- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.261
gunaydi kiz gecmis olsun ne oldu nasil oldu
tebrik ederim canım yaa inşallh darısı bizim başımıza hamişler arttı maşallah bende sıramı almak istiyom
kizlar beyimi ise yolladim yenide uykuya gecebilirim birazdan
kızlarr hamileyimmm :)
Reglime 4 gün kala öğrendim :)
Darısı tüm isteyenlerin başına
günaydın kızlar günaydın bebikler
adetin düzenliyse geçeli çok olmuş kan testi yaptır derim mavimasal. inş sende hamileler kervanına katılırsın en kısa zamanda
mrn yeni geldim bende bu sayfaya yarın adet günüm bi yandan hamile gibi hissediyorum bi yandan hiç ihtimal vermiyorum kafam allak bullak buraya yazıp rahatlatmak istiyorum kendimi
maşallah maşallah tebrik ederimRabbim bize de versin.
ınsallah ınsallah tum ısteyenlere
negüzel haberlerle açtımm hayırlı olsun belfü allah kucağına almayı nasip etsinn inşallaahhh
allah kucağına almayı nasipetsin tüm isteyenlere versin
tebrik ederim canım yaa inşallh darısı bizim başımıza hamişler arttı maşallah bende sıramı almak istiyom
Kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
beflüüüüüüüüüüü
bak dün icime dogduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tebrikler tatlimmmmmm
Allah saglicakla kucagina versin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel kiz darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayrcıca tebrik ederim tüm hamişleri
kız mı doğuracan muzmutkizlar beyimi ise yolladim yenide uykuya gecebilirim birazdan
o zaman hayırlısı olsun diyeyim canım. burdakiler hep bebek isteyenler olduğu için sende istiyorsun sanmıştım.kusura bakma.:44:aslında istemiyorum bebek falan
inşlah hamile değilimdir
kan testi korktuğum için yapmıyorum
ya sonuç pozitif çıkarsa
hele bu dönem hiç istemiyorum
evet son 5 aydır adetim çok düzensiz...ama bu ay hem kasık hemde bel ağrım çok oldu
bu sebeple hamişmiyim acaba diyorum
topiğimizde adetliyken bile hamile gibi hisseden psikolojik hamileler çok canımkızlar bişey sorcam bu ay sadece tek bi ilişki oldu ben ilişkiden 1 - 2 sonra kendimi baya yorgun hissettim fazlasıyla hatta bi kaç gün geçtikten sonra mide bulantısandan işe gidemedim daha sonra azaldı ama ara devam ediyo yarın adet günüm ama genelde düzensizdir kasıklarımda da biraz ağrı var kendimimi zorluyorum böyle hissetmek istediğim için mi böyle oluyor bilmiorum
kız mı doğuracan muzmutbu kadar uyku anca kız bebekte olur
o zaman hayırlısı olsun diyeyim canım. burdakiler hep bebek isteyenler olduğu için sende istiyorsun sanmıştım.kusura bakma.:44:
kızlar bişey sorcam bu ay sadece tek bi ilişki oldu ben ilişkiden 1 - 2 sonra kendimi baya yorgun hissettim fazlasıyla hatta bi kaç gün geçtikten sonra mide bulantısandan işe gidemedim daha sonra azaldı ama ara devam ediyo yarın adet günüm ama genelde düzensizdir kasıklarımda da biraz ağrı var kendimimi zorluyorum böyle hissetmek istediğim için mi böyle oluyor bilmiorum
topiğimizde adetliyken bile hamile gibi hisseden psikolojik hamileler çok canımşaka bi yana. ilişkiden hemen sonra belirti olması için çok erken canım. adetin geçtikten sonra kan tahliliyle kesin sonucu öğrenebilirsin.
kız mı doğuracan muzmutbu kadar uyku anca kız bebekte olur
o zaman hayırlısı olsun diyeyim canım. burdakiler hep bebek isteyenler olduğu için sende istiyorsun sanmıştım.kusura bakma.:44:
çok fazla düşünmemeye çalış.çünkü bazen psikolojikmidir bilinmez bizde hamilelik belirtileri yaşıyoz :) bir kaç gün bekle test yap canım adet olmazsan.inşallah vardır bebişin
her ay bıktım psikolojim beni bu belirtilere itiyo ve sonuç hep hüsran işte
ne kadarlık evlisin ve ne kadardır korunmuyon canım ben 16 aylık evliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?