- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.401
yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yeşilçay içmek erken gebelikte düşüğe mi neden oluyormuş biri cevap versin yaaaaaaaa çatladım şurda
yok gitmedim gidemedim desme yarami varsa dokuz ay sonra doguma giderim yoksada gazdir deyip gecicem:)
bende nezmandır giremedim kızlar bnm geldi kırmızılar biteli bi hafta oldu ama moral bozukluğğu yok tam gaz çalışmaya devam bitmesinin üzerine 2 kere dersimizi çalıştık çok çalışkanız biz karı kocabakalım bu ay ne olacak :18:
yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yeşilçay içmek erken gebelikte düşüğe mi neden oluyormuş biri cevap versin yaaaaaaaa çatladım şurda
evet bende bundan aylar once ıcıyordum ama dusuge sebep oldugunu ogrenınce kestım hemen..dıger form caylarıda ıcılmıyor haberın olsun..hepsı dusuge sebepmıs
ah arkadaşım ben uçak tutup getirem bari bi doktor :) kız ne olur git artık bebiş var mı diye sormuyom da var olduğundan eminim öyle hissediyom kim bilir kaç haftalık minik
yettim bacım 2 bardaktan fazlası zararlıymış sanırım..bide şunlar var tüm hamişler için yazıom Feslegen, Lavanta, yaban mersini çayı, sarı kantaron, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, Biberiye otu,aloe vera, karahindiba otu gibi… otların çaylarından mümkün olduğu kadar uzak durun çünkü bu çayların prematüre bebek doğumu yani erken doğum, kanama artışı gebelikte kanama, ve düşük tehlikesine yol açtığını bilmeniz lazım
lılyum yaa bende senı merak edıyordum..senınle aynı gunlerde adet olcaktık..benımkı 1 gun gecıkmeyle gelmıstı malesef..demek sende olmussun..bızde yenıden calısmalara basladık..
adama da sımdı 2 gunde 1 yapmak zor gelıyor,hergun yapası var
hay Allah razı olsun millancım yaaabi cevap veren çıkmadı sabahtan beri
bence butun caylardan uzak durmakta fayda var..neyın nasıl bı etkısı olacagını kestıremeyebılırız.
Aynen cnm bnmde 1 gün sonra geldi bel ağrısı falan bütün belirtiler püfff uçtu gitti çok sinir bozucu bi durum. Bnm kocada öyle vallahi napalım kalitesiz sperme HAYIRyanlız hastalıktan bi hafta sonra başladık yapmaya o günün sonrasında tuvalete gittiğimde uzayan şeffaf bi sıvı geldi hafifte kanlıydı o ne acaba merak ettim bidaha da gelmedi sen de öle bişi oldumu cnm?
eger var ise son bata gore 6 haftalik oluyo zaten sunun surasinda 40.haftaya 34 hafta kalmis bisey kalmamis
Aynen cnm bnmde 1 gün sonra geldi bel ağrısı falan bütün belirtiler püfff uçtu gitti çok sinir bozucu bi durum. Bnm kocada öyle vallahi napalım kalitesiz sperme HAYIRyanlız hastalıktan bi hafta sonra başladık yapmaya o günün sonrasında tuvalete gittiğimde uzayan şeffaf bi sıvı geldi hafifte kanlıydı o ne acaba merak ettim bidaha da gelmedi sen de öle bişi oldumu cnm?
bu kız seni amma da tembel yaptı muzmuteger var ise son bata gore 6 haftalik oluyo zaten sunun surasinda 40.haftaya 34 hafta kalmis bisey kalmamis
yoo bende degısık hıcbıse olmadı..hastalıgın bıttıkten 1 hafta sonra mı geldı o kanlı sıvı? kız yerlesme falanmı oldu acaba dıyorum...
benım ovulasyon tarıhım bu persembe ve cumartesı..oyuzden suana kadar yaptıklarımızı pek kaale almıyorum
millan millan yaaa sende ikizler burcusunya bişey sorcam son 3 4 gündür sende de aşırı sinir varmı ya benim acayip sinirlerim bozuk acaba ayımla güneşim ters bi hareketmi yaptıııııı
ben kuşburnu içerim ama normalini kaynatarak nektar gibi içerim..çok faydalı olduğunu düşünüyorum.....ayrıca kızlar elmadan yada başka meyvelerden komposto yapın yazda geldi ılık ılık iyi olur..ne çayı sıcaklarda anaç tavuklarımmmmmmm
aynen bnde ovulasyonum 30 unda yani asıl morotonum başladı yani..
bu kız seni amma da tembel yaptı muzmut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?