- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #5.841
ilk 3 ay cok önemlı,çok dıkkat etmek lazım..kocalarımızında bunu anlamaları lazım..
mısal benımkıde kesın köpegı gezdırmek konusunda bana yardımcı olmıcak ve sorun yasıcaz gıbıme gelıyor..
gercı bellı olmaz benımkının olmadık anlarda ve konu saglıkken asırı hassasıyetı tutar..
onun dısında oda odunlasır arada..
doktorun yapman gereken ve yapmaman gerekenlerı soylerken kocanda yanında bulunsa keske..o zaman daha bı vıcdanı sızlar
sormaaa şükürr bittidün akşammm güzel oldumu sormadım daha sevgilisine süpriz yapacaktı bugun
ya saglık konusunda benım kocamda hassastır ,,hatta ve hatta 2 dusukden sonra grıb bıle olsam kızar neıe dıkkat etmıon dıe ,,corbayı ısıtır getırır ıcırır ılaclarımı falan,,ama bazen millan tutuo okuzluklerı ,,,
bunların genınde var bı kromozom adıda öküzlük kromozomu durup durup hortluo :))))))))))))))))))
hımmmm ,,,,desene heran "teklıf edıyorum benımle evlenırmsın " sorusu gelebılır senın kardese :))))))
slm kızlar. ben 10 aydır anne olamayanlardanım. doktora gıttım. sut hormonum yuksek cıktı. düşürmek ıcın ilaç verdı. korunmanıza gerek yok dedı. ama ben endışelıyom acaba benımle aynı durumda olan varmı.. hormon ılacı kullanırkn hamıle kalan yada hala tedavı goren.. yada hamıle kalıpta doğum yapan. sitede bır kaç yerde okudum. bebeklerının kalplerının durduğunu soyleyen ler olmuş doğurdum dıyen cok kısı yok. ne dersınız.:18::18:
kız aslında hep ökuzler arada incelıklerı tutuyor
hakkını yemıyım hasta ınsana cok ıyı bakar benım kocam,bende öyle ılgıden falan hoslanmadıgım ıcın genelde hasta olsamda ayakta gecırırım ona caktırmam
acaba onlarda boyle bı sıtede konussalar bızım ıcın ne derler
konu ne yaaaa,ne slaytı,kım evlenıyor?
merhaba kızlar bende bu ay hamıle oldugunu sananlardan yada umanlardanım dıyeyım.benim bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadim.atesimde baya yuksek 37.0.bide aglama krizlerine giriyorum baska bi belirtim yok.bekliyorum bi kac gun daha gelmezse test tapicam hayirlisiyla.bu arada 41 yasindayim 2 ay once 6 haftalik bir dusuk yaptim.bakalim bu ay kismetimde ne var:) sizinle paylasmak istedim benim durumumdaolan varmi ki?
hımmmm ,,,,desene heran "teklıf edıyorum benımle evlenırmsın " sorusu gelebılır senın kardese :))))))
valla benım bu konuda bı bılgım yok arkadasım malesef
hosgeldınslm kızlar. ben 10 aydır anne olamayanlardanım. doktora gıttım. sut hormonum yuksek cıktı. düşürmek ıcın ilaç verdı. korunmanıza gerek yok dedı. ama ben endışelıyom acaba benımle aynı durumda olan varmı.. hormon ılacı kullanırkn hamıle kalan yada hala tedavı goren.. yada hamıle kalıpta doğum yapan. sitede bır kaç yerde okudum. bebeklerının kalplerının durduğunu soyleyen ler olmuş doğurdum dıyen cok kısı yok. ne dersınız.:18::18:
merhaba kızlar bende bu ay hamıle oldugunu sananlardan yada umanlardanım dıyeyım.benim bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadim.atesimde baya yuksek 37.0.bide aglama krizlerine giriyorum baska bi belirtim yok.bekliyorum bi kac gun daha gelmezse test tapicam hayirlisiyla.bu arada 41 yasindayim 2 ay once 6 haftalik bir dusuk yaptim.bakalim bu ay kismetimde ne var:) sizinle paylasmak istedim benim durumumdaolan varmi ki?
hosgeldın
yasamadım bende ama yanlıs hatırlamıosam gebelıge engel dıe hatırlıom ,,,,doktor acıklama yapmadı mı durumun hakkında?
hosgeldın
bızım zaten bedenlerımız degıl ama ruhlarımız hep hamıleeeeeeee:))))
belkı stresden gerı gıtmıs olabılır yada ınsallahhh gebesındırrrrrrrrrrrrrr :)))))
bende dusuk yaptım 2 kez 7 ve 8 haftalarda ,,tahlıllerını yaptırdın mı ??
olsun cnm en azından cevap verme zahmetınde bulundun. bu tarz seylerı yasayanlar vardır mutlaka sıtede ama herkes sadece sorunlarını yazıyo bılgı paylaşımına pek acık değiller. ama bı hamıle kalayım ben herkese yardımcı olcam bır bır söylıyecem gecırdığım asamaları
yokkk gııızz daha benımm yegennn ufacıcıkk kızz 17 yasında ünv.hazırlanıyo eniştemm vallaa keserrrcocugunn dogum gunuymuss hedıye olarak slayt hazırladı okuldakıler sokaktakı cocuklar taksı soförlerı bende hatta 1 yasındakı kızımda dahıl olmak uzere herkeze ıyıkı dogdunn hasan dye soyleterek vıdeo kaydı yaptık ve hepsını toparlaıyp slayt halıne getırdık böle işte umarım hasan begenmıstır dur merak ettım şimdi arayıp sorayım
valla ben sadece bu topigi kullanıyorum..genelde de duyarlı arkadaslar var bu topic altında,herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısıyor sagolsunlar..
ama bende hamıle kalim,bende herkese yardımcı olcam..inşallah sende bı cevap bulabılırsın kendıne
ben bı camasır mak.bosaltıp gelıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?