kendini bu ay hamile sananlar buraya

bencede en kesini kan tahlili

bencede en kesini kan tahlili

bencede beklıcen adetı gectı mı 1 hafta gıtcen yaptırcan kan tahlılı ohhh kafan rahat edecek,,ben hep oyle yaptım,,hatta daha komık bıse dıyım 2.5 aylık hamıleyken ıdrar testı yaptım merakdan negatıf cıkdı :)))) oyuzden ıdrar testlerıne guvenı sıfır bende:))

aaaaaaaaaaaaaa :O aynen yaaaa bencede kafan rahat olması için yüzleşcen ya bide biz yüzleşebiliyozda erkekler yüzleşemiyo benim eşim yüzleşemedi onun yüzünden stres oldummmm

kızlar şu hamilelikteki yorgunluk nası oluyo acaba diyommm bide artık 11 ini bekliyorummm ah ah

aynen soyle oluyo yorgunluk; ornegın sabahları kalmak bı ıskence ,,sankı yıllardır uyumuon gıbı uyku canın cekıo,,tv seyrederken oturuken uyuya kalıon,,,
benımde 6 hazıran bat :)))) gel teskere gelllllllllllllllllllllllllllllll

ayy sumisalim sağol canım ya haklısın içmiyim ben folic asıt le b12 içiyodum bi süre bırakayım ki test adam gibi çıksın...iyiki sordum bak malak gibi içiodum hapları

aynen ıdrara benımde guvenım galmadı ertıkınnn bugün faturaları yatırmaya cıkmıstım bı kırtasıyecı abla var bana ılk soyldıgı sey sen ıkıncıyemı gebesın yuzun çillenmiş yuzun deişmiş dedii

ya kızlar 9 gün önce yaptırmıstım kan testını daha kollarımdakı morluklar gecmedı kan vermekten utanıom artık
sende kan verdım demezsın,,kocam cok şehvetlı sevıo benı dersın:))))))))))))))

aaaaaaaaaaaaaa :O aynen yaaaa bencede kafan rahat olması için yüzleşcen ya bide biz yüzleşebiliyozda erkekler yüzleşemiyo benim eşim yüzleşemedi onun yüzünden stres oldummmm

ya erkekler boga gorunumlu kedı :))) tırsaklar ya ,,gercı benım kocam benden cesaretlı ve sogukkanlıdır meslegınden dolayı ,,,,o benden once atlar tahlıl sonuclarına bakmaya

şu an aynı dediklerini yaşıyorummm ama benimki bebeğin değil istanbul bebeğinin sonucu istanbulda sürekli fenalaştım daha bi çok yorgunluk nefes alamadımm sanki heyecan hepimizde dorukta ay inşallahhh hamiş oluruz hepimiz aylarımızdada birbirimize destek oluruzzz
tam gaz devam yola hopaaaaaaaaa

süper yaaaaa benimkide boynunu büktü negatif çıkınca habire tahlil sonucuna bakıp negatifmi şimdi he deyip durdu

hheee gocann severkenn kollarındanmı zevk alıo derler

yanlız varya peşpeşe hamıle kalınca peşpeşede dogururuz:))))))))))))))))

war mı sende batı beklerken belırtılerın?

yaklasık 20 gündür karnımın üstüne yatmıyorum sabaha kadar dön allah dur döşekte yüzüstü yatamadımı delı oluom,

ben yuzustu yatınca nefes alamıom gıbı gelıo:))) ya sag omuz yada sol omuz en guzelı :))) ehh hamılelık ılerledıgınde hıc yatamıcan yuzustu alıs artık yan yatmalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yanlız varya peşpeşe hamıle kalınca peşpeşede dogururuz:))))))))))))))))

war mı sende batı beklerken belırtılerın?

şu an tek yaşadığım ani sıcaklık değişimi bi üsüyom bi yanıyommmm bi başımmm fena ağrıyo nefesim daralıyo gibi şeler var ama geçen hafta istanbudaydık dün döndük hava değişimi oranın streside olabilir istanbulda yaşadığım en garip olay bi an fena oldum yemek yiyince ama kendime geliyorummmm fenalaştığımda eşimin yeğenimin ismini hatırlayamadım herkesi hatırlıyorum ama sadec isimleri hatırlayamadım sanki boşaldım boş vitese aldımmm reset attım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…