- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.081
doktorada gitmedimm kardeşim doktor onun dediğine göre sıcaktan bunalmışın dedi kısa süreli bi hafıza kaybı gibi bişe yaşadım çok ağladımmm eşimin ismini yeğenimin eltimin kimsenin ismini hatırlayamadımmm zaten kaç gündür ara ara enerjim bitiyo dinlenip kalkıyorummm istanbul daydık snırım oranınn trafiği vs beni bunalttı doktora bi ara gidip her ihtimale karşı hormonlarıma değerlerime baktırcam ama bide hamilelik için çalıştık bide hamile isem eğer bişe de çıkarsa tedavide olamam bebeğime zarar gelmesin diye vallahi ara ara bu düşünce korkutuyo beni krdeşime görede kısa süreli bi baygınlık yaşamışsın ama tam bayılmamışsın bence önemli bişe yok dedi inşallah öledirr Allahım hepimize sağlık sıhat versin sonrada bebiş aminnn
çok geçmiş olsun canım
merhaba kızlar sizden bilgilerinizi bekliyorum.şubatta boş gebelik geçirdim martın ilk haftası kürtaj oldum. bikaç kez doktora gittim kontrole bi problem gözükmüyordu. eşim çoçuk çok istediği için hiç korunmadık. cuma günü test yaptım 2 çizgi çıkdı doktora gitmedim henüz açıkcası korkuyormda yine aynı şeyleri yaşarım diye.bu şekilde olan var mı kürtajdan sonra hemen hamile kalan yani sizlerin bilgileriniz beklirom
Merhaba,
Bence hemen dr.a git ve kontrolleri yaptır. korkmana gerek yok bence. ne kadar geçmişti adetin üzerinden? muhtemelen hamilesin umarım sağ salim alırsın kucağına.
amin canım inş. daha geçmemişti tarih canım normalde bugün adet olmam gerekiyo ben erken yaptım erken testtede çıkar mı acaba test yanlış olabilir mi hepsi geliyo aklıma
canım tam kürtaj değil çünkü bebek artık düşmeye başlamış çıkışa kadar gelmiş dedi doktor ama bişey kalmasın diye yine bir temizleme yptılar...ama o zaman kanamam oldu...gerçi kürtajdan sonra çok olmadı hemen toparladı...zaten şu an 2.5 ayı doldurduk..yumurtlama zamanımı düşününce 3 ay oluyo ....kısmet bakalım canım
canım tam kürtaj değil çünkü bebek artık düşmeye başlamış çıkışa kadar gelmiş dedi doktor ama bişey kalmasın diye yine bir temizleme yptılar...ama o zaman kanamam oldu...gerçi kürtajdan sonra çok olmadı hemen toparladı...zaten şu an 2.5 ayı doldurduk..yumurtlama zamanımı düşününce 3 ay oluyo ....kısmet bakalım canım
ayy kizlar bilgisayar basinda uyuya kalmisim ne iyi geldii valla neden namaza uyandirmadiniz himm doktor ecem sana diyomhakeden tum gunum yatakta gecti bugun yaa dunun acisi cikti sizde kac sayfa atlamissiniz ayol neyse varmi meyve yemek isteyen buyursun gelsin...
merhaba kızlar sizden bilgilerinizi bekliyorum.şubatta boş gebelik geçirdim martın ilk haftası kürtaj oldum. bikaç kez doktora gittim kontrole bi problem gözükmüyordu. eşim çoçuk çok istediği için hiç korunmadık. cuma günü test yaptım 2 çizgi çıkdı doktora gitmedim henüz açıkcası korkuyormda yine aynı şeyleri yaşarım diye.bu şekilde olan var mı kürtajdan sonra hemen hamile kalan yani sizlerin bilgileriniz beklirom
ayrıca testte pozitif yazmayı unutmuşum
ayy kizlar bilgisayar basinda uyuya kalmisim ne iyi geldii valla neden namaza uyandirmadiniz himm doktor ecem sana diyomhakeden tum gunum yatakta gecti bugun yaa dunun acisi cikti sizde kac sayfa atlamissiniz ayol neyse varmi meyve yemek isteyen buyursun gelsin...
varya işyerindeyim bayılıcam uykusuzluktan şurda uyucam şimdi ne güzel uymuşsun esneyip duruyorum habie(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?