- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.041
benimde balayı kabustu...kul hakkı ve ilahi adalete güvenmesem...ben böyle dik duramazdım...ve inanıyorumki her geçen gün güneş benden yana doğacak...benimkide balayından dönüşte bir yabancı kadına bakakalmıştı....ben onu uyarınca bir ünlüye benzettiğini söyledi...5 dk boyunca bakakaldı yani oderece ...dedim eğerki o olsa gidip imzasını mı alacaktın sanane o yada deil dedim..artık baksa umurumda değil...valla bu zamanda ev hanımı gözü arkada kalmayacağı bir eş bulmuş...allahtan belasını aramasın...o kadınlar onu geyik gibi boyuzlu eder
şu an yazsam bir manas destanı çıkar...yani şu son haftada varya..deli etti beni...ya kendi egosu tavan yapmış...beni kovdu yanından neden su getirmişimde yanında durmamışım belki bir bardak daha içermiş yok bana zor geliyormuş yok bardağı yüzüne yüzüne tutmuşum...ki yalan...artı ben kendi ana babama yapmadığım hizmeti yaptım onlara..ben ailemi ikinci plana atacakmışım artık benim ailem onlarmış...ben onlara uyum sağlayamamışım...yok terbiyesizmişim...o kovacakmış ben hep geri gelip el öpecekmişim...dedim şeytana uymuyum yanına gideyim..yok elini öpecekmişim elini gösteriyor bak bak terbiyesize...el bu el öpeceksin...dedim şimdi olay büyümesin...o ettiğimin elini öpeyimde...ki öpmedim çeneme koydumorda bile pislik yapasım var...adam kalkmış terbiyemden bahsediyor...allahın cinsi ben senin gibi köydemi doğdum...senin kültürünle benimki aynımı...ben şehirde doğmuş büyümüş terbiyemi almışım bu yaşta senmi beni terbiye edeceksin..ha terbiyen olsa 70 küsür yaşındaki torunu yaşındaki insanla uğraşmazsın...bende dedimki...bugüne kadar herkes beni çevrem parmağıyla gösterirdi bir sizin ailenizde kıymetim bilinmedi...ben size hiçbir terbiyesizlikte yapmadım 4 yıldır sizinle uğraşıyorum dedim...sonra daha fazla dayanamadım zaten krize girdim..oh mis gibi oldu bana...tüm sinir sistemim elveda...çocuk varsa düşmüştür o stresten...yak bir sigara yawrim...
bu ana baba neden çocuğuna böyle bişey yaparki...kocam iyi şükür...eski savgilisi öttü biara bende nişanlısına görümcesine,görümcesinin eşine,nişanlısnın amcasıma facebooktan mesaj attım alın şunu başımdan,kocama mesaj atıyo yada savcılığa verecem kendisini diye,düğününe bir ay vardı...valla düğünü zehir oldu biraz ama düğününe 1 ay kala evli adama nolur konuşalım diye mesaj atanın bizde çok güzel bir adı var,ve o adı kullanan insanlara rezil bir düğün yakışır diye düşündüm..aynende öyle oldu,çokta güzel olduuuuuu
bu ana baba neden çocuğuna böyle bişey yaparki...kocam iyi şükür...eski savgilisi öttü biara bende nişanlısına görümcesine,görümcesinin eşine,nişanlısnın amcasıma facebooktan mesaj attım alın şunu başımdan,kocama mesaj atıyo yada savcılığa verecem kendisini diye,düğününe bir ay vardı...valla düğünü zehir oldu biraz ama düğününe 1 ay kala evli adama nolur konuşalım diye mesaj atanın bizde çok güzel bir adı var,ve o adı kullanan insanlara rezil bir düğün yakışır diye düşündüm..aynende öyle oldu,çokta güzel olduuuuuu
ay kız hakikatten öyleallah sadık eş nasip etsin.bende kocama kızıyom bazen de kıyamıyom :) arada kaldım haa
benimde balayı kabustu...kul hakkı ve ilahi adalete güvenmesem...ben böyle dik duramazdım...ve inanıyorumki her geçen gün güneş benden yana doğacak...benimkide balayından dönüşte bir yabancı kadına bakakalmıştı....ben onu uyarınca bir ünlüye benzettiğini söyledi...5 dk boyunca bakakaldı yani oderece ...dedim eğerki o olsa gidip imzasını mı alacaktın sanane o yada deil dedim..artık baksa umurumda değil...valla bu zamanda ev hanımı gözü arkada kalmayacağı bir eş bulmuş...allahtan belasını aramasın...o kadınlar onu geyik gibi boyuzlu eder
buda ona kapak olsuneden bulurmuş...yani senin kocan gel dese nişanı atıp gelecek...bendede böyle bir model vardı ..en son buna acaip bir tuzak ettik...3 yıl olmuşu evleneli hala daha arıyordu...eşim tersliyordu falan...en son bunu konuşurken sesini kaydettiğimizi söyledik ve ses kaydını babasına göndereceğimizi söyledik aynı zamanda savcılığa...bu tırstı...ama bilmiyorum o maloş 8 -9 ayda bir kuduruyor...daha kudurabilirmi bilmiyorum eğer öyle yaparsa telefonunu chat sayfalarına dağıtıcam...belki ozaman tatmin olabilir...
Aaaa soktayim. Terbiyesiz adam. El bu el opeceksin demis ya? Aslinda baska bisey yapican o ele de yazamam simdi buraya. Hala 1000 yil once koylerindeki otoriteyi saglamaya calimis pislik adam. Sen cok sabirlisin valla ben olsam kesinn tepki verirdim.
o maloştan bendede var faceden takip ediyorum onu ama kocamla ilgili bişi bulamadım bilemiyorum ırıspı fahişeee
bir kere bakarken yakalamıştım bir miniliye...dedim çok beğendiysen bende öyle giyebilirim emin ol ondan çok bakış toplarım dedim...bu bir bozuldu...ahuahaua ....saçmalama bilmemne...bende iğrenç espiri uzmanı saç malanmaz taranır dedim beni survivordaki yağşuklu erkeklere bakarken bile kıskanan adam...sen git miniliye bak ...dürterim senin kıskançlığını...onun o hayali bile kudurtmuştu onu
buda ona kapak olsuneden bulurmuş...yani senin kocan gel dese nişanı atıp gelecek...bendede böyle bir model vardı ..en son buna acaip bir tuzak ettik...3 yıl olmuşu evleneli hala daha arıyordu...eşim tersliyordu falan...en son bunu konuşurken sesini kaydettiğimizi söyledik ve ses kaydını babasına göndereceğimizi söyledik aynı zamanda savcılığa...bu tırstı...ama bilmiyorum o maloş 8 -9 ayda bir kuduruyor...daha kudurabilirmi bilmiyorum eğer öyle yaparsa telefonunu chat sayfalarına dağıtıcam...belki ozaman tatmin olabilir...
aynen öyle kendince otorite sağlamaya çalışıyor..alaydın ozaman köyünden cahil cüheyla ...hayatı evinden dışarıda geçmemiş ailesinden öyle görmüş birini mutlu mesut yaşayaydın...ben zaten o yazamadığın şeyi o an içimden geçirdim kuzu...bilion acaip fırlama bir ruha sahibimvalla çok sabırlıymışım evlenince öğrendim...ben bile şaşırıyorum şu an kendime...ya inanç ne kadar etkiliymiş insan hayatında ...valla inancım olmasa ver zehiri ...hayat devam etsin ...
eşine ve babasına abisi falan varsa onları haberdar et..rezilliği ailesine yayılsın...bu kadınları anlayamıyorum ya..adam evlenmiş daha ne beklentin var adamdan...hadi adam senin canını yaktı diyelim evlendiği kadının günahı ne....
kız sende kalsın insanlık o da çeker birgün de ne zamn işte adam fıtık olur öyle biriyle
aynen öyle kendince otorite sağlamaya çalışıyor..alaydın ozaman köyünden cahil cüheyla ...hayatı evinden dışarıda geçmemiş ailesinden öyle görmüş birini mutlu mesut yaşayaydın...ben zaten o yazamadığın şeyi o an içimden geçirdim kuzu...bilion acaip fırlama bir ruha sahibimvalla çok sabırlıymışım evlenince öğrendim...ben bile şaşırıyorum şu an kendime...ya inanç ne kadar etkiliymiş insan hayatında ...valla inancım olmasa ver zehiri ...hayat devam etsin ...
anaam hhepsi aynı benimkide öle ev sahibimin oğlu 23 yaşında maşallah çocuk yakışıklı ama kardeşim sayırlır benim bu bi kıskanıyo anam anam kadına bi çay içmeye gidemedik çağıramıyorumda tv dede öle birine saçı başı güzel bile diyemem ama kendi aah aah
Allah onun cezasini verir zaten guzelim. Yaptigi resmen zulum. Aferin, sen sabretmeye devam et.
pöfff bende de var aynı durum..nişanlıyken gazetede bir takım elbise reklamı vardı ne yakışmış adama dedim ama muzip bi şekilde.5 gün küstü resmen ya...şu an biscolata reklamı çıkınca tavana halıya falan bakıyorum...garibimin göbüşü var rencide olmasın diye
benim gibi düşünceliyi de zor buluuuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?