kendini bu ay hamile sananlar buraya

aslında negatif olmasından korkuyorum kesin öyle ama beklemekten başka bi çarem yok gibi
o zaman takıl bize çok güzel kafa dağılıyor burda.zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile

henuz yok bebek Allahtan ümidimizi kesmeden dualarla bekliyoruz işte. senin ne güzel bi kızın varmış. araları epey de varmış niye istemiyorsun ki mavimasal? bi kaç seneye kızın kardeş isterse

her ay bıktım psikolojim beni bu belirtilere itiyo ve sonuç hep hüsran işte
üzülme canım herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum ben. önemli olan ümidimizi yitirmemek ve dua etmek

saol canım strese girmemek o kadar zor ku zaten önümüzdeki ayda deneyip artık tedaviye başlıcam hayırlısı artık elimden bişey gelmiyo

tedaviye gitmekte umut veriyo canım ben 2 aydır gidiyorum şükür bi sorun yok bekliyoruz olsun bebiş diye.adet olursam bu ay ilk günü yine çağırdı doktor.vee inşallah olmam

tedaviye gitmekte umut veriyo canım ben 2 aydır gidiyorum şükür bi sorun yok bekliyoruz olsun bebiş diye.adet olursam bu ay ilk günü yine çağırdı doktor.vee inşallah olmam

inşallah olmazsın ve mutlu haber,ni verirsin bizlere ve dr tedavi için değilde bebek kontrolleri için gidersin

Benim yaşadığım belirtiler şöyle;

Göğüslerim ovülasyondan itibaren inanılmaz acımaya ve büyümeye başladı.
Son günler de ağzım kurumaya ve çok susamaya başladım.
Hafif mide bulantım ve mide yanmam var.
Dün sabah çamaşırımda kahve leke ve wc sonrası peçeteye pembe bir akıntı geldi.
Ve dünden beri adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor ve de bacaklarım.

Umarım faydalı olurum :)
Bol hamişli bir ay olsun hepimizee

cnm ovulasyon gününde mi denediz peki?? nasıl hesapladın ilk denmemiydi bildi bekliozz ruhsal gebeler

idrar testi mi yaptın canım sen.benimde 4 gün varda idrarda çıkmaz diye korkuyorum yapmaya

kızlar ben yeni geldim birşey soracagım sizlere evleneli 1 ay oldu ama 8 yıldır konuşuyoduk eşimle şimdi kendimi sanki hamile gibi hissediyorum regli olursam çok üzülürüm eşim şuan çok erken diyo ama ben çok istiyorum sizce çok mu acele ediyorum eger hamileysem yapıcak birşey yok hamile değilsem ne zaman bebek düşünmeliyim teşekkürler

adetlerin düzenli miydi belfü :44:

ayrıca ilk nezaman anladın gebe olduğunu idrar testini ne zmn yaptın dktora nzmn gittin ayy çoook merk edioz yaa herşei herşei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…