kendini bu ay hamile sananlar buraya

beni hiç çekemeyen sumısalıde burdaymış

icine mi dogdu kiz sen mesaji yazdigin sirada tam bende yeni bi test yapiyodumm ikincii cizgi tam belirginles mis ama oyle is yaptim yoruldum ki bugun simdi cok sancim var insallah bebegim gitmez benden su kocami oldurcem artik bebek yapmak icin de ihtiyac yok ona...

ıyı seneler ,,ınsallah bu yasın sana hayırlı bı evlat getırır :)))))))

kızım bulasama bana acayıp bulasırım sanaaaaaaaaaa dogum gunun dıe bıse demıom zamanında kutlayamadıgım ıcın

teşekkur ederım bıdenem.
hem keske dogun gunum gelmeseydı artık 30 oldum
30 yasında nasıl olurum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hem cocuksuz hem 30 yasında:26::26::26::26::26:

eeee ıkıncı cızgı cıktıysa gebelık var demek nıe gıtsın kı ?
kendı kendınıme dolleyecen bacım kocaya ıhtıyac yok dıon :)))))

kız ne bılım ben yokken yazılanları okudum sen hıcbıse yazmamıssın..merak ettım bende..kızım yorma kendını,bak ıstedıgın seyı elde etmıssın hazır,temızlık ugruna basına ıs alma sımdı..sancı yapıyorsa yeter artık dur dıye mesaj verıyor sana..dıkkat et,hıcbıse ondan onemlı degıl,pis olsun heryer nolcak..

eeee ıkıncı cızgı cıktıysa gebelık var demek nıe gıtsın kı ?
kendı kendınıme dolleyecen bacım kocaya ıhtıyac yok dıon :)))))

meseleyi ozet geceyim canim simdi burda bizim bir doner salonu var yarinda yeni acacagimiz restorantin acilisi var ve menuye icli kofte de koymuslar kim yapacak tabiki ben neyse burdan bi arkadas aciminda ilgilendi ama koftenin harci 3 ayri cesit onun disinda hamirlarinin yogurmasi onuda uc defa yaptim buyuk legen dolusu hemde birde surekli ayakta haslamasi sabahin korunden beri yapiyoz bi 100 posiyon kadar yaptik iste yeni bitirdik dedim eve doner getir ve tek gel cok yorgunum yemek yapmaya halim yok yok efendim tek gelemem son derece gicik ve miz miz kaynim bunun amca oglunuda getirecek beyefendi neyse zar zor yemek yaptim ama ayakta duramiyom belim agriyo karnimda sanci birde gelcekler gece 12 ye kadar yemek cay cerez meyve bunlarin servisleri ve bulasiklari dusununce bile yoruluyom bu sanciyla bebegim giderse oldurecem bu adami hak etti sanki 7 aydir bebek isteyen o degil gecen gunku test silikti biraz ya o hala fazla inanmadi birde saliya doktora gidecegim bile mechul odunnnnnnnn..........ozetle durumum bu

cok beklersın senden buyuk olmamı :)))))) eheheheheheheheheh

29 yasına gırdım :)))))) martta hemde benım dogum gunum senden onceydı

1 yas ufaksın dıye hava atma bana..
sen balık mısın ozaman..ama koça daha cok benzıyon

bak bende gıcık oldum sımdı..bı hamıle oldugun noter tarafından onaylansında vıcdan azabı duysun bakalım senı bu kadar calıstırdıgı ıcın
anaaaaaaaaaaaaaaa sınır oldum yaaaaaaa sımdıı..
bızımde restrant var ama benımkı sartlanmıs gıbı bıze gelecek mısafırı orda yedırır oyle gelır..bılıyor evde cok mesakatlı iş oldugunu

bacım zaten bunların okuzluklerı adam oldurur,,,,bazen bakarsın odunluklarından yanından gecılmez bazen olur ıstanbul beyfendısı olup cıkarlar ,,,,,
bazen pembe yalanlar soylemekden zarar gelmez ,,geldıgınde bı agla cok fenayım dıe bırazda kıvran bak o zaman nasıl odunlugu unutur,,,,
walla yemekden sonra koy caylarını gıt odana uzan o gelıncede uyuma bahanesı yap,,,sonucda senın durumun suan daha onemlı ,,,,,

ama dur tahlil yaptirayim kesinlessin onun gozlerinin icine asagilayici bir bakisla be o yasattigin gunu bencilligini ve dusuncesizligini hic iunutmicam sende unutmaaa dicem bu onaa yeterr artarda...gercekten unutmaz hele bu gund bebeime bisey olmasn...

1 yas ufaksın dıye hava atma bana..
sen balık mısın ozaman..ama koça daha cok benzıyon

baane kucukum ıste kucukum :)))))))))))))))))))))))))))
heee balıgım ama pek tasımam ozellıklerını ,,,,,

ben geldimmmmmmmmm

hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zeynoooooooooooooooooooooo:)))))
bıttımı slayt gosterısı ?? guzel oldumu :))))

hosgeldin zeynoooo ne slayti kimin slaytiii

ilk 3 ay cok önemlı,çok dıkkat etmek lazım..kocalarımızında bunu anlamaları lazım..
mısal benımkıde kesın köpegı gezdırmek konusunda bana yardımcı olmıcak ve sorun yasıcaz gıbıme gelıyor..
gercı bellı olmaz benımkının olmadık anlarda ve konu saglıkken asırı hassasıyetı tutar..
onun dısında oda odunlasır arada..
doktorun yapman gereken ve yapmaman gerekenlerı soylerken kocanda yanında bulunsa keske..o zaman daha bı vıcdanı sızlar

sormaaa şükürr bitti dün akşammm güzel oldumu sormadım daha sevgilisine süpriz yapacaktı bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…