da erken mi sizce napim ben sölesenize lütfen

kan testi yaptırabilirsin orada net çıkar bana göre hamilesin.hem test sonucuna göre kaç haftalık olduğunu da söylerler.

bu durumda hamile görünüyosun ama tam sonuç için bir kan testi yaptr için rahat etsin

canım doktorun prolaktınıne baktımı kan testiyle...arkadaşımında hiç sorunu yokken kalamıyodu prolaktinde sorun varmış.ilacı kullandığı ay hamile kaldı

baktı canım ilk o yapıldı ama normal.smear alındı eşimden sperm tahlili alındı adetin 3.günü hormon testi yapıldı yumurtlama takibi ve çatlaması falan gayet normal herşey :)

baktı canım ilk o yapıldı ama normal.smear alındı eşimden sperm tahlili alındı adetin 3.günü hormon testi yapıldı yumurtlama takibi ve çatlaması falan gayet normal herşey :)

canım o zaman bebişin zamanını bekliyodur..bu böğürtlen kökünü bi dene istersen..rahime çok faydalı diyorlar,tüp bebek gereken kişilerde bile işe yaramış ve yaşı ilerlemiş olanlarda ..ben şu an reglim bu ay düşükten sonra ilk defa korunmycam..bakalım kısmet artıkk

:103:

sağol canım ya denicem onu.dua et benim için bebem yakında aramızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…