kendini bu ay hamile sananlar buraya

kiz ne tembelligi elimden bisey gelmiyo kendi kendimi yiyorum oynatmaya az kaldi belki oynatirsam doktorum gelir turkiyede olaydim simdi muayene olmadigim doktor kan tahlili yaptirmadigim hastane kalmazdi...

kız dogurmaya kalksan sımdı gıt sonra gel mı dıcekler..randevusuz doguramazsınız hanfendiiiiiiiiiiiiiiii

evet canım,ahmilelikte her türlü bitkisel çaylar zararlı,bunu sana doktorunun söylemiş olması gerekirdi..

sonunda duydun sesimi ecem düşükle ilgili bi şeyler okudum o yüzden panik oldumdu biraz ben çay içemem doğama aykırı yani. akşamları yeşilçay faslım var kabuk tarçınlı, tane karabiberli falan ohh miss gibii. şimdi vaz mı geçecem çay faslımdan

içmeyeyim o zaman ne yapayım ( şimdi canım yeşilçay istedi iyi mi

anaç tavuklar mmmmııııııııııı

kiz ne tembelligi elimden bisey gelmiyo kendi kendimi yiyorum oynatmaya az kaldi belki oynatirsam doktorum gelir turkiyede olaydim simdi muayene olmadigim doktor kan tahlili yaptirmadigim hastane kalmazdi...
yurtdışında mısın muzmut, orda doktor sıkıntı oluyormuş arkadaşım 9 ay boyunca sadece 1 defa doktor gördüm diğer zamanlar ebeler bakıyor diyordu sende ebene git o zaman

bilmiorum ki cnm vallahi noldu bende şaşırdım ewt 1 hafta sonra oldu... neyse belirti olarak görmicem hiç bişiyi bu ay 2 güne bir dersimi çalışcam sadece

bilmiorum ki cnm vallahi noldu bende şaşırdım ewt 1 hafta sonra oldu... neyse belirti olarak görmicem hiç bişiyi bu ay 2 güne bir dersimi çalışcam sadece

:) kocam zor tutuyo beni gün aşırıya diyo kızım sağlam sperp lazım bekle bir iki gün.ama dün le bu gün canım hiç istemiyo normale dönüyom galiba :)

:) kocam zor tutuyo beni gün aşırıya diyo kızım sağlam sperp lazım bekle bir iki gün.ama dün le bu gün canım hiç istemiyo normale dönüyom galiba :)

valla ne yalan sölim bazen bnmde cnm istemio aslında istioda sürekli banyo olayı caydırıo yıkanmaktan yaşlandım ya nene gibi buruşucam sonunda vajinacıkta napsın kendinden geçti artık doğal olarak isyanlarda

14 haziran..normal olsa takmam da 3 gündür arenaya çıkmış boğa gibi kızacak yer arıyorum...eşimde garipssedi..bugün daha iyiyimm

ecemcim bişi sorucam sana gerçi doktora yarın gidicem ama dayanamıyorum belki bilirsin şimdi ben 5 haftalığım ya bu süre içinde çocuğun sağlık durumuyla ilgili bişi görünürmü ultrasonda yada ileride allah korusun dielim sakat yada anormallik var bu doğumdan önce belli olurmu bilgin varmı çok korkuyorum ya (

ben her gün yıkanmaya bayılıyom :) kocam zabdediyo dönüyo dötünü :) kızıp yatıyom bende akşam zor ikna ettim ya :)ona diyom ki sen yakında adetde görürsün kaçmak için :d

dimehcim adım adım gebelik kısmında istediğin her soruya cvp vercek hamişler var :)) biz daha kalamadk (
rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsn hayrlı olsn :))

darısıda tüm bekleyen arkdşlarma ve bana olsn :)

ah kuzum benim korkma sakın.allah göstermesin de hamilelikte bunun 2li 3 lü taramaları var testleri var herşey çıkıyo bebiş büyümeden.inşallah yoktur bebişim sağlıklı doğacak bunu düşün hep

canım emin değilim ama ilk 3 ay kesiin bişey bilinemez...şu an önemli olan senin için kalp atışlarının olması..3.ayda bir test yapacaklar ense kalınlığı falan ölçülecek eğer şüpheli bişey olursa karından amniyon yani bebeğinin içinde bulunduğu sıvıdan allıp test yaparlar..ama seninki daha 5 haftalık kadar o yüzden bunları düşünme kontrolüne sık git 1 ayı bekleme...ben çok pişmanım 1 ayı beklediğimde..sumisaliylede konuşmuştuk..hamile kalırsak 2 doktora gideceğz..sık ultrasona girmrk için...sen 3 ay için kalp atışı ve bebeişinin gelişiminin hafasına uydun olması yeterli...ayrıca kese etrafında kanama falan varsa onuda görüp doktor ilaç verir...sen iç çamaşırına dikkat et kanaman olursa doktoruna görün....onun dışında hamilelğinin tadını çıkar.3.ayda yapılan test önemli sadece daha var ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…