- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.381
selam kızlar..
ben hala görmedim kırmızıları
şu an midem bulanıyor dün akşamdan beri kötüyüm zaten:2: akşam eve gittim bi üşüme yattım hemen. sonra bi kalktım terlemişim midem yanıyor. tüm gece uyuyamadım. az önce yemek yedim şu an çok midem bulanıyor. başım ağrıyor ve uykum var gibi kendimi çok yorgun hissediyorumiyice psikolojim bozuldu benim
yok canım grip değilim. ama sanırım midemi üşüttüm.bnce gripsin salgında var.. reglin geçti mi? kantahlili yaptır kesin olsun derim..
hamilelik iyi gidiyor daha bişey anlayamadım:) dün gittim bende doktora yattım ultrasona baktı hemen keseyi gördü sonra aa bebek nerde acaba dedi aahh dedim bebek yok bittim dedim o arada aa bak burda minik bi kurt gibi bişey var dedi gördü bebeği pıt pıt kalbi atıyordu göründü bakalım ben şebek gibi oldum zaten bulantı ilacı felan vereyimmi dedi yok dedim öyle katlanılmayacak gibi değil.kusmadım daha öle yemekten önce sonra bulanıyor biraz biraz 1 ay sonra gel dedi şimdi araştırıyorum bakıyorum herşey iyi olsun istiyorum korkuyorum kaygılanıyorum bilemiyorum:) senin bulantılar başladı mı
Yok canım bendede pek bulantı. Geçen haftalarda vardı acıkınca bulanıyordu biraz ama oda geçti gibi. Perşembe günü kanamam oldu, doktora gittim tekrardan, 1 gece yatırdı hastanede ama bişi yok dedi. hatta iki tane kese gördü ama emin olamadı 2.den. 10-15 gün sonra kesin belli olur dedi. bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin. Kanamalar ufak ufak var. sende varmı kanama, lekelenme falan. Ben çok korkuyorum ama bakalım hayırlısı. İnşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağıma alabilirim onu yada onlarıbirde 2-3 gündür idrara çok sık gidiyorum. Kabız olmamak için su içmeyi arttırdım onunda etkisi vardır heralde ama yinede daha sık gidiyorum wcye.
Gün sayıyorum haftaya perşembe randevum var, inşallah kalp atışlarını duyarım ozaman
günde 1 tane türk kahvesi içmen sorun olur mu ki?? dktorun ne dedi? içeme mi dedi.. öğrenelim bizde :18:
Ben sordum doktora 3 taneye kadar içebilirsin dedi. Hatta çocuğun zeki olur, Amerikalılar araştırmış dedibende seviyorum hergün içiyorum işyerinde. 2 tane falan içtiğim oluyordu. 1 taneye düşürdüm. O da yanıma içecek arkadaş bulursam. Hani seviyorum ama vazgeçilmeyecek bişi deil. Tiryaki olduum bişi yok. Birde bitki çaylarını araştırarak için dedi bir tanıdık. Bazısı zararlı olabiliyormuş ama doktorum ben onu ye bunu yeme demicem hepsi hurafe dedi. Anladığım kadarıyla abartılmadığı sürece hiçbirşeyde sakınca olmaz gibi geliyor. Birde yumurtayı tam pişmiş yenmesi gerekir diye duymuştum emin değilim ama onu belirteyim :)
Yok canım bendede pek bulantı. Geçen haftalarda vardı acıkınca bulanıyordu biraz ama oda geçti gibi. Perşembe günü kanamam oldu, doktora gittim tekrardan, 1 gece yatırdı hastanede ama bişi yok dedi. hatta iki tane kese gördü ama emin olamadı 2.den. 10-15 gün sonra kesin belli olur dedi. bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin. Kanamalar ufak ufak var. sende varmı kanama, lekelenme falan. Ben çok korkuyorum ama bakalım hayırlısı. İnşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağıma alabilirim onu yada onlarıbirde 2-3 gündür idrara çok sık gidiyorum. Kabız olmamak için su içmeyi arttırdım onunda etkisi vardır heralde ama yinede daha sık gidiyorum wcye.
Gün sayıyorum haftaya perşembe randevum var, inşallah kalp atışlarını duyarım ozaman
püffffffffffffffff yahu ne kadar zormus ruhen hamile olmak
Bari vücudum hamile kalsada biraz rahatlasam
bebek tekmesi yemek istiyom ya ruhen olunca tekme atacak bebiş olmuyo :)
bebiş olsa ne yaparız artık bilemem iiki günde bir ulturoson dktru istifa ettiririz valaa. sürekli ulturosan resmini alırdık hahhaahatta gider makineyi eve alırdık ayy ne güsell ya
muzmut burdasın???
noldu gıttınmı doktora????
kız hamıleyım kesın deeeeeeeeeeeeeeeee
yok gitmedim gidemedim desme yarami varsa dokuz ay sonra doguma giderim yoksada gazdir deyip gecicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?