- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.441
ben her gün yıkanmaya bayılıyom :) kocam zabdediyo dönüyo dötünü :) kızıp yatıyom bende akşam zor ikna ettim ya :)ona diyom ki sen yakında adetde görürsün kaçmak için :d
ewt bazen tembellik ediolar bazen binbirtürlü cilveyle amacıma ulaşıorum bazende okadar cilve sonunda bir horultu kopuo
canım emin değilim ama ilk 3 ay kesiin bişey bilinemez...şu an önemli olan senin için kalp atışlarının olması..3.ayda bir test yapacaklar ense kalınlığı falan ölçülecek eğer şüpheli bişey olursa karından amniyon yani bebeğinin içinde bulunduğu sıvıdan allıp test yaparlar..ama seninki daha 5 haftalık kadar o yüzden bunları düşünme kontrolüne sık git 1 ayı bekleme...ben çok pişmanım 1 ayı beklediğimde..sumisaliylede konuşmuştuk..hamile kalırsak 2 doktora gideceğz..sık ultrasona girmrk için...sen 3 ay için kalp atışı ve bebeişinin gelişiminin hafasına uydun olması yeterli...ayrıca kese etrafında kanama falan varsa onuda görüp doktor ilaç verir...sen iç çamaşırına dikkat et kanaman olursa doktoruna görün....onun dışında hamilelğinin tadını çıkar.3.ayda yapılan test önemli sadece daha var ona
ben tam hazırken arkasını dönüp uyumak istemesine uyuz oluyom :) gel de yat.ama demekki seyrek yapmak lazım sık yapıncada olmuyo baksana bana yok yok ::::::)))))))))))
bazı kadınlar ne şanslı ya tek gecede amacına ulaşıyolar:.....
sağolun ya çok korkuyorum bende bakıcam bu doktora bi yeterli gelemzse parasını falan düşünemicem artık başka doktorada gidicem kusura bakmasın kocacım doktora gidiyim yarın size yazarım nasıl bir doktor oldunu allah herkese hayırlısıyla eli ayağı düzgün aklı başı yerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah banada tabi :26:
sağolun ya çok korkuyorum bende bakıcam bu doktora bi yeterli gelemzse parasını falan düşünemicem artık başka doktorada gidicem kusura bakmasın kocacım doktora gidiyim yarın size yazarım nasıl bir doktor oldunu allah herkese hayırlısıyla eli ayağı düzgün aklı başı yerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah banada tabi :26:
ewt böle özlemekten kudurtana kadar beklicen bak bidaha uyuyabiliomu sırtını dönüp
kızlar tutturana kadar devam :) ilişkiye girmeden de allahım hayırlı sağlıklı evlatlar ver bize diye dua edin kuzenim dedi o yaptı şimdi hamiş ondanmıdır zamanı denk geldi ondan mı bilmem ama sonuçta allahtan da yardım istiyoruz.
amiiinnnnnn inşallah Allahım ... ay kızlar sol kasığıma ara ara saplanan sancılar başladı ya noluo iki de bir yüzümü ekşitiorum
aynen benimde canım ama yeni değil bir haftadır var sürekli batıyo birşey çeker gibi oluyo derin nefes alıyorum acıyo.ümitlenmekte istemedim ama ilk defa bu ay oldu böyle bel ağrısıyla birlikte.gögüslerimde şişti ama onu adet günü yaklaşıyo ya ona yordum :)
inşallah canım..çok herşeyi düşünme..ama tedbirinide al..bana göre ilk 3 ay da ayda 1 kontrol çok az..şimdi benim düşüğüm olduğundan riskim var ve bu yüzden daha çok gidicem...suyunu da ihmal etme..ya birde eşinle ilişki durumunu da sor doktoruna..
3 ayda birkere gidilirmi ya ilk yarın gidicem işte ilişki durumunu ne sorucakmışım kardeşiiim zaten 2 gün olmuş kocamı özlemişiim vuuuuv
ben kasık ağrısından nefes alamıyordum adet ağrısı gibi ama daha içten ve daha dayanılmazdı nefesimi kesiyordu benim neyse ki o şiddeti geçti
kızlar yaa folik asit acıktırır mı?? iş yerinde akşam üstü 16:00 den sonra bir başlıyorum acıkmaya... folik asit kullandığım için mi acaba?
kızlar yaa folik asit acıktırır mı?? iş yerinde akşam üstü 16:00 den sonra bir başlıyorum acıkmaya... folik asit kullandığım için mi acaba?
ewt bazılarına iştah açar..ama bana tam tersi oldu bi kaç aydır kullaniodum 2 kilo verdim : )
vitamin içipte kilo veren bi ben varım heralde dünyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?