kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlarr hamileyimmm :)

Reglime 4 gün kala öğrendim :)
Darısı tüm isteyenlerin başına

Kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

beflüüüüüüüüüüü

bak dün icime dogduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tebrikler tatlimmmmmm

Allah saglicakla kucagina versin

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel kiz darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar günaydın bebikler

adetin düzenliyse geçeli çok olmuş kan testi yaptır derim mavimasal. inş sende hamileler kervanına katılırsın en kısa zamanda

aslında istemiyorum bebek falan
inşlah hamile değilimdir
kan testi korktuğum için yapmıyorum
ya sonuç pozitif çıkarsa
hele bu dönem hiç istemiyorum
evet son 5 aydır adetim çok düzensiz...ama bu ay hem kasık hemde bel ağrım çok oldu
bu sebeple hamişmiyim acaba diyorum

maşallah maşallah tebrik ederim Rabbim bize de versin.

ınsallah ınsallah tum ısteyenlere

negüzel haberlerle açtımm hayırlı olsun belfü allah kucağına almayı nasip etsinn inşallaahhh

allah kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere versin

tebrik ederim canım yaa inşallh darısı bizim başımıza hamişler arttı maşallah bende sıramı almak istiyom

Kızlar çokk teşekkürler, çok şaşkınım
Allah tüm isteyenlere versin.Dualarım sizinle :)

Beyazlım evet sen dün dedin bana hayatım :)
En kısa zaman da sende de güzel haber istiyorumm

kizlar beyimi ise yolladim yenide uykuya gecebilirim birazdan
kız mı doğuracan muzmut bu kadar uyku anca kız bebekte olur

o zaman hayırlısı olsun diyeyim canım. burdakiler hep bebek isteyenler olduğu için sende istiyorsun sanmıştım.kusura bakma.:44:

kızlar bişey sorcam bu ay sadece tek bi ilişki oldu ben ilişkiden 1 - 2 sonra kendimi baya yorgun hissettim fazlasıyla hatta bi kaç gün geçtikten sonra mide bulantısandan işe gidemedim daha sonra azaldı ama ara devam ediyo yarın adet günüm ama genelde düzensizdir kasıklarımda da biraz ağrı var kendimimi zorluyorum böyle hissetmek istediğim için mi böyle oluyor bilmiorum

topiğimizde adetliyken bile hamile gibi hisseden psikolojik hamileler çok canım şaka bi yana. ilişkiden hemen sonra belirti olması için çok erken canım. adetin geçtikten sonra kan tahliliyle kesin sonucu öğrenebilirsin.

o zaman hayırlısı olsun diyeyim canım. burdakiler hep bebek isteyenler olduğu için sende istiyorsun sanmıştım.kusura bakma.:44:

yok kiz gece rahat uyuyamadigim icin gunduz uyuyom bebekten oncede boyleydi zaten bu saatte isimde bitti aksama kadar ne yapicam evde tek basima uyuyom hem dinleniyom hemde yanlizliktan kurtuluyom

çok fazla düşünmemeye çalış.çünkü bazen psikolojikmidir bilinmez bizde hamilelik belirtileri yaşıyoz :) bir kaç gün bekle test yap canım adet olmazsan.inşallah vardır bebişin

aslında negatif olmasından korkuyorum kesin öyle ama beklemekten başka bi çarem yok gibi

yok canım önemli değil ne kusuru
ALLAH tüm isteyenlere versin
benim bi kızım var 6 yaşında
o bekımdan ikinci için erken diye düşünüyorum
çok kafam karışık
ALLAH yardımcımız olsun
senin yokmu buay gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…