kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben her gün yıkanmaya bayılıyom :) kocam zabdediyo dönüyo dötünü :) kızıp yatıyom bende akşam zor ikna ettim ya :)ona diyom ki sen yakında adetde görürsün kaçmak için :d

ewt bazen tembellik ediolar bazen binbirtürlü cilveyle amacıma ulaşıorum bazende okadar cilve sonunda bir horultu kopuo

ewt bazen tembellik ediolar bazen binbirtürlü cilveyle amacıma ulaşıorum bazende okadar cilve sonunda bir horultu kopuo

ben tam hazırken arkasını dönüp uyumak istemesine uyuz oluyom :) gel de yat.ama demekki seyrek yapmak lazım sık yapıncada olmuyo baksana bana yok yok ::::::)))))))))))

sağolun ya çok korkuyorum bende bakıcam bu doktora bi yeterli gelemzse parasını falan düşünemicem artık başka doktorada gidicem kusura bakmasın kocacım doktora gidiyim yarın size yazarım nasıl bir doktor oldunu allah herkese hayırlısıyla eli ayağı düzgün aklı başı yerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah banada tabi :26:

inşallah canım..çok herşeyi düşünme..ama tedbirinide al..bana göre ilk 3 ay da ayda 1 kontrol çok az..şimdi benim düşüğüm olduğundan riskim var ve bu yüzden daha çok gidicem...suyunu da ihmal etme..ya birde eşinle ilişki durumunu da sor doktoruna..

canım benim git bir doktora daha sor endişelerini o sana yardımcı olacaktır.ve için de daha rahat ederi üzülme ama bak allahım nelere kadir 1-2 gün önce bebek istiyordun onu verdi sana seni üzecekte birşey olmayacaktır.yüce rabbim korusun tüm meleklerinizi

ewt böle özlemekten kudurtana kadar beklicen bak bidaha uyuyabiliomu sırtını dönüp

kızlar tutturana kadar devam :) ilişkiye girmeden de allahım hayırlı sağlıklı evlatlar ver bize diye dua edin kuzenim dedi o yaptı şimdi hamiş ondanmıdır zamanı denk geldi ondan mı bilmem ama sonuçta allahtan da yardım istiyoruz.

amiiinnnnnn inşallah Allahım ... ay kızlar sol kasığıma ara ara saplanan sancılar başladı ya noluo iki de bir yüzümü ekşitiorum

amiiinnnnnn inşallah Allahım ... ay kızlar sol kasığıma ara ara saplanan sancılar başladı ya noluo iki de bir yüzümü ekşitiorum

aynen benimde canım ama yeni değil bir haftadır var sürekli batıyo birşey çeker gibi oluyo derin nefes alıyorum acıyo.ümitlenmekte istemedim ama ilk defa bu ay oldu böyle bel ağrısıyla birlikte.gögüslerimde şişti ama onu adet günü yaklaşıyo ya ona yordum :)

ben kasık ağrısından nefes alamıyordum adet ağrısı gibi ama daha içten ve daha dayanılmazdı nefesimi kesiyordu benim neyse ki o şiddeti geçti

3 ayda birkere gidilirmi ya ilk yarın gidicem işte ilişki durumunu ne sorucakmışım kardeşiiim zaten 2 gün olmuş kocamı özlemişiim vuuuuv

ben kasık ağrısından nefes alamıyordum adet ağrısı gibi ama daha içten ve daha dayanılmazdı nefesimi kesiyordu benim neyse ki o şiddeti geçti

vaLLa bnmde sağ kasığım çok ağırıyo belim kopuyo ayakta çok durunca ya da çok oturunca ..ama hamile değilim işte

kızlar yaa folik asit acıktırır mı?? iş yerinde akşam üstü 16:00 den sonra bir başlıyorum acıkmaya... folik asit kullandığım için mi acaba?

kızlar yaa folik asit acıktırır mı?? iş yerinde akşam üstü 16:00 den sonra bir başlıyorum acıkmaya... folik asit kullandığım için mi acaba?

ewt bazılarına iştah açar..ama bana tam tersi oldu bi kaç aydır kullaniodum 2 kilo verdim : )
vitamin içipte kilo veren bi ben varım heralde dünyada

Olabilir canım. Ben kullanmaya başladıktan sonra öyle bir etkisini görmüştüm. Ben belki mevsim değişikliğinden falanda olabilir diye düşünmüştüm ama folik asitte olabilir.

ewt bazılarına iştah açar..ama bana tam tersi oldu bi kaç aydır kullaniodum 2 kilo verdim : )
vitamin içipte kilo veren bi ben varım heralde dünyada

hahaha oda iimiş cnm bnmm sorma halimi ilacı içtikten sonra 13 de içiorm genelde. 15 gibi bir başlıom acıkmaya halimi sorma valla. artık bisküvi tarzı bişeyler getireceğim yanımda :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…