kendini bu ay hamile sananlar buraya

inşallah canım bak takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum:)

rabbim dualarını kabul etmiş bebeğinin bahtı güzel olsun cnmm umarım rabbim bizim dualarımızı da kabul eder..

kızlar adetime 4 gün var ve dün kan testi yaptırdım sabah 9 da sonuç 10.30 öğleden sonra belki yanlış çıkmıştır die tekrar yaptırdık saat 14 de sonuç 11.80 artmış yani sizce hamilemiyim dua edin bana dr perşembe tekrar yapalım dedi çok heyecanlıyım ve merakla bekliyorum sizce hamilemiyim 3+3 dü sonucu öğrendiğimde

inşallah canım bak takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum:)

inşllh cnım yaa rabbimden tek dileğim.. hiç ilaçla falan korunmadım sigaram da yok alkolum zaten yok çayı falan açık içiorum ve az içiorum artık dikkt ediorum rabbm nasip ederse bebişe bişey olmasın folik asidimi de düzenli kullanıom çok şükür kan değerlerim smear testim normal herşey çok şükür... inşllh bu ay olacak!!

inşallah canım inşallah allah kısmet etsin sanada ben 14 nisanda adet olmustum 11 mayısta idrardada kandada çıktı ben 28-30 günde adet oluyordum sanırım döngü süreside önemliymiş canım

benimde öyle canım 28-30 günde bir düzenli oluyorum.inşallah o duyguyu tatmak bebişimin kalp atışlarını duymak banada nasip olur.

üzülme sakın yarını umutla bekle bence hamişsin.ne güzel işte değerlerin çıkmış sevin bence ki bebişin üzülmesin :) ne kadar tatlı bir haber.inşallah sağlıklı bir bebişin vardır.olmama ihtimalini düşünme yarına kadar.allah büyük

İyiyim canım kusura bakma işler biraz yoğun koşturuyorum. Hatırladım tabii. Nasıl gidiyor hamilelik?

hamilelik iyi gidiyor daha bişey anlayamadım:) dün gittim bende doktora yattım ultrasona baktı hemen keseyi gördü sonra aa bebek nerde acaba dedi aahh dedim bebek yok bittim dedim o arada aa bak burda minik bi kurt gibi bişey var dedi gördü bebeği pıt pıt kalbi atıyordu göründü bakalım ben şebek gibi oldum zaten bulantı ilacı felan vereyimmi dedi yok dedim öyle katlanılmayacak gibi değil.kusmadım daha öle yemekten önce sonra bulanıyor biraz biraz 1 ay sonra gel dedi şimdi araştırıyorum bakıyorum herşey iyi olsun istiyorum korkuyorum kaygılanıyorum bilemiyorum:) senin bulantılar başladı mı

kızlar aslında en kolay olan şey korunmakmış gebe kalmak o kadar zor ki ayda bir bekle yumurta olsun çatlasın aa denk gelirde spermi bulursa ne ala yoksa bir sonraki aya.gerçekten beklemekte yoruyo niye olmuyo diye düşünmekte bebeğiniz yok muuu denildiğinde kızlar bu şarkı bize KADERE İNANIRIM OLACAK OLACAK :)

bende de içki sigara yok amaaaa türk kahvesi canavarıyım ben çok içiyordumda azalttım kahve çok severim ben işte de özellikle çok çay içerim napalım bakalım artık.azaltıyorum yavaş yavaş.

kısmet kuzum olacak olacak:) bebeğiniz yok mu haa diyenlerede cevabını ver yaa herkes çok seviyor yorum yapmayı biz korunuyorduk daha hiç denememişiz bile hiç beni tanımayan insanlar bile ee artık çocuk yapın felan diordu insanlar bi garip nerde ne diyeceğini bilmiyor kime ne yanii değil mi

bende de içki sigara yok amaaaa türk kahvesi canavarıyım ben çok içiyordumda azalttım kahve çok severim ben işte de özellikle çok çay içerim napalım bakalım artık.azaltıyorum yavaş yavaş.

günde 1 tane türk kahvesi içmen sorun olur mu ki?? dktorun ne dedi? içeme mi dedi.. öğrenelim bizde :18:

10 haftalıkmı seninki anlaamdım

günde 1 tane türk kahvesi içmen sorun olur mu ki?? dktorun ne dedi? içeme mi dedi.. öğrenelim bizde :18:

Benim doktor aladağdan serin şeker yok tuz yok bol su geriye ne yaparsan yap hopla zıpla işe git yola git kahve iç hiiiç önemli değil ona göre 'doktor bey dün kolum koptu, bebekte bugün hiç görünmüyor' desem çok normal bu her gebelikte görülen bişey diyecek:) yani benim doktor tecrübeli bi doktor adam çok hamile görmekten hiçbişeyi takmaz olmuş bende doktor değiştirsemmi diye düşünüyorum herkes iyi dio bu doktora ama bilemedim başlık felan açtım doktor diye kızlarda sizlerden cevap bekliyorum adanada yaşayan var ise bana bilgi versin

kızlar yardıımmm evleneli 1 ay oldu ben çocuk cocuk diye kocamın beynini yemirdim :) bu ay bi şüphem var hafta belli olcak sizce hamile değilsem bile çok mu acele ediyorum ne zaman bebek düşünmeliyimmm yardımmm

YANİ CANIM O KADAR ÇOK MERAKLI VAR Kİ YOKSA BEBEK ANLA YA KORUNUYOM YA OLMUYO BUNDAN SANA NE NASIL ANLATAYIM DERDİMİ DEMİ :) olacak olacak bekleyelim biraz daha

kızlar yeşilçay içmek erken gebelikte düşüğe mi neden oluyormuş bi bilen aydınlatsın beni

maalesef cnm bn acılar hospital - Tülay hnm a gidiorum çk da memnunum var mı bilen duyan?? ( istbl da oturup. )

slmmm herkese

kısa bı sure de olsa geldım,,,ıslerım bıttı mısafırlerı beklıom onlar gelene kadar burdayım:)))

bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…