- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.361
kız allah canını almasın normalde 2 pakete yakın içiyodun günde hamile olduğumu öğrenince 5 e indi
kız allah canını almasın normalde 2 pakete yakın içiyodun günde hamile olduğumu öğrenince 5 e indi
iki pakete yakın mı o zaman sen bi mucizesin tatlım:) o kadar sigaramı olurmus bırak yaa tarih at yarın mesela doktora gidiceksin ya o gün miladın olsun daha elimi sürmem bu pis şeye de mis gibi kokacaksın yüzün güzelleşecek eşin yanına yaklaşınca mis gibi kokacaksın en önemlisi bebeğin sağlıklı olacak daha bi mutlu olursun
içme cnm yaa bebişe yazık onun yerine kuru kayısı dut falan gibi şeyler atıştır bebeğin için hemde sağlıklıı bnce bırak sigarayı...
evet evlenmeden önce kontrole gitmiştim 2 paket sigara içiyorum deyince kadın sen nie geldin hamile falan kalamazsın demişti allah istedimi bak nasıl kalınıyo bide biran önce doğursam eli ayağı aklı düzgün kucağıma alsamtamam kız ozaman yarına kadar istediğim kadar içiyim yarın tarih atarım söz
valla ne yicemi şaşırdım sigara içmemek için onlarda midemi bulandırıyo organik yoğurtlar sütler
tamm sen seçimini yapmışssın bu zehri içmeye niyetlisin ama o karnındaki mucize bu zehrin dumanından bile olumsuz etkilenirken neden bir üstüne üstlük içine çekip ona bu seçimi zorluyorsun yapma cnm rabbim sana bir kulunu emanet etmiş sen ona elinden geldiğinde en muhteşem şekilde bakmalısın cnm ne olursa olsun önce karnındakini düşün derimm..
-> uymaaaaa
tamm sen seçimini yapmışssın bu zehri içmeye niyetlisin ama o karnındaki mucize bu zehrin dumanından bile olumsuz etkilenirken neden bir üstüne üstlük içine çekip ona bu seçimi zorluyorsun yapma cnm rabbim sana bir kulunu emanet etmiş sen ona elinden geldiğinde en muhteşem şekilde bakmalısın cnm ne olursa olsun önce karnındakini düşün derimm..
-> uymaaaaa
doğru sölüyosun zaten nasıl azap çekiyorum içtikten sonra haklısın
yaaa kızlar bende normal muayene hiç olmadım napcam yardım edin şu arkadaşınıza ne yapsam dünden beri onu düşünüyorum
dktorun yapalım dedi ise nie korkuon cnm normal muaneden kastın nedir? smear testi falan mı??
yok doktor daha yapalım demedi o da bi garip zaten ben hiç evlendim evleneli smear felan yaptırmadım dün baktım netten tüm hamilelerde yaptırılması şartmış hemde bu 6.7. haftalarda bende korkuyorum işte klasik kadın korkusu acıyacak mı vs diye annem hiç acı hissetmiyorsun diyor ama
cnm önmli bir test dktrunun bu tip testlerini gebelikten önce yapmalıyı kan sayımı falan..
smear testi her yıl her kasının yaptırması gerekn bir testtir. 5 saniye bile sürmüor ve gerçekten hiç bişey hissetmiorsun sakin ol piskolojik olarak kendini etkileme. gerçekten hiç hissetmicen bilee..
canım bizim öyle çocuk için önceden bir hazırlığımız yok ben ilkkez zaten kan tahlili için gittim kadın doğuma daha hiç alttan baktırmadım bi kere bekarken gitmiştim o zaman da ara kanamalarım oluyordu ultrasonla bakılmıştı yani ben hiiç kadındoğumculara gitmedim zaten doktordan da çok korkan bi tipim bi tahlil yaptırsam sonucunu alana kadar telaş olurum.ama yaptırıcam smearı hatta bayan bi doktora gideyim diyorum belki daha rahat olurum inşallah kötü bişey çıkmaz bir şikayetim yok ama
Yok cnm merk etme her kadından istenilen klasik adımlar. kendine bnce hemen kadın doğum dktru edin kadın erkek artık sen nasıl kndini rhat hssedeceksen.. hiç birşeyin olmasada bilimsel olarak kanıtmadanda klendin için ii olacaktır.
evet tüm testleri yaptıracağım smear felan 15 gün sonra giderim doktora o zaman kadarda aynı doktorla mı devam edeceğim başka bir doktor mu bulacağım onu da araştırırım artık hayırlısı çok takmayayım diyorum ama elde değil:)
anaaam kalp atışları duyuluyomu ben yarın doktora gidicem allah korusun bi anormalik falan olduğunda görebiliyolar dimi ultrasonda bebekte bi sakatlık yada başka bişi varsa çok korkuyorum ya(((((
Çok geçmiş olsun cnm,ama bencede hamilesin.Ve ilk kürtajından sonra bir kez adet görüp hemen çok saglıklı hamile kalan benım cok var yakınlarımda merak etme.bende şubat ayında kürtaj oldum çift gebelikti malesef olmadı.bende bugün kan verdim.sonucumu akşam alıcam.içimde ne iyi ne kötü hiç bir his taşıyamıyorum malesef ben.umarım hersey gonlumuzce olur.
uyudun uyudun kalktın mı sonunda çıtır hamileslm ruhu veya bedeni veya her ikiside hamile olup ondan bi haber hatta ve hatta bebegi ruhu ve bedeni arasinda kayedenler nasilsiniz bakemmmmm
kızlar yeşilçay içmek erken gebelikte düşüğe mi neden oluyormuşbi bilen aydınlatsın beni
testlerin yanlış çıkma ihtimali var tabiki. en garanti sonuç kan tahlili ve ultrasonMerhabalar kızlar,
Ya çok takıldığım bişey sorcaktım size nolur bi fikir yürütseniz bi yerden duyduğunuz bişey vardır akıl akıldan üstündür sonuçta...
Ben 28 günde bir adet olurum normalde.Geçen ay 24 nisanda adet oldum bu ay 22 sinde olmam gerekirken hala bişey yok gelen giden... Dün akşam iş çıkışı kan testi yaptırdım negatif çıktı.. Yanlış çıkma payı yada değerin hala düşük olma ihtimali varmı sizce...Geçen hafta full adet sancısı çektim ama olmadım ... şimdi onlarda kayboldu .... Geçen hafta akıntım yoktu kuruydum adet oldum olucam derken olmadım şimdi akıntım başladı açık sarı renkli oldukça yoğun geliyor..
Bu akşam doktora randevu aldım işten izin alabilirsem gidicem ... Ama meraktan da çatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?