- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.341
kızlar yardıımmm evleneli 1 ay oldu ben çocuk cocuk diye kocamın beynini yemirdim :) bu ay bi şüphem var hafta belli olcak sizce hamile değilsem bile çok mu acele ediyorum ne zaman bebek düşünmeliyimmm yardımmm
slmmm herkese
kısa bı sure de olsa geldım,,,ıslerım bıttı mısafırlerı beklıom onlar gelene kadar burdayım:)))
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeee:))))
cocuk dogurmak ıcın mı evlendın ?
bu kadar erken nıe ıstıon kı gezın ,bırbırınızı tanıyın,,, 5veya 6 ay sonrada yapın ,,,bence tabı sız bılırsınız
Benim doktor aladağdan serin şeker yok tuz yok bol su geriye ne yaparsan yap hopla zıpla işe git yola git kahve iç hiiiç önemli değil ona göre 'doktor bey dün kolum koptu, bebekte bugün hiç görünmüyor' desem çok normal bu her gebelikte görülen bişey diyecek:) yani benim doktor tecrübeli bi doktor adam çok hamile görmekten hiçbişeyi takmaz olmuş bende doktor değiştirsemmi diye düşünüyorum herkes iyi dio bu doktora ama bilemedim başlık felan açtım doktor diye kızlarda sizlerden cevap bekliyorum adanada yaşayan var ise bana bilgi versin
burası aslında ruhsal gebeler toplantı salonu bende ruhen hamişim kırmızı kart yiyene kadar :)
10 haftalıkmı seninki anlaamdım
çocukları fazla sevmemden kaynaklanıyo heralde ama haklısın sanırım çok erken
yok canım 6 hafta 4 günlük
kırmızılar gittiiiiiii...tez çalışmalara başlanaaaaaa destuuuuuuuuuuuurrr
senin doktordan bana lazım sigarayada iç der o ne güzel
her ay ovülasyon yapıyordum bu ay yapmadım.13-14-15 ve 20-21-22.günlerde ilişki oldu.Yok ilk denem değil 8-9 aydır çalışma yapıyorduk.Ama bu ayki kadar hiç çalışmamaıştık.
Benim önerim regli bittikten sonra başlayın hergün ilşkiye en kötü 10.günden 20.güne kadar.
durmak yok diorsun 20. gününe kadar ok kolları sıvarız bizde
Aynen canım ara vermeden çalışmak gerek.En kısa zaman hamiş olursun inşallah
peki ilk belirtin lekelenmemi oldu hımm peki bu süre zarfında fiziken nelere dikkt ettin mesala yataktan kalmamak yastık falan gerçekten artı mı??? ayrıca kndini gebe hssedene kadar ağır falan kaldırma falan dikkt ettinmi???
Evet ilk belirti lekelenmeydi ama onu da pek ayırt edemedim aslında.Zaman zaman regli dönemi öncesi olabiliyordu çünkü.Kahverengi olması dikkatimi çekti.
İlişki sonrası sabaha kadar kalmadım yerimden ama ayak felan dikmedim.
Hareketlerimi hiç kısıtlamadım , hassas bi gebelik istemiyorum çünkü
anaaam kalp atışları duyuluyomu ben yarın doktora gidicem allah korusun bi anormalik falan olduğunda görebiliyolar dimi ultrasonda bebekte bi sakatlık yada başka bişi varsa çok korkuyorum ya(((((
ya diyebilir:) adam bana sormadı bile sigara içiyormusun diye:) ama bırak sen sigarayıı bebişin için içiyormusun suan?
durmak yok yola devammmmmmmmmmmmm :))))
en fazla 5 tane
Aynen canım ara vermeden çalışmak gerek.En kısa zaman hamiş olursun inşallah
Evet ilk belirti lekelenmeydi ama onu da pek ayırt edemedim aslında.Zaman zaman regli dönemi öncesi olabiliyordu çünkü.Kahverengi olması dikkatimi çekti.
İlişki sonrası sabaha kadar kalmadım yerimden ama ayak felan dikmedim.
Hareketlerimi hiç kısıtlamadım , hassas bi gebelik istemiyorum çünkü
ayy cnm bnmm inşllhh ya iş yerinde gebe kadın çok içim gidior yaa rabbim tez zmnda nasip etsin.. hiç kalmıcam bnde yataktan
ee bırakırsın o zaman hemen bırak hatta hiç içme bak bende içiyordum bebek için değil ama 5 ay önce artık bıkmıstım bian oldu bıraktım iyikide bırakmışım şimdi çok zorlanırdım çünkü ben senden çok daha fazla içiyordum ama bence bulantıların başlayınca bırakırsın şimdi birisi benim yanımda içince üstüne kusasım geliyor kokuları daha bi hisseder oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?