kendini bu ay hamile sananlar buraya

geçen beni sinirlendirdi dedim ben işten ayrılıcam neden dedi biscolata fabrikasında çalışıcam artık dedim o analdı zaten bi bağırışlar bi çağırışlar anlasın işte ben sokaktaki karıya baktığında ne hissediyorum o istediği kadar bağırıp çağısın TIIIIIIIIIN

kızlar merhaba,

benim sat 6 mayıs. bu ay ovulasyon testi kullandım 21 inde çift çizgiyi gördüm. son 3-4 gündür kasıklarımda ağrı var gülünce falan kasıklarım inanılmaz ağrıyor. dünden beride göğüslerim ağrımaya başladı. bugünde iyice arttı göğüs ağrım. bat 8 haziran. yani daha çok var bende ağrılar bu kadar erkan başlamazdı. acaba hamile olabilir miyim? içinizde erken sonuç veren gebelik testlerinden kullanan var mı? evde 2 tane var ama güvenebilir miyim bilmiyorum. döllenmeden 5 ila 7 gün arasında sonuç verdiği söyleniyor ama. Çalıştığım için kan testide yaptırmaya vaktim olmuyor.
Ne zormuş hamile kalmak :) allah isteyen herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin kimseye aratmasın

evde varmış madem yap ne kaybedersin burda cvp beklicene ben yeni hamileyim günüm geçti öle yaptım idrar testini ama hep adet sancısı gibi sancım vardı halada var onun dışında bir belirti yoktu bende

merhaba kızlar uzun aradn sonra anca geldim ama ev darmadağın biraz durup çıkıcam mecbur bu hafta yoktum şehir dışındaydımm hiç girmedim o yüzden yeğenimizin doğum gününe gitmiştik bi ttalı yaa maşallahhh lokummm Allahımmm hepimize böle bi lokum nasip etsinnn inşallah en kısa zamanda aminnnnn

evde varmış madem yap ne kaybedersin burda cvp beklicene ben yeni hamileyim günüm geçti öle yaptım idrar testini ama hep adet sancısı gibi sancım vardı halada var onun dışında bir belirti yoktu bende

yarın yapayım bari. her ay aynı umutlar tek çizgi görmekten sıkıldım :) daha öncede hamile kaldım ama belirtileri hiç hatırlamıyorum. korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım fakat 8+4 te kalbi durdu bebişimin şimdi 4 aydır istiyoruz ama sonuç yok henüz

ya canımm merak ettim bu ovulasyon testleri nedir anlayamadım ben tam

canımm inşallahh olur senin ve hepimizinn bence bu kadar stres yapma bizimde geçen ay ilk denememizdi ama olmadı bu ay deniyoruz oluruna bırak hayırlı zaman lazımmm yeterki hepimiz sağlıklı ve sıhatli olalım geçen üç gün önce başıma bi olay geldi çok korktummm yani sağlık herşeyden önemli

ya canımm merak ettim bu ovulasyon testleri nedir anlayamadım ben tam

canım bu bizim idrar testi gibi bişey diye biliyorum..yumurtladığın günü tesbit edit o gün ekşın yapıyosun..boşu boşuna ayın her günü çalışma yapmayım dersen bunu kullanıyosun...aslında bu test şey için daha faydalı bazı bayanların yumurtlaması çoğu kadın gibi adetinin 12 14 günleri arasında değilde 5. 7. günleri hatta regl olurken bile yumurtlayan var onun tesbitinde de kullanılıyor...yımıırtayı görünce kocacım gel yımıırtladım deyip ekşına başlıyonuz

aynen öyle doğru diyorsun. çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir

hehehe son cümlen ve ikonuna bayıldımmmm çok güzel anlattınnnn tatlımmm benimm çok iyi anladımmmm şiimdi bitanemm çok teşekkür ederimmm

aynen öyle doğru diyorsun. çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir

doktorada gitmedimm kardeşim doktor onun dediğine göre sıcaktan bunalmışın dedi kısa süreli bi hafıza kaybı gibi bişe yaşadım çok ağladımmm eşimin ismini yeğenimin eltimin kimsenin ismini hatırlayamadımmm zaten kaç gündür ara ara enerjim bitiyo dinlenip kalkıyorummm istanbul daydık snırım oranınn trafiği vs beni bunalttı doktora bi ara gidip her ihtimale karşı hormonlarıma değerlerime baktırcam ama bide hamilelik için çalıştık bide hamile isem eğer bişe de çıkarsa tedavide olamam bebeğime zarar gelmesin diye vallahi ara ara bu düşünce korkutuyo beni krdeşime görede kısa süreli bi baygınlık yaşamışsın ama tam bayılmamışsın bence önemli bişe yok dedi inşallah öledirr Allahım hepimize sağlık sıhat versin sonrada bebiş aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…