- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.321
inşllh cnm bnde çok istiorum bnm hep adetim 31 - 32 günde birdi ilk defa geçen ay 28 gün sonra oldu nyss başladık çalışmalara 30 u ovulasyon günüm takvime göre ama hazırlıklar tam gaz devaminşllh bnde burada sevincimi sizinle paylaşacağım..
ne anlatıyımki ben 8 aylık evliyim ayaklarımı havaya dikip bekledim kalamadım soğan kürü yaptım kalamadım adama keçi boynuzları yedirdim yok kalamadım yumoş günleri hesapladım öle yaptım kalamadım ne zaman namaz kılmaya başlayıp dualar edip ilşkiyide gün aşırı yapmaya başladım ozaman kaldım hiç beklemiyodum ama kızlar biliyolar
inşllh cnm gönlüne göre versin rabbim.. Bnmde ovulasyon günüm 30 unda bu ay çalışmadık hiç diğer aylar için yaa çok istiorum bnde çookk inşllh rabbim duy sesimiziii
miyopi naber beni hatırladın mı hcg170:) 1 haftadır giremedim siteye dün girdim ama sen yoktun naber
inşallah canım bak takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum:)
inşallah canım inşallah allah kısmet etsin sanada ben 14 nisanda adet olmustum 11 mayısta idrardada kandada çıktı ben 28-30 günde adet oluyordum sanırım döngü süreside önemliymiş canım
kızlar adetime 4 gün var ve dün kan testi yaptırdım sabah 9 da sonuç 10.30 öğleden sonra belki yanlış çıkmıştır die tekrar yaptırdık saat 14 de sonuç 11.80 artmış yani sizce hamilemiyim dua edin bana dr perşembe tekrar yapalım dediçok heyecanlıyım ve merakla bekliyorum sizce hamilemiyim 3+3 dü sonucu öğrendiğimde
İyiyim canım kusura bakma işler biraz yoğun koşturuyorum. Hatırladım tabii. Nasıl gidiyor hamilelik?
inşllh cnım yaa rabbimden tek dileğim.. hiç ilaçla falan korunmadım sigaram da yok alkolum zaten yok çayı falan açık içiorum ve az içiorum artık dikkt ediorum rabbm nasip ederse bebişe bişey olmasın folik asidimi de düzenli kullanıom çok şükür kan değerlerim smear testim normal herşey çok şükür... inşllh bu ay olacak!!
kızlar aslında en kolay olan şey korunmakmış gebe kalmak o kadar zor ki ayda bir bekle yumurta olsun çatlasın aa denk gelirde spermi bulursa ne ala yoksa bir sonraki aya.gerçekten beklemekte yoruyo niye olmuyo diye düşünmekte bebeğiniz yok muuu denildiğindekızlar bu şarkı bize KADERE İNANIRIM OLACAK OLACAK :)
bende de içki sigara yok amaaaa türk kahvesi canavarıyım ben çok içiyordumda azalttım kahve çok severim ben işte de özellikle çok çay içerim napalım bakalım artık.azaltıyorum yavaş yavaş.
hayırlı uğurlu olsun ben 11 mayısta öğrenmiştim ama ozaman daha adet günüm bile geçmediği için doktor bekle demişti.dün gittim ben doktora ultrasonda göründü kese bebek çok minik görünüyor kalp atışı görünüyordu ama ses çok duyamadık doktor normal dedi benim suan sanırım 6+4 ya dünden beri araştırıyorum bende şaşırdım doktor testler felan napim diye bir de ben 2 yıllık evliyim ama hiçç daha normal muayene olmadım şimdi hamilelikte mecbur buay değilse diğer aylar bakılacak öyle sanırım testler felan için bakılmasıda gerek biliyorum ama napsam bilrmedim.
günde 1 tane türk kahvesi içmen sorun olur mu ki?? dktorun ne dedi? içeme mi dedi.. öğrenelim bizde :18:
kısmet kuzum olacak olacak:) bebeğiniz yok mu haa diyenlerede cevabını ver yaa herkes çok seviyor yorum yapmayı biz korunuyorduk daha hiç denememişiz bile hiç beni tanımayan insanlar bile ee artık çocuk yapın felan diordu insanlar bi garip nerde ne diyeceğini bilmiyor kime ne yanii değil mi
Benim doktor aladağdan serin şeker yok tuz yok bol su geriye ne yaparsan yap hopla zıpla işe git yola git kahve iç hiiiç önemli değil ona göre 'doktor bey dün kolum koptu, bebekte bugün hiç görünmüyor' desem çok normal bu her gebelikte görülen bişey diyecek:) yani benim doktor tecrübeli bi doktor adam çok hamile görmekten hiçbişeyi takmaz olmuş bende doktor değiştirsemmi diye düşünüyorum herkes iyi dio bu doktora ama bilemedim başlık felan açtım doktor diye kızlarda sizlerden cevap bekliyorum adanada yaşayan var ise bana bilgi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?