kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhaba kızlar sizden bilgilerinizi bekliyorum.şubatta boş gebelik geçirdim martın ilk haftası kürtaj oldum. bikaç kez doktora gittim kontrole bi problem gözükmüyordu. eşim çoçuk çok istediği için hiç korunmadık. cuma günü test yaptım 2 çizgi çıkdı doktora gitmedim henüz açıkcası korkuyormda yine aynı şeyleri yaşarım diye.bu şekilde olan var mı kürtajdan sonra hemen hamile kalan yani sizlerin bilgileriniz beklirom

çok geçmiş olsun canım

Merhaba,

Bence hemen dr.a git ve kontrolleri yaptır. korkmana gerek yok bence. ne kadar geçmişti adetin üzerinden? muhtemelen hamilesin umarım sağ salim alırsın kucağına.

Merhaba,

Bence hemen dr.a git ve kontrolleri yaptır. korkmana gerek yok bence. ne kadar geçmişti adetin üzerinden? muhtemelen hamilesin umarım sağ salim alırsın kucağına.

amin canım inş. daha geçmemişti tarih canım normalde bugün adet olmam gerekiyo ben erken yaptım erken testtede çıkar mı acaba test yanlış olabilir mi hepsi geliyo aklıma

canım tam kürtaj değil çünkü bebek artık düşmeye başlamış çıkışa kadar gelmiş dedi doktor ama bişey kalmasın diye yine bir temizleme yptılar...ama o zaman kanamam oldu...gerçi kürtajdan sonra çok olmadı hemen toparladı...zaten şu an 2.5 ayı doldurduk..yumurtlama zamanımı düşününce 3 ay oluyo ....kısmet bakalım canım

inşallahhhh hepimiz hamiş kalırızzz ay vallahi benide tatlı bi heyecan sardı

ayy kizlar bilgisayar basinda uyuya kalmisim ne iyi geldii valla neden namaza uyandirmadiniz himm doktor ecem sana diyomhakeden tum gunum yatakta gecti bugun yaa dunun acisi cikti sizde kac sayfa atlamissiniz ayol neyse varmi meyve yemek isteyen buyursun gelsin...

o zaman siz başlayın çalışmalara :)

ohh şifa olsun yarasın bebişine tatlımm...ilk 3 ay kedi gibi durduğun yerde uyursun

Çok geçmiş olsun cnm,ama bencede hamilesin.Ve ilk kürtajından sonra bir kez adet görüp hemen çok saglıklı hamile kalan benım cok var yakınlarımda merak etme.bende şubat ayında kürtaj oldum çift gebelikti malesef olmadı.bende bugün kan verdim.sonucumu akşam alıcam.içimde ne iyi ne kötü hiç bir his taşıyamıyorum malesef ben.umarım hersey gonlumuzce olur.

arkadaşlar ben daha önce yazmıştım bende henüz doktora gitmedim bhütün belirtiler tmm ama yinede günümün geçmesini bekliyorum yarın regl günüm :) ertesi gün gideyimmi doktora benim belirtiler 2 haftadır var yani tahminen muhtemelen 1 aylık hamileyim hesaplattım ne yapayım şimdi fikir verirmisiniz lütfen

varya işyerindeyim bayılıcam uykusuzluktan şurda uyucam şimdi ne güzel uymuşsun esneyip duruyorum habie (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…