kendini bu ay hamile sananlar buraya

tebrik ederim canım allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin darısı başıma.bende çok isteyenlerdenim.

Amin canım inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın.Düşünüyorsun bir mucize ama aynı zamandada doğal ve normal bişey.İnşaalah sağlıklı olsun bebişler.Ben artık doğurana kadar onu düşünürüm:)

AMİNNNN inşallah yakında bende anne olurum.isteye isteye oldurcam zaten başka yolu yok :) allahım banada nasip etsin

hosgeldin miyopi canim nasil oldun iyisindir insallah

Selam canım. İşler yoğun biraz açtım ama bakamıyorum. Haftasonu yattım hep, dinlendim kanamalar az birşekilde devam ediyor ama sıkıntı olmaz umarım. Bilemiyorum bende. Doktoru aradım ama ulaşamadım. Bakalım izlemedeyim yani.
Sende nevar ne yok?

ikinci cizgiyi net olarak gordum bu hafta iyi bir doktor ariyoz bulur bulmaz gidecegim insallah

ya birşey sorucam benim sat 3 mayıs bu sabah idrarla gebelik testi yaptım sizce hamile olsaydım bu sabah çıkarmıydı ?????

Mrb hanımlar ben de kendimi hamile sanıyordum ama çıkmadı bat 25 mayis yani 3 gun gecti 25 Mayıs'ta bir test yaptım negatifti bugün de yaptım aynı...silik dahi çıksa raziydim ama yok adet belirtisi de yok hamile olsam çıkması gerekmez mı 3 gun gecti ne dersiniz ?

hos geldin ne ettin de yoruldun bacimmm bugun gunduz cok durgundu pazartesi sendromu galiba

hos geldin ne ettin de yoruldun bacimmm bugun gunduz cok durgundu pazartesi sendromu galiba

ya cuma gunku mısafırler yarın gelceklerde,,bı halsızlıkk var cok boyle bı bı şapşallık vvar ustumde anlamadım gıttı,,sabahları mıdem cok eksıo bıde,,,,,,
ehh ben yokdum ya o yuzden durgundur:))))))))))))))))))))))))
ya aslında zaten evı dun temısledıydım ama sımdık benım kaynanam yok esımın teyzelerı yengelerı gelcek halıyle herkes benım kaynanam oluyo bıanda o yuzden bıraz daha ozendım tabı ,,,bıde bıseyler yaptım yarın ıcın,,, bıde bu yorgunlukla aksam yemegı hazırla cay yap temızle bıde eksın yap offf yaa offfff ,,,,,

merhaba arkadaşlar benim sat 1 mayıstı geçen haftada çok akıntım oldu son bir kaç gündür de sağ kasığım ağrıyor ve belimde tabiki gögüs uçlarımda koyulaşma var hamile olabilir miyim ne zaman test yapmalıyım sizce 1 haziranda dr uma gideceğim o zaman kan testi mi istesem acaba yardımcı olur musunuz ?

vah vah bacimm ben bugun tum gun yattim daha bu saat oldu kalkip yemek bile yapmadim odunumu da yonttum yanliz gelcek ama bugun acilis vardi ve tum gun donerler bedavaydi suyu cikmistir kesinn sag salim geleceginden de emin degilim gariban seninde isin zor bende bi tane kaynana var oda beni oglundan co seviyo odunum kiskaniyo bizi sagolsun sukur allaha...biz eksina ara verdik yaw doktora gidelim doktoe izin verirse devam ederik bu ay beyim hastaydi fazla yapamadik doktor yasagi var ona az yapinca daha mi kolay oluyo cocuk acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…