kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım genetiğe bu hafta gidicem..ama benim regl bitti ve bu ay korunmycam..acaba başlasam corasprine zararı olurmuki..bişey çıkarsa zaten kullanmış olurum,bişey çıkmazsada bırakırım hemen..

canım genetiğe bu hafta gidicem..ama benim regl bitti ve bu ay korunmycam..acaba başlasam corasprine zararı olurmuki..bişey çıkarsa zaten kullanmış olurum,bişey çıkmazsada bırakırım hemen..

ayyy ecemcim doktorum ya aci yemenin zarari olurmu sen bilirsin ben aci coook severim kimisi dusuk yaptirabilir diyo varmidir sakincasi ona gore birakayim

ayyy ecemcim doktorum ya aci yemenin zarari olurmu sen bilirsin ben aci coook severim kimisi dusuk yaptirabilir diyo varmidir sakincasi ona gore birakayim

acı düşük yaparmı ki hiç fikrim yok canım..ama acı düşük yapsa güneydoğuda hiç bebiş olmazdı ki onlar hep biberli yiyor annem kardeşimde küçük acı biberli turşuları öyle bi yerdiki boğazı kanardı acıdan ama canı çok isterdi gece kalkıp gizlice yerdi babam kızmasın diye...kerdeşim doğdu ama 8 alık onun etkisimi bilemem ama bana mantıklı gelmiyo

arkadaslar eceme toplu halde yuhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyebılırmıyız lutfen :)))))))

kızım sacmalama kullanma sakın benım bı gen mutasyano ugramıs ben ıcıom ama farzedelım senın ıkı gen mutasyona ugramıssa doktor belkı baska ılac verır yada ıgne bunu bılmezsın,,hem kan sulandırıcı ıcersen kan pıhtılasma testıı yaptırırken sorun varmı yok mu anlasılmaz kı ,,,sakın kullanım deme oyle sey mı olur bu vıtamın degılkı ,,ya kanın degerı guzelse kanı nıye sulandırcan ne anlamı var,,
bak ben sunu yaptım doktorum dedıydı,genetık tahlıl ve kan pıhtılasması yapmadan once hıcbır ılac kullanma,,agrı kesıcı gıbı yada folıkasıt de dahıl dedı hıc bbıse kullanma dedı ,,sende kullanma esınde kullanmasın ılac,sonra gıt testını ol ,,coraspın falanda ıcım deme sakın,,

ecem su misali dogru diyo bencede mantikli.bu arada acidan vazgecmek zor olurdu zaten...

sanmıom ya acının bı etkısı olcagını,,,ecemın dedıgı gıbı doguda herkes dusuk yapardı,,,,ama hamıleyken cok fazla dereotu maydanoz tuketılmez dıe bılıom ama tabı hergun bı bag yemıoz sonucta ,,aslında makul sekılde herseyden yenmelı

kızllarrrrrrrrrrr kızlarrrr ben hala kırmızı kart yemedimmm karnımın üzerine yatamıyorum dün test yaptım negatif cizgisi bile cıkmadıı ruhdan bedenemi geçti hamilelik nedrsinizz?
?? yok sa başka biyeremii gittii

Son düzenleme:

ben hergun bi bagdan fazla yiyorummm neeeeeeeeeee maydonozu biliyorum diye kestim birsurediir ama dere otunu bilmiyodum :82::80::98:

kızllarrrrrrrrrrr kızlarrrr ben hala kırmızı kart yemedimmm karnımın üzerine yatamıyorum dün test yaptım negatif cizgisi bile cıkmadıı ruhdan bedenemi geçti hamilelik nedrsinizz???

bence ruhtan bedene gecerken kayboldu baksana negatif cizgisi bile cikmamis

ama hap kullandıydın gecıkebılır adetın,,kac gun oldu adetın gecıkelı ????????negatıf cıkmadı derken hıc mı cızgı cıkmadı ???
ruhun kesın hamıle bak benı dedı dersın:)))))))))))))))

ben hergun bi bagdan fazla yiyorummm neeeeeeeeeee maydonozu biliyorum diye kestim birsurediir ama dere otunu bilmiyodum :82::80::98:
ya olcusunde yedıgın surece hıc bıseyın sorun cıkarmaz,,doktor bana maydanoz de yıcen dereotuda hatta dereotundakı kalsıyum cok var mutlaka ye dedı ,,ama dedı bır bag maydanoz ve bır bag dereotunu bır haftada tuket dedı 1 gunde degıl dedı,ben dereotu cok yerım cok severım 2.hamılelıkde sorduydum o zaman dedıydı doktor :)

anam bende anlamadım nergıttı bu bebek

gız ınsann bebegennnnnııııııııııı gaybeder mı bul gız bebegenıııııııııııııııııııııı :)))) sorumsuz garı :))))

yok yaa hiçbi çizgi yoğğhh ruhum öle zaten cnimmmmm nisan 20de yıkandım normalde 20 gibi olmalıydım ama ben aptii o ara hapa baslamıstım tekrar mayısın 1inde testte pozitif cıktı dıye bıraktım 1günluk kanamam olmustu yani özetlersek mayısın 3 ünden beri kırmızıları bidaha görmedim:26: :26:

lan garı bebemi görsem bırakırmıydım hiçç ama bi elime gecirirsemmmm

bayada gecmıs uzerınden ,,bacım senın bu hapa baslayıp bırakman adet olman sonra olamaman bızım tum tıp bılgılerımızı altust ettı :))))
senın vaka bıraz farklı bılıon mu :)))))))))))
sen en ıyısı bı kan tahlılı ettır bı daha bakalım ne cıkacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…