kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet bende bundan aylar once ıcıyordum ama dusuge sebep oldugunu ogrenınce kestım hemen..dıger form caylarıda ıcılmıyor haberın olsun..hepsı dusuge sebepmıs

yok gitmedim gidemedim desme yarami varsa dokuz ay sonra doguma giderim yoksada gazdir deyip gecicem:)

ah arkadaşım ben uçak tutup getirem bari bi doktor :) kız ne olur git artık bebiş var mı diye sormuyom da var olduğundan eminim öyle hissediyom kim bilir kaç haftalık minik

lılyum yaa bende senı merak edıyordum..senınle aynı gunlerde adet olcaktık..benımkı 1 gun gecıkmeyle gelmıstı malesef..demek sende olmussun..bızde yenıden calısmalara basladık..
adama da sımdı 2 gunde 1 yapmak zor gelıyor,hergun yapası var

yettim bacım 2 bardaktan fazlası zararlıymış sanırım..bide şunlar var tüm hamişler için yazıom Feslegen, Lavanta, yaban mersini çayı, sarı kantaron, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, Biberiye otu,aloe vera, karahindiba otu gibi… otların çaylarından mümkün olduğu kadar uzak durun çünkü bu çayların prematüre bebek doğumu yani erken doğum, kanama artışı gebelikte kanama, ve düşük tehlikesine yol açtığını bilmeniz lazım

evet bende bundan aylar once ıcıyordum ama dusuge sebep oldugunu ogrenınce kestım hemen..dıger form caylarıda ıcılmıyor haberın olsun..hepsı dusuge sebepmıs

hay Allah razı olsun millancım yaaa bi cevap veren çıkmadı sabahtan beri

ah arkadaşım ben uçak tutup getirem bari bi doktor :) kız ne olur git artık bebiş var mı diye sormuyom da var olduğundan eminim öyle hissediyom kim bilir kaç haftalık minik

eger var ise son bata gore 6 haftalik oluyo zaten sunun surasinda 40.haftaya 34 hafta kalmis bisey kalmamis

bence butun caylardan uzak durmakta fayda var..neyın nasıl bı etkısı olacagını kestıremeyebılırız.

millan millan yaaa sende ikizler burcusunya bişey sorcam son 3 4 gündür sende de aşırı sinir varmı ya benim acayip sinirlerim bozuk acaba ayımla güneşim ters bi hareketmi yaptıııııı

Aynen cnm bnmde 1 gün sonra geldi bel ağrısı falan bütün belirtiler püfff uçtu gitti çok sinir bozucu bi durum. Bnm kocada öyle vallahi napalım kalitesiz sperme HAYIR yanlız hastalıktan bi hafta sonra başladık yapmaya o günün sonrasında tuvalete gittiğimde uzayan şeffaf bi sıvı geldi hafifte kanlıydı o ne acaba merak ettim bidaha da gelmedi sen de öle bişi oldumu cnm?

hay Allah razı olsun millancım yaaa bi cevap veren çıkmadı sabahtan beri

kız ne bılım ben sımdı gırdım sıteye..allahtan hemen önume dustu yazın
içme sen onları bosver,yesıl cay saglıklı bısey fakat,cocugun tutunmasına ve dusuge neden oldugundan dolayı bebek dusunenler ıcmemelı

bence butun caylardan uzak durmakta fayda var..neyın nasıl bı etkısı olacagını kestıremeyebılırız.

ben kuşburnu içerim ama normalini kaynatarak nektar gibi içerim..çok faydalı olduğunu düşünüyorum.....ayrıca kızlar elmadan yada başka meyvelerden komposto yapın yazda geldi ılık ılık iyi olur..ne çayı sıcaklarda anaç tavuklarımmmmmmm

yoo bende degısık hıcbıse olmadı..hastalıgın bıttıkten 1 hafta sonra mı geldı o kanlı sıvı? kız yerlesme falanmı oldu acaba dıyorum...
benım ovulasyon tarıhım bu persembe ve cumartesı..oyuzden suana kadar yaptıklarımızı pek kaale almıyorum

kanı anlamadım ama yımırtlamış olabilin

aynen bnde ovulasyonum 30 unda yani asıl morotonum başladı yani..

millan millan yaaa sende ikizler burcusunya bişey sorcam son 3 4 gündür sende de aşırı sinir varmı ya benim acayip sinirlerim bozuk acaba ayımla güneşim ters bi hareketmi yaptıııııı

kız dolunaydandır o
bende bı sınır harbı yok bu sıralar..
sen ayın kacında dogdun?

he yaa doğru diyon aslında çayı azaltmak lazım belki günde 1-2 tane falan yapam bir tek de türk kahvesi içerim tamam meyve bol zaten onu yeriz sıkılınca yeterki sağlıklı bebeler gelsin :)

bu kız seni amma da tembel yaptı muzmut

kiz ne tembelligi elimden bisey gelmiyo kendi kendimi yiyorum oynatmaya az kaldi belki oynatirsam doktorum gelir turkiyede olaydim simdi muayene olmadigim doktor kan tahlili yaptirmadigim hastane kalmazdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…