- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.301
Kızlar günaydın. Haberler kimde
cnm ovulasyon gününde mi denediz peki?? nasıl hesapladın ilk denmemiydi bildi bekliozz ruhsal gebeler
idrar testi mi yaptın canım sen.benimde 4 gün varda idrarda çıkmaz diye korkuyorum yapmaya
adetlerin düzenli miydi belfü :44:
Bu ay komik belki ama biliyorum ordasın demiştimayrıca ilk nezaman anladın gebe olduğunu idrar testini ne zmn yaptın dktora nzmn gittin ayy çoook merk edioz yaa herşei herşei
bende senin gibiyim canım bebiş için sıra bekliyorum.var yada yok gibiyim ara ara :) allahım bizede nasip etsin aminnnn
kızlaar günaydın hamişmi var
her ay ovülasyon yapıyordum bu ay yapmadım.13-14-15 ve 20-21-22.günlerde ilişki oldu.Yok ilk denem değil 8-9 aydır çalışma yapıyorduk.Ama bu ayki kadar hiç çalışmamaıştık.
Benim önerim regli bittikten sonra başlayın hergün ilşkiye en kötü 10.günden 20.güne kadar.
durmak yok diorsun 20. gününe kadar ok kolları sıvarız bizde
her ay ovülasyon yapıyordum bu ay yapmadım.13-14-15 ve 20-21-22.günlerde ilişki oldu.Yok ilk denem değil 8-9 aydır çalışma yapıyorduk.Ama bu ayki kadar hiç çalışmamaıştık.
Benim önerim regli bittikten sonra başlayın hergün ilşkiye en kötü 10.günden 20.güne kadar.
Bu sabah idrar testi yaptım.İkinci çizgi silikti.Dünde lekelenmeden şüphelenip kan vermiştim sabah öğrendim.
Evet adetlerim 31-32 günde bir.
Bu ay komik belki ama biliyorum ordasın demiştimGöğüslerim çok şüphelendiriyordu.Erken acımaya ve büyümeye başlamıştı.
Doktora gitmedim henüz.Şuan gitsemde herhangi birşey görünmez.Kan testini cuma tekrarlıcam değeri görmek için.Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyrum.
evet hamileyim
evet hamileyim
kızlaar günaydın hamişmi var
günaydın canım belfü hamiş :) kız bana kimse dua etmiyo mu olamadı hala.ki bizde gün aşırı rutin ekşın var kaçınılmaz yani de bebiş nerde :d
nerde hareket orda bereket ekşın varsa bebekte gelmek üzeredir:)
inşallah canım çok istiyorum hamiş olmayı bu ay umutluyum bakalım hayırlısı inşallah.4 gün kaldı adet e geçsin birazda test yapıcam inşşaaalllaaahhh vardır allahımm.aminn
inşallah canım çok istiyorum hamiş olmayı bu ay umutluyum bakalım hayırlısı inşallah.4 gün kaldı adet e geçsin birazda test yapıcam inşşaaalllaaahhh vardır allahımm.aminn
Ay maşallah canım hayırlı olsun bende hamileyim senin kaç haftalık ay dünden beri bi garip oldum bende şaşırdım napıcamı
kız sende bizi bilgilendirsene yaa belfü ye sorduklarımızla ilgili?? tecrübeleriniz önmli bizim için..
24 ünde öğrendim ben 5 haftalıkmış benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?