kendini bu ay hamile sananlar buraya

selam kızlar..

ben hala görmedim kırmızıları

şu an midem bulanıyor dün akşamdan beri kötüyüm zaten:2: akşam eve gittim bi üşüme yattım hemen. sonra bi kalktım terlemişim midem yanıyor. tüm gece uyuyamadım. az önce yemek yedim şu an çok midem bulanıyor. başım ağrıyor ve uykum var gibi kendimi çok yorgun hissediyorum iyice psikolojim bozuldu benim

bnce gripsin salgında var.. reglin geçti mi? kantahlili yaptır kesin olsun derim..

bnce gripsin salgında var.. reglin geçti mi? kantahlili yaptır kesin olsun derim..
yok canım grip değilim. ama sanırım midemi üşüttüm. reglim geçti ama normaldede gecikiyordu düzensiz biraz o yüzden belkiyorum biraz daha geçsin diye

kendimde bi belirti bulamıyorum ara ara karnım ağrıyor ama sizin dediğiniz gibi kasık ağrısı mı ne bilmiyorum.. bugün akıntımda fazla.. her an regl olacam zannediyorum :18: dün akşam test alıp yapim dedim bi karın ağrısı üşüme tmm geliyor dedim almadım test falan ama yok işte yoook

Yok canım bendede pek bulantı. Geçen haftalarda vardı acıkınca bulanıyordu biraz ama oda geçti gibi. Perşembe günü kanamam oldu, doktora gittim tekrardan, 1 gece yatırdı hastanede ama bişi yok dedi. hatta iki tane kese gördü ama emin olamadı 2.den. 10-15 gün sonra kesin belli olur dedi. bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin. Kanamalar ufak ufak var. sende varmı kanama, lekelenme falan. Ben çok korkuyorum ama bakalım hayırlısı. İnşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağıma alabilirim onu yada onları birde 2-3 gündür idrara çok sık gidiyorum. Kabız olmamak için su içmeyi arttırdım onunda etkisi vardır heralde ama yinede daha sık gidiyorum wcye.
Gün sayıyorum haftaya perşembe randevum var, inşallah kalp atışlarını duyarım ozaman

hayırlısı olsun canım inşallah çok sağlıklı bebişlerin olur belki de ikizdir.bende isterim yani ikiz olsunda önce birine kalam gebe

günde 1 tane türk kahvesi içmen sorun olur mu ki?? dktorun ne dedi? içeme mi dedi.. öğrenelim bizde :18:

Ben sordum doktora 3 taneye kadar içebilirsin dedi. Hatta çocuğun zeki olur, Amerikalılar araştırmış dedi bende seviyorum hergün içiyorum işyerinde. 2 tane falan içtiğim oluyordu. 1 taneye düşürdüm. O da yanıma içecek arkadaş bulursam. Hani seviyorum ama vazgeçilmeyecek bişi deil. Tiryaki olduum bişi yok. Birde bitki çaylarını araştırarak için dedi bir tanıdık. Bazısı zararlı olabiliyormuş ama doktorum ben onu ye bunu yeme demicem hepsi hurafe dedi. Anladığım kadarıyla abartılmadığı sürece hiçbirşeyde sakınca olmaz gibi geliyor. Birde yumurtayı tam pişmiş yenmesi gerekir diye duymuştum emin değilim ama onu belirteyim :)

ee dikkt etmek gerek demi bnde ovulasyon gunumu bekliorumm inşlhh hayırlı haberler vereceğim yaa şimdiden heyecanlıyım tabii.

ayy cnmm umarım ikizdir yaa rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bahtları güzel olsun inşallhh cnm bnmm

ben geldim...
yaaaaaaa benden sonra 40 sayfa yazılmış,bu sefer okumıcam valla,aksam olur okuyana kadar
varmı yenı haberler kızlar????

muzmut burdasın???
noldu gıttınmı doktora????
kız hamıleyım kesın deeeeeeeeeeeeeeeee

bende nezmandır giremedim kızlar bnm geldi kırmızılar biteli bi hafta oldu ama moral bozukluğğu yok tam gaz çalışmaya devam bitmesinin üzerine 2 kere dersimizi çalıştık çok çalışkanız biz karı koca bakalım bu ay ne olacak :18:

bebiş olsa ne yaparız artık bilemem iiki günde bir ulturoson dktru istifa ettiririz valaa. sürekli ulturosan resmini alırdık hahhaa hatta gider makineyi eve alırdık ayy ne güsell ya

aynen öyle olur canım.çok istiyoruz ya bende sürakli görmek isterim bebişimi :) ultrasonda görmek kalp atışını dinlemek kimbilir ne güzeldir.inşallah isteyen herkes kavuşur yavrusuna

yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yeşilçay içmek erken gebelikte düşüğe mi neden oluyormuş biri cevap versin yaaaaaaaa çatladım şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…