- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.061
pöfff bende de var aynı durum..nişanlıyken gazetede bir takım elbise reklamı vardı ne yakışmış adama dedim ama muzip bi şekilde.5 gün küstü resmen ya...şu an biscolata reklamı çıkınca tavana halıya falan bakıyorum...garibimin göbüşü var rencide olmasın diye
benim gibi düşünceliyi de zor buluuuuuur
kızlar merhaba,
benim sat 6 mayıs. bu ay ovulasyon testi kullandım 21 inde çift çizgiyi gördüm. son 3-4 gündür kasıklarımda ağrı var gülünce falan kasıklarım inanılmaz ağrıyor. dünden beride göğüslerim ağrımaya başladı. bugünde iyice arttı göğüs ağrım. bat 8 haziran. yani daha çok var bende ağrılar bu kadar erkan başlamazdı. acaba hamile olabilir miyim? içinizde erken sonuç veren gebelik testlerinden kullanan var mı? evde 2 tane var ama güvenebilir miyim bilmiyorum. döllenmeden 5 ila 7 gün arasında sonuç verdiği söyleniyor ama. Çalıştığım için kan testide yaptırmaya vaktim olmuyor.
Ne zormuş hamile kalmak :) allah isteyen herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin kimseye aratmasın
evde varmış madem yap ne kaybedersin burda cvp beklicene ben yeni hamileyim günüm geçti öle yaptım idrar testini ama hep adet sancısı gibi sancım vardı halada var onun dışında bir belirti yoktu bende
Merhaba kızlar,
En kısa zamanda hepinizin bebeklerinize kavuşursunuz
Bende bu ay hep benimle gibi hissediyorum nedense. mide yanmam,mide bulantım ve uyku halim mevcut.
Ayrıca ovülasyon testleri çift çizgi çıkıyor.Reglime 5 gün var.
Ne düşüneceğimi şaşırdım
yarın yapayım bari. her ay aynı umutlar tek çizgi görmekten sıkıldım :) daha öncede hamile kaldım ama belirtileri hiç hatırlamıyorum. korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım fakat 8+4 te kalbi durdu bebişiminşimdi 4 aydır istiyoruz ama sonuç yok henüz[/QUOTE
canım peki kaç ay korundunuz...benimde 8+4 ken bebeğimin kalbi durdu üzerine şimdi 2.reglimi oldum.ve bu ay korunmayı bırakıcam..tam 1 er ay arayla oldu regl lerim...ya birde sesbebini arştırdınızmı düşüğün,bişey çıktımıııı
yarın yapayım bari. her ay aynı umutlar tek çizgi görmekten sıkıldım :) daha öncede hamile kaldım ama belirtileri hiç hatırlamıyorum. korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım fakat 8+4 te kalbi durdu bebişiminşimdi 4 aydır istiyoruz ama sonuç yok henüz
yarın yapayım bari. her ay aynı umutlar tek çizgi görmekten sıkıldım :) daha öncede hamile kaldım ama belirtileri hiç hatırlamıyorum. korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım fakat 8+4 te kalbi durdu bebişiminşimdi 4 aydır istiyoruz ama sonuç yok henüz[/QUOTE
canım peki kaç ay korundunuz...benimde 8+4 ken bebeğimin kalbi durdu üzerine şimdi 2.reglimi oldum.ve bu ay korunmayı bırakıcam..tam 1 er ay arayla oldu regl lerim...ya birde sesbebini arştırdınızmı düşüğün,bişey çıktımıııı
biz 3 ay korunduk. kürtaj olduğum için. dr.um bebeğin güçsüz olduğunu söyledi. kan ve hormon testleri yapıldı ama bişey çıkmadı. dr.um bi sorun yok dedi. 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. işte 4 ay oldu korunmuyoruz ama şimdilik bişey yok bakalım hayırlısı.
kürtaj oldun sende muhtemelen genelde dr.lar kürtajdan sonra hemen hamile kalmayı önermiyor. çünkü rahimin kendini toparlaması gerekiyor. dr.un ne dedi bu konuda bilmiyorum ama
ya canımm merak ettim bu ovulasyon testleri nedir anlayamadım ben tam
canımm inşallahh olur senin ve hepimizinn bence bu kadar stres yapma bizimde geçen ay ilk denememizdi ama olmadı bu ay deniyoruz oluruna bırak hayırlı zaman lazımmm yeterki hepimiz sağlıklı ve sıhatli olalım geçen üç gün önce başıma bi olay geldi çok korktummm yani sağlık herşeyden önemli
canım bu bizim idrar testi gibi bişey diye biliyorum..yumurtladığın günü tesbit edit o gün ekşın yapıyosun..boşu boşuna ayın her günü çalışma yapmayım dersen bunu kullanıyosun...aslında bu test şey için daha faydalı bazı bayanların yumurtlaması çoğu kadın gibi adetinin 12 14 günleri arasında değilde 5. 7. günleri hatta regl olurken bile yumurtlayan var onun tesbitinde de kullanılıyor...yımıırtayı görünce kocacım gel yımıırtladım deyip ekşına başlıyonuz
ya canımm merak ettim bu ovulasyon testleri nedir anlayamadım ben tam
biz 3 ay korunduk. kürtaj olduğum için. dr.um bebeğin güçsüz olduğunu söyledi. kan ve hormon testleri yapıldı ama bişey çıkmadı. dr.um bi sorun yok dedi. 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. işte 4 ay oldu korunmuyoruz ama şimdilik bişey yok bakalım hayırlısı.
kürtaj oldun sende muhtemelen genelde dr.lar kürtajdan sonra hemen hamile kalmayı önermiyor. çünkü rahimin kendini toparlaması gerekiyor. dr.un ne dedi bu konuda bilmiyorum ama
banada 3 ay sonra dedi..benimde bugün reglim bitti...kısmet bakalım korunmayayım diyorum bu ay..genetik testi yaptrcaz onun sonuçlarına göre bakcaz artık pıhtılaşma falan bişey varmı?? bazı yerlerde böğürtlen köküne iyi diyorlar bir araştır istersen
aynen öyle doğru diyorsun. çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir
İlişkinin olması gereken günleri belirliyor canım.
Ona göre çalışmalara başlıyorsun :)
banada 3 ay sonra dedi..benimde bugün reglim bitti...kısmet bakalım korunmayayım diyorum bu ay..genetik testi yaptrcaz onun sonuçlarına göre bakcaz artık pıhtılaşma falan bişey varmı?? bazı yerlerde böğürtlen köküne iyi diyorlar bir araştır istersen
dr.umda pıhtılaşma falan var mı bi bakalım dedi ama bişey çıkmadı şükür. kürtaj oldun dimi sende? bence bekle 3 ay eğer rahim kendini toparlamadıysa hamile kalsan bile yine bi problem çıkabilir.geç olsun güç olmasın sık dişini. biliyorum çok zor beklemek ama gerekiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?