- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.101
valla oyle senin yerinde olmak istemezdim
muzmut ikimizin doğumu aynı ay olucak sanırım bak şimdi aklıma geldi uyumak falan diyince
ewet kizz saka maka ikimizde ayni oldu sakalar yapiyduk gercek olduama ben hala emin degilim doktora gitmeden de olamicam simdi turkiyede olsam gunde 3 ogun giderdim belki
Slm kizlar bu hafta icinde hasta olmam lazim ama insallah olmam bebis istiyorum bende
Belirtiler var diyorum ama bugün adet olucak gibi karnim belim agriyor ayrica akintimin rengi degisti yani adet olucam gibi. Ne diyosunuz kizlar normalmi böyle?
arkadaşlar ben daha önce yazmıştım bende henüz doktora gitmedim bhütün belirtiler tmm ama yinede günümün geçmesini bekliyorum yarın regl günüm :) ertesi gün gideyimmi doktora benim belirtiler 2 haftadır var yani tahminen muhtemelen 1 aylık hamileyim hesaplattım ne yapayım şimdi fikir verirmisiniz lütfen
Derken kirmizilar geldi
canım sen hiç yoktan çizgiyi gördün ben hep kırmızı kart yedim
ewet haklisin dun net cift cizgi gordum ama bilmiyorum bu gidisle benim doktora gitmem dogumu bulur heralde
kızlar acayip bi şey oldu az önce. bu sabah adet olacağımı düşünerek uyandım. normalde bat yarın. mutfak temizliği yapıyodum. bi ıslaklık hissettim. tuvalete bi koştum ki 3 damla kadar pembe bi leke. hemen ped koydum. ama ped hala temiz. dakika başı tuvalete koşup kontrol ediyorum. sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi???
kızlar acayip bi şey oldu az önce. bu sabah adet olacağımı düşünerek uyandım. normalde bat yarın. mutfak temizliği yapıyodum. bi ıslaklık hissettim. tuvalete bi koştum ki 3 damla kadar pembe bi leke. hemen ped koydum. ama ped hala temiz. dakika başı tuvalete koşup kontrol ediyorum. sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi???
laaan insan canım ya az kaldı seninde çıkmana falan die moral verir bi hamile kaldın artislik yapma evdesin die bide uyumka istiyoruuum
kızlar nolur bi yorum yapın
vahh canimm dayan arkadasim az kaldi yapabilirsin basarabilirsin sen guclusun cogu gitti azi kaldi ha gayret evde misil misil uyicagin zamani dusun
herkese merhaba, bir haftadır giremedim siteye konular almış başını gitmiş:) son hamile listesi tutuyordu milan ne oldu?
Ben durumumu özetleyeyim çok garip duygular içerisindeyim.14 nisanda adet olmustum ve 11 mayısta artık kasık ağrılarıma dayanamadığım için gebelik testi yaptım pozitif çıktı aynı gün doktora gitti hcg170 çıktı.doktor ultrasonda baktı hiçbirşey göremedi.bugün yine gittim doktora stresten korkudan teriçinde kaldım.gittim yattım ultrasona doktor direkt keseyi gördü gayet güzel ama bebek yok dedi ben tabii bittim o an biraz daha gezdi gezdi hah bak kurt gibi bişey var burda bu bebek dedi bir de kalbi atıyor mu bakalım dedi.nefesini tut dedi tuttum kalbi minicik bir nokta pıt pıt atıyor.sesini dinlemeye çalıştık çok az ses geliyor.herşey iyi tuz şeker yok bol su iç 1 ay sonra gel dedi.çok rahat bir doktorum var. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin ben daha anlayamadım birşey çok mutlu ve kaygılıyım. Inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?