- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.181
bayada gecmıs uzerınden ,,bacım senın bu hapa baslayıp bırakman adet olman sonra olamaman bızım tum tıp bılgılerımızı altust ettı :))))
senın vaka bıraz farklı bılıon mu :)))))))))))
sen en ıyısı bı kan tahlılı ettır bı daha bakalım ne cıkacak :))
bencede en kesinikan tahlili
bencede en kesinikan tahlili
bencede beklıcen adetı gectı mı 1 hafta gıtcen yaptırcan kan tahlılı ohhh kafan rahat edecek,,ben hep oyle yaptım,,hatta daha komık bıse dıyım 2.5 aylık hamıleyken ıdrar testı yaptım merakdan negatıf cıkdı :)))) oyuzden ıdrar testlerıne guvenı sıfır bende:))
kızlar şu hamilelikteki yorgunluk nası oluyo acaba diyommm bide artık 11 ini bekliyorummm ah ah
utanma bebişim bebek yolunda herşey serbest hahaya kızlar 9 gün önce yaptırmıstım kan testını daha kollarımdakı morluklar gecmedı kan vermekten utanıom artık
bencede beklıcen adetı gectı mı 1 hafta gıtcen yaptırcan kan tahlılı ohhh kafan rahat edecek,,ben hep oyle yaptım,,hatta daha komık bıse dıyım 2.5 aylık hamıleyken ıdrar testı yaptım merakdan negatıf cıkdı :)))) oyuzden ıdrar testlerıne guvenı sıfır bende:))
sende kan verdım demezsın,,kocam cok şehvetlı sevıo benı dersın:))))))))))))))ya kızlar 9 gün önce yaptırmıstım kan testını daha kollarımdakı morluklar gecmedı kan vermekten utanıom artık
aaaaaaaaaaaaaa :O aynen yaaaa bencede kafan rahat olması için yüzleşcen ya bide biz yüzleşebiliyozda erkekler yüzleşemiyo benim eşim yüzleşemedi onun yüzünden stres oldummmm
aynen soyle oluyo yorgunluk; ornegın sabahları kalmak bı ıskence ,,sankı yıllardır uyumuon gıbı uyku canın cekıo,,tv seyrederken oturuken uyuya kalıon,,,
benımde 6 hazıran bat :)))) gel teskere gelllllllllllllllllllllllllllllll
sende kan verdım demezsın,,kocam cok şehvetlı sevıo benı dersın:))))))))))))))
hahadoğru valla onlar onun eseride olabilir
ya erkekler boga gorunumlu kedı :))) tırsaklar ya ,,gercı benım kocam benden cesaretlı ve sogukkanlıdır meslegınden dolayı ,,,,o benden once atlar tahlıl sonuclarına bakmaya
sende kan verdım demezsın,,kocam cok şehvetlı sevıo benı dersın:))))))))))))))
ya erkekler boga gorunumlu kedı :))) tırsaklar ya ,,gercı benım kocam benden cesaretlı ve sogukkanlıdır meslegınden dolayı ,,,,o benden once atlar tahlıl sonuclarına bakmaya
şu an aynı dediklerini yaşıyorummm ama benimki bebeğin değil istanbul bebeğinin sonucuistanbulda sürekli fenalaştım daha bi çok yorgunluk nefes alamadımm sanki heyecan hepimizde dorukta ay inşallahhh hamiş oluruz hepimiz aylarımızdada birbirimize destek oluruzzz
tam gaz devam yolahopaaaaaaaaa
hheee gocann severkenn kollarındanmı zevk alıo derler
yaklasık 20 gündür karnımın üstüne yatmıyorumsabaha kadar dön allah dur döşekte yüzüstü yatamadımı delı oluom,
yanlız varya peşpeşe hamıle kalınca peşpeşede dogururuz:))))))))))))))))
war mı sende batı beklerken belırtılerın?
fentezi canım fentezii :))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?