kendini bu ay hamile sananlar buraya

herif geldi kizlar ben kacar ayakta duramiyo yorgunlukta bugun rahat uyurum artik

aynen öle vallaa bacımm bende ole zannedıodumm doktor enaz 6 ay bekle hemen kalmazssın deımstı adam ceketını atsa kalırım maşallahh dede nazar değmesin

masallahhh masallahhh tebarekeallah,,,,:))))))))))))))))

ya 2 gebelıkde de ben o ay hamıle kaldım ama yenı evlı oldugumuz ıcın adam benı her seferınde kandırıp eksın yapıoduk artık kanmıom tabı :)))))))))))))

hem ilgi bekliyo z görüncede bunalım kaçıyozzzz hehehee benimkinin göğsü yumuşak çekiyo kafamıda yapıştırıyo beni zati benide benzetti kendine

benım adamm ın ole hıcc sarılma huyu yokk 4 gozle beklerım uyurken arkamdan sarılsa dıyee anca o iş olacagı zaman sarmayı geçç nerdeyse içine sokacakk kollarının arasında kayboluom erıyomm bıtıoommm ahhhhh nyse işimiz bıter anında ıyıgecelr yavrum der hooooppp HHOORRRRRRRRRRRRRR uyuss oluooommm her seferındee

sende madem ölemi sar onu o gelince alışkanlık olur onada belki

herif geldi kizlar ben kacar ayakta duramiyo yorgunlukta bugun rahat uyurum artik

muzmut kapıyı kapama bende cıkıom aradı benım kocam yoldaymıs cok acıkmıs yemegı hazırlayaymısım :))) benım kocam acken antı romantıkdırde :)))))
haydın optum sızııı yarın ben gelemıcem mısafır var ,,,,artık carsamba gorusuruz optum sızı :))))
bu arada unutmayın durmak yok yola devam :))))))))))))

nıyee gııı yohhgsaammm ekşını sevmionmuuu (du buarada plavımı ocaga koyam gelıom 5dkkya)

aşk a bak ama yaaaa zeynommm maşallahh maşallhhhh sizeee

görüşürük bebeğimmmmm kolay gelsinnnn öptümmmmm

kızlar benimde çıkmam lazım daha valizleri boşaltıcammmm of işler offff öptümmm hepiniziii canlarrrrrr Allaha emanet olun

çok bel ağrım var yaa oturamıyom belime yastık koymam gerekiyo.şu adet günü gelse geçse de bi test yapsam ak mı kara mı çıksa meydana :)) göğüslerde çok acıyo bu gün yürürken bile acısına dayanamadım

ben bir haftadır gebelik testi yapıyorum 4 tane yaptım idrar testinden ve hepsi pozitif çıktı.bugün öglen kan versim bide kanda bakim dedim 0.2 dediler yani gebelik yok bu nasıl iştir kızlar bişey deyin yaa nolcam ben şimdi.

aaaa canım adet günün geçti mi ki.bence başka yerde tekrar kan testi ver ama günün geçmiş olsun

beni göreen yok anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…