- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.141
hosgeldın amir :))))
nıe kı eksınlı heee de bakemmmmmmmmmmm
vah vah bacimm ben bugun tum gun yattim daha bu saat oldu kalkip yemek bile yapmadim odunumu da yonttum yanliz gelcek ama bugun acilis vardi ve tum gun donerler bedavaydi suyu cikmistir kesinn sag salim geleceginden de emin degilim garibanseninde isin zor bende bi tane kaynana var oda beni oglundan co seviyo odunum kiskaniyo bizi sagolsun sukur allaha...biz eksina ara verdik yaw doktora gidelim doktoe izin verirse devam ederik bu ay beyim hastaydi fazla yapamadik doktor yasagi var ona az yapinca daha mi kolay oluyo cocuk acaba
kaynanam fenalaştı...ambulans çağırdım bende birazdan gidicem hastaneye...kayınpederin lafı...kızıma haber verme...üzülürmüş...
walla o eksını galıba az yapınca oluyo heralde,bundan sonra ayda 1 dahası yok :)))))))))))))))))))
ya sorma benımde oyle sorunum var kaynanalık yapmaya gelınce yenge teyze meydanda ,ama nedense bız nişanlandık kımseler yok,,, 2 dusuk ettım kımse yok ,,,,
bosver yorulsun azcık,,odunlara acımak yok bızden cok kuvvetlerı var dunde senın canın cıktıydı,,, sen sımdık sadece ıdrarda mı cıft cızgı gordun kan tahlılı falan yaptırmadın mı?
kayınpederimde insani düşüncelerde varmış bunu gördüm..ama bana insani olarak değil hayvani bir değer bile vermiyor...çalışşş köle izauraaaa ....yediricem şimdi arka tamponumdan ...cok gecmıs olsun ınsallah cıddı bısey degıldır,,,,
benım kaynımda eltımden ayrılmıs 6 ay once ben hıc tanısmadıydım eltımle ben evlendıgımde yokdu evınde,,,bız tabı bılmıoz kocamla abısıyle yengesının ayrıldıgını duyduk mılletten sorduk abısıne dogru dedı babasına dedık ayrılmıs oglunla gelının dedık hee bılıodum ben dedı ee bıze nıye demedın baba dedım sız uzulmeyın dıe demedım dıo bıde aynı evde oturuoz dedım benım oglum degılkı senın kadar cok uzuleyım sınır olduydum mıllet bılıo bız bılmıoz,,,
yok ne acicam kuzu gibi gelip yemegiini yesin onada bahane cikmasin kizdirmasin benii aaaaacift cizgi gordum ama tahlil falan yok burda doktor isleri tuhaf bizde dort bi yandan ogrenmeye ve iyi bi doktor ariyoz zaten bebek yoksada gidecektim doktora bazi tahliller icin bebis varsa tam supriz oldu yani bakalim insallah vardirr
kayınpederimde insani düşüncelerde varmış bunu gördüm..ama bana insani olarak değil hayvani bir değer bile vermiyor...çalışşş köle izauraaaa ....yediricem şimdi arka tamponumdan ...
hımm anladım o zaman ınsallah gebelıgın kan tahlılıyle tescıllenır dıyelım :)))))))))))))))))))))))))
yurtdısındasın dıme sen?
ewwet sozde avrupa ama turkiyenin tasina topragina kurban olsunlar ulkemde ab ye girince boyle olcaksa hiiiic girmesin antika topluluk bunlar ya zaten hayvan gibi can sesine gidiyolar
evi temizledim bitti çook şükür...balkonum kaldı o da yarına artık.. su misali kız hamilemisin acep? bu ekşimeler falan...
angel kayınpederinin insafı tek kızına söküyor sanırım...ne zaman anlarlar acaba bizimde bir ana baba evledı olduğumuzu.mantar gibi ağaç dibinde yeşermediğimizii
muzmut dinlen canım sen bi kesinleşseydi bebiş gündemimize başka kişileri alacaktık,şu durumda su misali yakın görünüyor birde günü geçip test yapmayan bir arkadaş vardı yağmuryk mydı....
ayrıca miyopi ye yetişemedim geçmiş olsun tatlım,sık kontrol az telaşşşş inşallah
bende az ekşından yanayımmmya birde hamilelikte ekşın olayını doktora sormak lazım..ben bidaha ki hamilelğimde no ekşın yapıcam...çünkü düşük tarihimle ekşın tarihim çakışıyo ve şüpheleniorum,bi hemşire arkadaşımda söylemişti 3 ay bebeğe zarar verebilir asidikmiymiş neymiş...olmayadabilir ama bn kıllandım bi kere..
walla bılmıom ecem (hosgeldın bu arada ) hamılemıyım ama hallerım sarmıo bana,esım bıle dedı sen hamıle mısın dıe boyle yorgun gorunuon dıo gozlerın bıle bugulu bugulu bakıo dıo:)))
ya kasık agrım oldu 3 gun ama 2 gundur yok,gogsumun ucuna sankı ıgne batıolar gıbı oldu 2 veya 3 kez,,, bı anda uyku cokuo ustume,,sabahları mıdem yanıo,ekşime gıbı,,ıdrarım koyu,,sabahları ıdrara cok cıkıom saat 9 kalkıom 12 ye kadar 3 veya4 kez gıdıom,,,
aman bat a daha cok var 9 gun(
çok önemlikızlar adetime 5 gün var ve bugün dr gittim 10.30 çıktı kanda beta hcg daha sonra makina yanlış ölçmüş olabilir diye saat 14.30 da tekrar ölçüm yapıldı ve sonuç 11.80 sizce hamilemiyim lütfen cvp verin
çok önemlikızlar adetime 5 gün var ve bugün dr gittim 10.30 çıktı kanda beta hcg daha sonra makina yanlış ölçmüş olabilir diye saat 14.30 da tekrar ölçüm yapıldı ve sonuç 11.80 sizce hamilemiyim lütfen cvp verin
aynen bende eksının az olmasını savunuom :)))))))))))))))))))))
bende hamıle kaldıgımı ogrendıkden sonra eksını cıkaracam hayatımdan kocamada dedım,,,bebek kıpırdayana kadar yok dedım,,,2 dusuk ettım zaten ,,gercı alakası yokdur ama olsun ben yapmıcam,,hatta doktora gıdınce hamılelıkde dıcem usulca eksını yasaklarmısınız ben ıstemıom dıe Allahdan doktorlar o noktada hastanın dedıgını yapıolar :)))))
daha varmış canım ya benim belirtiler bat a 2 gün kala çıkıyor...canım ya bende coraspirin kullansam zararı olurmu..genetik testi bu haftaya sarktı..çıkması 15 20 günü bulursa şimdiden içsem pıhtılaşma çıkmazsa bir zararı olurmu ki
annaaa bak aklima ne geldi ben doktora gidecem doktor yabanci konusacak beyim bana tercume edecek kendine gore degistirirse ben en iyisi arkadasida gotureyim o bana anlatir az cok ben simdi son bat tarihi falan yaptigim gebelik testini ceviriyom googleden bu bebek yuzunden dilimde gelisecek biraz calisayim oyle ne dediklerini tahmin edebilirim ginekologi nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?