- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.121
çok iyisin arkadaşım öle yapıyım bari
tebrik ederim canım allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin darısı başıma.bende çok isteyenlerdenim.
Amin canım inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın.Düşünüyorsun bir mucize ama aynı zamandada doğal ve normal bişey.İnşaalah sağlıklı olsun bebişler.Ben artık doğurana kadar onu düşünürüm:)
hosgeldin miyopi canim nasil oldun iyisindir insallah
Selam canım. İşler yoğun biraz açtım ama bakamıyorum. Haftasonu yattım hep, dinlendim kanamalar az birşekilde devam ediyor ama sıkıntı olmaz umarım. Bilemiyorum bende. Doktoru aradım ama ulaşamadım. Bakalım izlemedeyim yani.
Sende nevar ne yok?
ikinci cizgiyi net olarak gordum bu hafta iyi bir doktor ariyoz bulur bulmaz gidecegim insallah
ya birşey sorucam benim sat 3 mayıs bu sabah idrarla gebelik testi yaptım sizce hamile olsaydım bu sabah çıkarmıydı ?????
ikinci cizgiyi net olarak gordum bu hafta iyi bir doktor ariyoz bulur bulmaz gidecegim insallah
hos geldin ne ettin de yoruldun bacimmm bugun gunduz cok durgundu pazartesi sendromu galiba
la ne ekşınlı hayatım var ...
ya cuma gunku mısafırler yarın gelceklerde,,bı halsızlıkk var cok boyle bı bı şapşallık vvar ustumde anlamadım gıttı,,sabahları mıdem cok eksıo bıde,,,,,,
ehh ben yokdum ya o yuzden durgundur:))))))))))))))))))))))))
ya aslında zaten evı dun temısledıydım ama sımdık benım kaynanam yok esımın teyzelerı yengelerı gelcek halıyle herkes benım kaynanam oluyo bıanda o yuzden bıraz daha ozendım tabı ,,,bıde bıseyler yaptım yarın ıcın,,, bıde bu yorgunlukla aksam yemegı hazırla cay yap temızle bıde eksın yap offf yaa offfff ,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?