- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.201
ben yuzustu yatınca nefes alamıom gıbı gelıo:))) ya sag omuz yada sol omuz en guzelı :))) ehh hamılelık ılerledıgınde hıc yatamıcan yuzustu alıs artık yan yatmalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu an tek yaşadığım ani sıcaklık değişimi bi üsüyom bi yanıyommmm bi başımmm fena ağrıyo nefesim daralıyo gibi şeler var ama geçen hafta istanbudaydık dün döndük hava değişimi oranın streside olabilir istanbulda yaşadığım en garip olay bi an fena oldum yemek yiyince ama kendime geliyorummmm fenalaştığımda eşimin yeğenimin ismini hatırlayamadım herkesi hatırlıyorum ama sadec isimleri hatırlayamadım sanki boşaldım boş vitese aldımmm reset attım gibi
ben yuzustu yatınca nefes alamıom gıbı gelıo:))) ya sag omuz yada sol omuz en guzelı :))) ehh hamılelık ılerledıgınde hıc yatamıcan yuzustu alıs artık yan yatmalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uçmusun sen ıstanbul yaramamıs sanaa :)))))))))))))))))))))))))))
hamilemiyimmi ki dersin bacımm?
uçmusun sen ıstanbul yaramamıs sanaa :)))))))))))))))))))))))))))
ben de hiç yatamıyommmm yaaa yüzüstüü
olabülütesi yüksek bacummmmm
ben herif rahat biraktigi surece her turlu uyuyom ama sagolsun uyku degil savas meydani gibi sabah savastan cikmis gibi oluyom
hamilemiyimmi ki dersin bacımm?
ben yüzüstü sevenlerdenim..yan yatınca omuzlarım vücuduma fazla geliyor:26:
ben herif rahat biraktigi surece her turlu uyuyom ama sagolsun uyku degil savas meydani gibi sabah savastan cikmis gibi oluyom
walla dimehe daha kan testı yaptırmadan 3 gun once mı neydı dımeh hamıle dedım kız cıdden hamıle cıkdı ben geyıgıne dedıydım:)))) malum olmus baaanaa:))))) ucacam caput baglayın cabuk :)))
ya sen dıom ya ılac kullandıgın ıcın tum tıp bılgımı altust edıon ama ınsallah hamılesındır bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
bol bol oynasıoz heee sızı gıdı azgunlarrrr
wayy dıon geceler bızde baya hareketlı gecıo bol eksın :)))))))))))))))
ben ılk basta sarılırım kocama 5 dk sonra fenalık basar bana oyle sarmas dolas yatamıom ,,yastıgıma dogru yol almaya baslarım :)))) garıbım alısdı artık benım ayrık otu gıbı yatagın bı kosesınde yatmama:)))))))))))))
hayy seninn tıb bilimine bacımmm :18:ben kızıma hamıle kalmadan oncede hap kullanıodum bıraktıgım ay kalmısımm
hahaha bende aynen öyleyim canim
bir kac dakika gögsünde yatarim sonra derim hayatim ben kendi tarafima kaciyom
hahaha bende aynen öyleyim canim
bir kac dakika gögsünde yatarim sonra derim hayatim ben kendi tarafima kaciyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?