kendini bu ay hamile sananlar buraya

cnm ovulasyon gününde mi denediz peki?? nasıl hesapladın ilk denmemiydi bildi bekliozz ruhsal gebeler

her ay ovülasyon yapıyordum bu ay yapmadım.13-14-15 ve 20-21-22.günlerde ilişki oldu.Yok ilk denem değil 8-9 aydır çalışma yapıyorduk.Ama bu ayki kadar hiç çalışmamaıştık.
Benim önerim regli bittikten sonra başlayın hergün ilşkiye en kötü 10.günden 20.güne kadar.

idrar testi mi yaptın canım sen.benimde 4 gün varda idrarda çıkmaz diye korkuyorum yapmaya

Bu sabah idrar testi yaptım.İkinci çizgi silikti.Dünde lekelenmeden şüphelenip kan vermiştim sabah öğrendim.

adetlerin düzenli miydi belfü :44:

Evet adetlerim 31-32 günde bir.

ayrıca ilk nezaman anladın gebe olduğunu idrar testini ne zmn yaptın dktora nzmn gittin ayy çoook merk edioz yaa herşei herşei
Bu ay komik belki ama biliyorum ordasın demiştim Göğüslerim çok şüphelendiriyordu.Erken acımaya ve büyümeye başlamıştı.
Doktora gitmedim henüz.Şuan gitsemde herhangi birşey görünmez.Kan testini cuma tekrarlıcam değeri görmek için.Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyrum.

peki ilk belirtin lekelenmemi oldu hımm peki bu süre zarfında fiziken nelere dikkt ettin mesala yataktan kalmamak yastık falan gerçekten artı mı??? ayrıca kndini gebe hssedene kadar ağır falan kaldırma falan dikkt ettinmi???

inşallah canım çok istiyorum hamiş olmayı bu ay umutluyum bakalım hayırlısı inşallah.4 gün kaldı adet e geçsin birazda test yapıcam inşşaaalllaaahhh vardır allahımm.aminn

inşllh cnm gönlüne göre versin rabbim.. bnmde ovulasyon günüm 30 unda bu ay çalışmadık hiç diğer aylar için yaa çok istiorum bnde çookk inşllh rabbim duy sesimiziii

inşallah canım çok istiyorum hamiş olmayı bu ay umutluyum bakalım hayırlısı inşallah.4 gün kaldı adet e geçsin birazda test yapıcam inşşaaalllaaahhh vardır allahımm.aminn

inşallah canım inşallah allah kısmet etsin sanada ben 14 nisanda adet olmustum 11 mayısta idrardada kandada çıktı ben 28-30 günde adet oluyordum sanırım döngü süreside önemliymiş canım

inşllh cnm gönlüne göre versin rabbim.. bnmde ovulasyon günüm 30 unda bu ay çalışmadık hiç diğer aylar için yaa çok istiorum bnde çookk inşllh rabbim duy sesimiziii

kız sende bizi bilgilendirsene yaa belfü ye sorduklarımızla ilgili?? tecrübeleriniz önmli bizim için..

ne anlatıyımki ben 8 aylık evliyim ayaklarımı havaya dikip bekledim kalamadım soğan kürü yaptım kalamadım adama keçi boynuzları yedirdim yok kalamadım yumoş günleri hesapladım öle yaptım kalamadım ne zaman namaz kılmaya başlayıp dualar edip ilşkiyide gün aşırı yapmaya başladım ozaman kaldım hiç beklemiyodum ama kızlar biliyolar

inşllh cnm bnde çok istiorum bnm hep adetim 31 - 32 günde birdi ilk defa geçen ay 28 gün sonra oldu nyss başladık çalışmalara 30 u ovulasyon günüm takvime göre ama hazırlıklar tam gaz devam inşllh bnde burada sevincimi sizinle paylaşacağım..

24 ünde öğrendim ben 5 haftalıkmış benimki

hayırlı uğurlu olsun ben 11 mayısta öğrenmiştim ama ozaman daha adet günüm bile geçmediği için doktor bekle demişti.dün gittim ben doktora ultrasonda göründü kese bebek çok minik görünüyor kalp atışı görünüyordu ama ses çok duyamadık doktor normal dedi benim suan sanırım 6+4 ya dünden beri araştırıyorum bende şaşırdım doktor testler felan napim diye bir de ben 2 yıllık evliyim ama hiçç daha normal muayene olmadım şimdi hamilelikte mecbur buay değilse diğer aylar bakılacak öyle sanırım testler felan için bakılmasıda gerek biliyorum ama napsam bilrmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…