- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.421
kiz ne tembelligi elimden bisey gelmiyo kendi kendimi yiyorum oynatmaya az kaldi belki oynatirsam doktorum gelir turkiyede olaydim simdi muayene olmadigim doktor kan tahlili yaptirmadigim hastane kalmazdi...
kız dolunaydandır o
bende bı sınır harbı yok bu sıralar..
sen ayın kacında dogdun?
yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yine soruyorum yeşilçay içmek erken gebelikte düşüğe mi neden oluyormuş biri cevap versin yaaaaaaaa çatladım şurda
14 haziran..normal olsa takmam da 3 gündür arenaya çıkmış boğa gibi kızacak yer arıyorum...eşimde garipssedi..bugün daha iyiyimm
yettim bacım 2 bardaktan fazlası zararlıymış sanırım..bide şunlar var tüm hamişler için yazıom Feslegen, Lavanta, yaban mersini çayı, sarı kantaron, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, Biberiye otu,aloe vera, karahindiba otu gibi… otların çaylarından mümkün olduğu kadar uzak durun çünkü bu çayların prematüre bebek doğumu yani erken doğum, kanama artışı gebelikte kanama, ve düşük tehlikesine yol açtığını bilmeniz lazım
içmeyeyim o zaman ne yapayımkız ne bılım ben sımdı gırdım sıteye..allahtan hemen önume dustu yazın
içme sen onları bosver,yesıl cay saglıklı bısey fakat,cocugun tutunmasına ve dusuge neden oldugundan dolayı bebek dusunenler ıcmemelı
anaç tavuklar mmmmıııııııııııben kuşburnu içerim ama normalini kaynatarak nektar gibi içerim..çok faydalı olduğunu düşünüyorum.....ayrıca kızlar elmadan yada başka meyvelerden komposto yapın yazda geldi ılık ılık iyi olur..ne çayı sıcaklarda anaç tavuklarımmmmmmm
yurtdışında mısın muzmut, orda doktor sıkıntı oluyormuş arkadaşım 9 ay boyunca sadece 1 defa doktor gördüm diğer zamanlar ebeler bakıyor diyordu sende ebene git o zamankiz ne tembelligi elimden bisey gelmiyo kendi kendimi yiyorum oynatmaya az kaldi belki oynatirsam doktorum gelir turkiyede olaydim simdi muayene olmadigim doktor kan tahlili yaptirmadigim hastane kalmazdi...
evet canım,ahmilelikte her türlü bitkisel çaylar zararlı,bunu sana doktorunun söylemiş olması gerekirdi..
14 haziran..normal olsa takmam da 3 gündür arenaya çıkmış boğa gibi kızacak yer arıyorum...eşimde garipssedi..bugün daha iyiyimm
hamılelıkte sınır yapıyormuş haberın olsun
yoo bende degısık hıcbıse olmadı..hastalıgın bıttıkten 1 hafta sonra mı geldı o kanlı sıvı? kız yerlesme falanmı oldu acaba dıyorum...
benım ovulasyon tarıhım bu persembe ve cumartesı..oyuzden suana kadar yaptıklarımızı pek kaale almıyorum
bilmiorum ki cnm vallahi noldu bende şaşırdım ewt 1 hafta sonra oldu... neyse belirti olarak görmicem hiç bişiyi bu ay 2 güne bir dersimi çalışcam sadece
:) kocam zor tutuyo beni gün aşırıyadiyo kızım sağlam sperp lazım bekle bir iki gün.ama dün le bu gün canım hiç istemiyo normale dönüyom galiba :)
valla ne yalan sölim bazen bnmde cnm istemio aslında istioda sürekli banyo olayı caydırıo yıkanmaktan yaşlandım ya nene gibi buruşucam sonundaVajinacıkta napsın kendinden geçti artık doğal olarak isyanlarda
ecemcim bişi sorucam sana gerçi doktora yarın gidicem ama dayanamıyorum belki bilirsin şimdi ben 5 haftalığım ya bu süre içinde çocuğun sağlık durumuyla ilgili bişi görünürmü ultrasonda yada ileride allah korusun dielim sakat yada anormallik var bu doğumdan önce belli olurmu bilgin varmı çok korkuyorum ya(
ecemcim bişi sorucam sana gerçi doktora yarın gidicem ama dayanamıyorum belki bilirsin şimdi ben 5 haftalığım ya bu süre içinde çocuğun sağlık durumuyla ilgili bişi görünürmü ultrasonda yada ileride allah korusun dielim sakat yada anormallik var bu doğumdan önce belli olurmu bilgin varmı çok korkuyorum ya(
dimehcim adım adım gebelik kısmında istediğin her soruya cvp vercek hamişler var :)) biz daha kalamadk(
rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsn hayrlı olsn :))
darısıda tüm bekleyen arkdşlarma ve bana olsn :)
dimehcim adım adım gebelik kısmında istediğin her soruya cvp vercek hamişler var :)) biz daha kalamadk(
rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsn hayrlı olsn :))
darısıda tüm bekleyen arkdşlarma ve bana olsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?