- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.221
masallah sende de ne yumurta varmıs kollarını acıp dollenmeyı mı beklıo :)))))))))9 mıllet hapı bırakınca 4 ay hamıle kalamıo:))))))
hosgeldınnnnnnnnnnnn:)))
ama goguslerı yastık gıbı yumusak degıl kı :))))
by tatlımmmmmherif geldi kizlar ben kacar ayakta duramiyo yorgunluktabugun rahat uyurum artik
hosbulduk canimmmmm
yok degil anam bana öyle gina geliyo
hosgeldınnnnnnnnnnnn:)))
ama goguslerı yastık gıbı yumusak degıl kı :))))
aynen öle vallaa bacımm bende ole zannedıodumm doktor enaz 6 ay bekle hemen kalmazssın deımstı adam ceketını atsa kalırım maşallahh dede nazar değmesin
hem ilgi bekliyo z görüncede bunalım kaçıyozzzz hehehee benimkinin göğsü yumuşak çekiyo kafamıda yapıştırıyo beni zati benide benzetti kendine
herif geldi kizlar ben kacar ayakta duramiyo yorgunluktabugun rahat uyurum artik
sende madem ölemi sar onu o gelince alışkanlık olur onada belkibenım adamm ın ole hıcc sarılma huyu yokk 4 gozle beklerım uyurken arkamdan sarılsa dıyee anca o iş olacagı zaman sarmayı geçç nerdeyse içine sokacakk kollarının arasında kayboluom erıyomm bıtıoommm ahhhhhnyse işimiz bıter anında ıyıgecelr yavrum der hooooppp HHOORRRRRRRRRRRRRR uyuss oluooommm her seferındee
herif geldi kizlar ben kacar ayakta duramiyo yorgunluktabugun rahat uyurum artik
masallahhh masallahhh tebarekeallah,,,,:))))))))))))))))
ya 2 gebelıkde de ben o ay hamıle kaldım ama yenı evlı oldugumuz ıcın adam benı her seferınde kandırıp eksın yapıoduk artık kanmıom tabı :)))))))))))))
benım adamm ın ole hıcc sarılma huyu yokk 4 gozle beklerım uyurken arkamdan sarılsa dıyee anca o iş olacagı zaman sarmayı geçç nerdeyse içine sokacakk kollarının arasında kayboluom erıyomm bıtıoommm ahhhhhnyse işimiz bıter anında ıyıgecelr yavrum der hooooppp HHOORRRRRRRRRRRRRR uyuss oluooommm her seferındee
muzmut kapıyı kapama bende cıkıom aradı benım kocam yoldaymıs cok acıkmıs yemegı hazırlayaymısım :))) benım kocam acken antı romantıkdırde :)))))
haydın optum sızııı yarın ben gelemıcem mısafır var ,,,,artık carsamba gorusuruz optum sızı :))))
bu arada unutmayın durmak yok yola devam :))))))))))))
ben bir haftadır gebelik testi yapıyorum 4 tane yaptım idrar testinden ve hepsi pozitif çıktı.bugün öglen kan versim bide kanda bakim dedim 0.2 dediler yani gebelik yok bu nasıl iştir kızlar bişey deyin yaa nolcam ben şimdi.
ben bir haftadır gebelik testi yapıyorum 4 tane yaptım idrar testinden ve hepsi pozitif çıktı.bugün öglen kan versim bide kanda bakim dedim 0.2 dediler yani gebelik yok bu nasıl iştir kızlar bişey deyin yaa nolcam ben şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?