kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar yardıımmm evleneli 1 ay oldu ben çocuk cocuk diye kocamın beynini yemirdim :) bu ay bi şüphem var hafta belli olcak sizce hamile değilsem bile çok mu acele ediyorum ne zaman bebek düşünmeliyimmm yardımmm

cocuk dogurmak ıcın mı evlendın ?
bu kadar erken nıe ıstıon kı gezın ,bırbırınızı tanıyın,,, 5veya 6 ay sonrada yapın ,,,bence tabı sız bılırsınız

senin doktordan bana lazım sigarayada iç der o ne güzel

anaaam kalp atışları duyuluyomu ben yarın doktora gidicem allah korusun bi anormalik falan olduğunda görebiliyolar dimi ultrasonda bebekte bi sakatlık yada başka bişi varsa çok korkuyorum ya (((((

yaa ben dün varya ter içinde kaldım su gibi oldum korkudan aslında 6. hafta kese görünüyomus 7 hafta bebe ve kalp atışları benim göründü yaa varya hamileleik çok garip dün doktora gitmeden diordum ki doktor herşeyi görsün ooh rahatlıcam keyfime bakıcam yok olmadı şimdide ay öbür kontrolde dahada büyümüş olur mu acaba doktor mu değişssem en iyisi hangisidir ne yapsam ne etsem die düşünmeye başlıyorsun sakinleşemiyorum ben:)

slm ruhu veya bedeni veya her ikiside hamile olup ondan bi haber hatta ve hatta bebegi ruhu ve bedeni arasinda kayedenler nasilsiniz bakemmmmm

ee bırakırsın o zaman hemen bırak hatta hiç içme bak bende içiyordum bebek için değil ama 5 ay önce artık bıkmıstım bian oldu bıraktım iyikide bırakmışım şimdi çok zorlanırdım çünkü ben senden çok daha fazla içiyordum ama bence bulantıların başlayınca bırakırsın şimdi birisi benim yanımda içince üstüne kusasım geliyor kokuları daha bi hisseder oldum:)

kız allah canını almasın normalde 2 pakete yakın içiyodun günde hamile olduğumu öğrenince 5 e indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…