- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.821
beni hiç çekemeyen sumısalıde burdaymış
beni hiç çekemeyen sumısalıde burdaymış
ıyı seneler ,,ınsallah bu yasın sana hayırlı bı evlat getırır :)))))))
kızım bulasama bana acayıp bulasırım sanaaaaaaaaaa dogum gunun dıe bıse demıom zamanında kutlayamadıgım ıcın
icine mi dogdu kiz sen mesaji yazdigin sirada tam bende yeni bi test yapiyodumm ikincii cizgi tam belirginles mis ama oyle is yaptim yoruldum ki bugun simdi cok sancim var insallah bebegim gitmez benden su kocami oldurcem artik bebek yapmak icin de ihtiyac yok ona...
teşekkur ederım bıdenem.
hem keske dogun gunum gelmeseydı artık 30 oldum
30 yasında nasıl olurum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hem cocuksuz hem 30 yasında:26::26::26::26::26:
icine mi dogdu kiz sen mesaji yazdigin sirada tam bende yeni bi test yapiyodumm ikincii cizgi tam belirginles mis ama oyle is yaptim yoruldum ki bugun simdi cok sancim var insallah bebegim gitmez benden su kocami oldurcem artik bebek yapmak icin de ihtiyac yok ona...
her yasın ayrı guzellıgı var bacımmmmmmm.:
sen kac yasındasın bakim? benden buyuk olman dılegıyle
eeee ıkıncı cızgı cıktıysa gebelık var demek nıe gıtsın kı ?
kendı kendınıme dolleyecen bacım kocaya ıhtıyac yok dıon :)))))
cok beklersın senden buyuk olmamı :)))))) eheheheheheheheheh
29 yasına gırdım :)))))) martta hemde benım dogum gunum senden onceydı
meseleyi ozet geceyim canim simdi burda bizim bir doner salonu var yarinda yeni acacagimiz restorantin acilisi var ve menuye icli kofte de koymuslar kim yapacak tabiki ben neyse burdan bi arkadas aciminda ilgilendi ama koftenin harci 3 ayri cesit onun disinda hamirlarinin yogurmasi onuda uc defa yaptim buyuk legen dolusu hemde birde surekli ayakta haslamasi sabahin korunden beri yapiyoz bi 100 posiyon kadar yaptik iste yeni bitirdik dedim eve doner getir ve tek gel cok yorgunum yemek yapmaya halim yok yok efendim tek gelemem son derece gicik ve miz miz kaynim bunun amca oglunuda getirecek beyefendi neyse zar zor yemek yaptim ama ayakta duramiyom belim agriyo karnimda sanci birde gelcekler gece 12 ye kadar yemek cay cerez meyve bunlarin servisleri ve bulasiklari dusununce bile yoruluyom bu sanciyla bebegim giderse oldurecem bu adami hak etti sanki 7 aydir bebek isteyen o degil gecen gunku test silikti biraz ya o hala fazla inanmadi birde saliya doktora gidecegim bile mechul odunnnnnnnn..........ozetle durumum bu
meseleyi ozet geceyim canim simdi burda bizim bir doner salonu var yarinda yeni acacagimiz restorantin acilisi var ve menuye icli kofte de koymuslar kim yapacak tabiki ben neyse burdan bi arkadas aciminda ilgilendi ama koftenin harci 3 ayri cesit onun disinda hamirlarinin yogurmasi onuda uc defa yaptim buyuk legen dolusu hemde birde surekli ayakta haslamasi sabahin korunden beri yapiyoz bi 100 posiyon kadar yaptik iste yeni bitirdik dedim eve doner getir ve tek gel cok yorgunum yemek yapmaya halim yok yok efendim tek gelemem son derece gicik ve miz miz kaynim bunun amca oglunuda getirecek beyefendi neyse zar zor yemek yaptim ama ayakta duramiyom belim agriyo karnimda sanci birde gelcekler gece 12 ye kadar yemek cay cerez meyve bunlarin servisleri ve bulasiklari dusununce bile yoruluyom bu sanciyla bebegim giderse oldurecem bu adami hak etti sanki 7 aydir bebek isteyen o degil gecen gunku test silikti biraz ya o hala fazla inanmadi birde saliya doktora gidecegim bile mechul odunnnnnnnn..........ozetle durumum bu
ben geldimmmmmmmmm
bak bende gıcık oldum sımdı..bı hamıle oldugun noter tarafından onaylansında vıcdan azabı duysun bakalım senı bu kadar calıstırdıgı ıcın
anaaaaaaaaaaaaaaa sınır oldum yaaaaaaa sımdıı..
bızımde restrant var ama benımkı sartlanmıs gıbı bıze gelecek mısafırı orda yedırır oyle gelır..bılıyor evde cok mesakatlı iş oldugunu
1 yas ufaksın dıye hava atma bana..
sen balık mısın ozaman..ama koça daha cok benzıyon
ben geldimmmmmmmmm
baane kucukum ıste kucukum :)))))))))))))))))))))))))))
heee balıgım ama pek tasımam ozellıklerını ,,,,,
hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zeynoooooooooooooooooooooo:)))))
bıttımı slayt gosterısı ?? guzel oldumu :))))
hosgeldın canım..suan öfke kontrolu yapmaya calısıyorum..
muzmutun kocasına cok sınırlendım:113::113:
ama dur tahlil yaptirayim kesinlessin onun gozlerinin icine asagilayici bir bakisla be o yasattigin gunu bencilligini ve dusuncesizligini hic iunutmicam sende unutmaaa dicem bu onaa yeterr artarda...gercekten unutmaz hele bu gund bebeime bisey olmasn...
baane kucukum ıste kucukum :)))))))))))))))))))))))))))
heee balıgım ama pek tasımam ozellıklerını ,,,,,
hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zeynoooooooooooooooooooooo:)))))
bıttımı slayt gosterısı ?? guzel oldumu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?