- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.161
evet var baya bat a :) zaten sırayla oluo hallerım,oyle sureklılık yok zaten bıde cok erken belırtılerın olması,,galıba yoruldum,usuttum falan o yuzden mıde eksımem ,,baska ne olcakkkı :))))
ben anlamadım sımdık sen genetıge gıtcekdın gıdemedım bu hafta gıtcen,,coraspını kım verdı sana kan pıhtılasmasına baktırdın mı ?
5 ın ustundekı degerlerde hamılelık var denılıo ama bu yuzde yuz hamılesın denemez ıkı uc gun sonra yada 1 hafta sonra tekrar test yap eger degerde cıddı bı yukselıs varsa 100 120 falan gıbı evet gebelık var denır,,,hem adetın gecmeden neden test yaptın kı ,,,doktor adetın gecmedıgı halde nıe test yaptıkı ,,[/QUOTE
idrar yolu enfeksiyonu ile aynı belirtileri yaşıyodum amacım enfeksiyon olup olmadığını öğrenmekti ama korunmadığımız içinde idrar tahlili ile birlikte bete hcg de istediki ilaç yazabileyim eğer gebelik yoksa diye öle işte ayrıca enfeksiyonda çıkmadı çıkan tek şey gebelik değeri idi beni mutlu edense 5 saat yükselmiş olması hayırlısını versin rabbim bol bol dua ediyorum şimdi isteyen herkesle birlikte kendime
canım genetiğe bu hafta gidicem..ama benim regl bitti ve bu ay korunmycam..acaba başlasam corasprine zararı olurmuki..bişey çıkarsa zaten kullanmış olurum,bişey çıkmazsada bırakırım hemen..
ayyy ecemcim doktorum ya aci yemenin zarari olurmu sen bilirsin ben aci coook severim kimisi dusuk yaptirabilir diyo varmidir sakincasi ona gore birakayim
canım genetiğe bu hafta gidicem..ama benim regl bitti ve bu ay korunmycam..acaba başlasam corasprine zararı olurmuki..bişey çıkarsa zaten kullanmış olurum,bişey çıkmazsada bırakırım hemen..
idrar yolu enfeksiyonu ile aynı belirtileri yaşıyodum amacım enfeksiyon olup olmadığını öğrenmekti ama korunmadığımız içinde idrar tahlili ile birlikte bete hcg de istediki ilaç yazabileyim eğer gebelik yoksa diye öle işte ayrıca enfeksiyonda çıkmadı çıkan tek şey gebelik değeri idi beni mutlu edense 5 saat yükselmiş olması hayırlısını versin rabbim bol bol dua ediyorum şimdi isteyen herkesle birlikte kendime[/QUOTE .!.:doktorun sana hamılesın yada deılsın dıe bı acıklama yapmadımı ?
arkadaslar eceme toplu halde yuhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyebılırmıyız lutfen :)))))))
kızım sacmalama kullanma sakın benım bı gen mutasyano ugramıs ben ıcıom ama farzedelım senın ıkı gen mutasyona ugramıssa doktor belkı baska ılac verır yada ıgne bunu bılmezsın,,hem kan sulandırıcı ıcersen kan pıhtılasma testıı yaptırırken sorun varmı yok mu anlasılmaz kı ,,,sakın kullanım deme oyle sey mı olur bu vıtamın degılkı ,,ya kanın degerı guzelse kanı nıye sulandırcan ne anlamı var,,
bak ben sunu yaptım doktorum dedıydı,genetık tahlıl ve kan pıhtılasması yapmadan once hıcbır ılac kullanma,,agrı kesıcı gıbı yada folıkasıt de dahıl dedı hıc bbıse kullanma dedı ,,sende kullanma esınde kullanmasın ılac,sonra gıt testını ol ,,coraspın falanda ıcım deme sakın,,
ayyy ecemcim doktorum ya aci yemenin zarari olurmu sen bilirsin ben aci coook severim kimisi dusuk yaptirabilir diyo varmidir sakincasi ona gore birakayim
sanmıom ya acının bı etkısı olcagını,,,ecemın dedıgı gıbı doguda herkes dusuk yapardı,,,,ama hamıleyken cok fazla dereotu maydanoz tuketılmez dıe bılıom ama tabı hergun bı bag yemıoz sonucta ,,aslında makul sekılde herseyden yenmelı
kızllarrrrrrrrrrr kızlarrrr ben hala kırmızı kart yemedimmmkarnımın üzerine yatamıyorum dün test yaptım negatif cizgisi bile cıkmadıı ruhdan bedenemi geçti hamilelik nedrsinizz???
kızllarrrrrrrrrrr kızlarrrr ben hala kırmızı kart yemedimmmkarnımın üzerine yatamıyorum dün test yaptım negatif cizgisi bile cıkmadıı ruhdan bedenemi geçti hamilelik nedrsinizz?
?? yok sa başka biyeremii gittii
bence ruhtan bedene gecerken kayboldu baksana negatif cizgisi bile cikmamis
anam bende anlamadım nergıttı bu bebek
ya olcusunde yedıgın surece hıc bıseyın sorun cıkarmaz,,doktor bana maydanoz de yıcen dereotuda hatta dereotundakı kalsıyum cok var mutlaka ye dedı ,,ama dedı bır bag maydanoz ve bır bag dereotunu bır haftada tuket dedı 1 gunde degıl dedı,ben dereotu cok yerım cok severım 2.hamılelıkde sorduydum o zaman dedıydı doktor :)ben hergun bi bagdan fazla yiyorummm neeeeeeeeeee maydonozu biliyorum diye kestim birsurediir ama dere otunu bilmiyodum :82::80::98:
anam bende anlamadım nergıttı bu bebek
ama hap kullandıydın gecıkebılır adetın,,kac gun oldu adetın gecıkelı ????????negatıf cıkmadı derken hıc mı cızgı cıkmadı ???
ruhun kesın hamıle bak benı dedı dersın:)))))))))))))))
ya olcusunde yedıgın surece hıc bıseyın sorun cıkarmaz,,doktor bana maydanoz de yıcen dereotuda hatta dereotundakı kalsıyum cok var mutlaka ye dedı ,,ama dedı bır bag maydanoz ve bır bag dereotunu bır haftada tuket dedı 1 gunde degıl dedı,ben dereotu cok yerım cok severım 2.hamılelıkde sorduydum o zaman dedıydı doktor :)
gız ınsann bebegennnnnııııııııııı gaybeder mı bul gız bebegenıııııııııııııııııııııı :)))) sorumsuz garı :))))
yok yaa hiçbi çizgi yoğğhhruhum öle zaten cnimmmmm nisan 20de yıkandım normalde 20 gibi olmalıydım ama ben aptii o ara hapa baslamıstım tekrar mayısın 1inde testte pozitif cıktı dıye bıraktım 1günluk kanamam olmustu yani özetlersek mayısın 3 ünden beri kırmızıları bidaha görmedim:26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?