kendini bu ay hamile sananlar buraya

sonucum çıktı kızlar,koca bir NEGATİFFF... daraldım artık.

hakkında vede hakkımız da hayırlısı olsun canım isyan etme sıkın vardır elbet bir zamanı rabbim bunaltmsın kimseyi sğlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah isteyen herkese benim de adetime 4 gün kaldı bakalım hayırlısı

kızlar belim kopuyo ağrıdan.ve kasık ağrım devam ediyo.bu gün akıntımda başladı hamiş değilsem doktora gitmem şart demekki :)

ya kızlar aslında bız korunuyoruz ama ben anlam veremdım bır duruma benım gogus uclarım şişti ve dokununca acıyor google yazdım hamılleık belırtısı cıktı halbukı nısan ayında amelıyat oldum rahımden. bu gogus agrusu nedendırkı?

korunduğunuza göre bebekle alakası olmaması lazım..sen rahminden ameliyat olmuşun ya belki onunla ilgili bir durumdur..en iyisi doktoruna kontrole git..en iyisini o söyleyecektir..ayrıca belirtiler tam anlamıyla bebek habercisi olamıyor malesef..en kuvvetli ihtimal adet gecikmesidr

ayyyyyyyyyyyyy kızlar BEN HAMİLEYİMMM bugün sabah kalktım ilk işim testi yapmak oldu,çift çizgiyi görünce bi şok oldum,emin olamadım çünkü biraz silikti diğeri,hemen eşimi aradım dedim galiba ben hamileyim hemen bi özel hastaneye gittik kan tahlili yaptırdık,sonuç pozitif ay rabbim inş. yüzünü görmeyide nasip etsin..hala inanamıyorum çünkü bu ay 5. ay anca tutturabildik rabbim herkese nasip etsin.sözde varya kimseye sölemem diyodum bugün kim geldiyse önüme söledim,hatamı ettim ama içim bi hoşş kızlarr dua edin bana nazar değmesin bebişime.pazartesi doktora çıkıcam.rabbim hepinize nasip etsin boy boy inşallah beta hcg 95,32 çıktı.sanırım daha 4 haftalık ,anlayamadım.anlayan varsa bu bhcgden cevaplasın nolur bana,tabi daha ultrasona giremedim.pazartesi ultrasona girince yazarım yine geleceğin güzel anneleri[/QUOTE]

canım tebrikler..rabbim korusun meleğini..bol bol duanı et inşallah bişeycikler olmaz...sen öncede yazmıştın hatırladım seni...topiğimizin uğuru diyelim bir hamile daha yuppppppppppppyyyyy...........bizede duat et olurmu??

kızlar benim de yemurtlama dönemimde ve hemen sonrasında aşırı ağrım olmuştu. adetime 2 gün var sadece göğüslerim acıyor. başka hiçbir belirtim yok. ama heyecanlıyım hem de çok. benden de dualarınızı esirgemeyin nolur. rabbim hepimize sağlıklı ve mutlu bebecikler nasip etsin inşallah

kızlar birşey sorcam.sabah eşimle ilişkiye girdim sonra acayip kasıklarım karnım ağrıdı kalkamadım yerimden başım döndü tansiyonum düştü yığıldım kaldım banyoda.kustum birazda.sonra yan yattım dinlendim geçti daha önce 2 kere oldu biri 2 ay önce falandı.hiç başına gelen var mı ki.herhalde ters harekette rahim ileri gidiyo ondan oluyoda yaşamak istemem bir daha.öldüm sandım

amin cnm inş. hamilesindir.dualrım seninle sende bana dua et ama hamile kaldığımı yeni öğrendim.rabbim inş. yüzünü görmeyide nasip etsin. korkma cnm biz eşimle 5 aydır resmen o işi yapmaktan bunaldık.. 5 ayın sonunda tuttu anca.evlilik yılına görede dahada zorlaşıyo sanırım bu hamile kalma işi.çünkü rahimde yumurtalıklarda tembelleşiyo sanırım.biz 3,5 yıllık evliyiz..5.ayda tutturabildik rabbim nezman isterse ozman olur.ama çok dualar ettim annemde hep okudu.devamlı yasin oku cnm,Allahtan bebeğini dile ben öle yaptım.rabbim ol derse oluyo.. güzel haberlerini beklioruz cnm

Son düzenleme:

inşallah canım ben de dualar ediyorum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah diye. seni de sağlıkla eline ayağına kavuştursun inşallah...

kız gerçek hayata bne zaman geçicem bilmiyom :) bu bebiş nerde ya bulamıyoz bi türlü leylek falan da getirmiyo ki eskisi gibi ben eminim biz bu işi yanlış yapıyoz ondan olmuyo :)
walla gercek hayata ne zaman gecer orasını Allah bılır ,,,ama ınsallah tez vakıtte gecer hayata:))) bebeklerın sureklı adreslerı degıtırılıo istılaya ugramasın dıe :)))))
o malum "işi" her hamıle kalamadıgımız ay soruoz dert etme:))))

yanı ılk kez rahımın ılerı gıtmesını duydum,,,boyle bıse basıma gelmedı ama eger ılıskı sonrası oluyosa bı doktora gorun ıstersen,,,bıde bırlıkdelıkden hemn sonra kalmak ıyı degıl bı 15 dk uzan ,,,

dogum günün kutlu olsunn millaann Allahh bu ay hediyeni verir inşallaaaaaaaahhh

tatlım doğum günün kutlu olsun güzel bir gün geçir eşinle canım.inşallah senin için daha hayırlı bir yaşa adım atmışsındır.hersey istediğin gibi olsun

Iyiki doğdun gülşaaaah iyiki doğdun gülşaah iyiki doğduun iyiki doğğğdunm iyiki doğduuuuun gülşaaah

nice yıllara cnm doğum günün kutlu olsunnn dilerimmm bu yeni yaşın hamilee gecerrrr

kızlar ıyı dıleklerınız ıcın cok teşekkur ederım..Allahım ınsallah bu sene yuzumuzu guldurur
kocam sımdı halı sahaya gıttı maça..tabii hepınız bugun kocalarınızlasınızdır
benımkı yarın işe gıtmıcek,dolayısıyla bende yarın buraya gelemıcem

bıde muzmut ne durumda merak ettım,hala adet olmamıstır ınş..en son hamıleydi ama salı kesınlescek tabiii dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…