kendini bu ay hamile sananlar buraya

kuzucum bende gecen ay evde test yaptım 3 tanecık hepsı 2 cızgı sılık hatta sonunkı belırgın kan vardım 2 dafa negatf sonunda k
kırmızı kartı yedım inş senın oyle olaz bekle gec dollenmeyse cıkmaya bılır inş hamılesındır

aaaa canım adet günün geçti mi ki.bence başka yerde tekrar kan testi ver ama günün geçmiş olsun

24 mayısta olmam gerekiyodu ne adet oluyorum ne bebek var bu nasıl iştir ya anlamadım ben bunu.yarın başka yere gidip vercem kanı zaten off offf...

24 mayısta olmam gerekiyodu ne adet oluyorum ne bebek var bu nasıl iştir ya anlamadım ben bunu.yarın başka yere gidip vercem kanı zaten off offf...

başka yerde ver sonuç aynı çıkarsa ki inşallah çıkmaz ve hamişsindir .biraz daha beklersin allah gönlüne göre versin

günaydın bacılar
ben nisan 16 da adet oldum bu ay bitecek daha olmadım
acba hamişmiyim
tek ve enbüyük belirtim belim çok ağrıyo ama kırılacak gibi bide göğüslerim baya bi şişkin
banyo yapınca daha hafifliyo gibi
mayıs 9 da dr gittim mantar tedavisi için baktı ultrasonla hamileleik yok dedi
anlamadım niye böyle oluyorum

günaydın kızlar günaydın bebikler

adetin düzenliyse geçeli çok olmuş kan testi yaptır derim mavimasal. inş sende hamileler kervanına katılırsın en kısa zamanda

yok ben ilaç kullanmam ağrı kesici bile içmem o kadar yani sevmem ilaç içmeyi :) neyse eşimle konuştuk çalışmalara başlıcaz

galiba çok istiyorum ben çocuğu

mrn yeni geldim bende bu sayfaya yarın adet günüm bi yandan hamile gibi hissediyorum bi yandan hiç ihtimal vermiyorum kafam allak bullak buraya yazıp rahatlatmak istiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…