- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.461
Olabilir canım. Ben kullanmaya başladıktan sonra öyle bir etkisini görmüştüm. Ben belki mevsim değişikliğinden falanda olabilir diye düşünmüştüm ama folik asitte olabilir.
hahahaoda iimiş cnm bnmm sorma halimi ilacı içtikten sonra 13 de içiorm genelde. 15 gibi bir başlıom acıkmaya halimi sorma valla. artık bisküvi tarzı bişeyler getireceğim yanımda :18::18:
Ben kilo alma özürlüsü olarak vitamin bile fayda vermiyor bana ..
Çok merak ediyorum hamileyken kilolu halimiahh ah geLcekmi acaba o günler
kızlar bişey sorcam yanlış hatırlamıyosam burda mı okudum tam hatırlamıyorum ama ateş ölçerek hamile olup olmadığından şüphelenenler vardı bilginiz var mı
o nasıl bir şey kızzneyin ateşini ölççez ilk defa duydum gerçekten.
kızlar bişey sorcam yanlış hatırlamıyosam burda mı okudum tam hatırlamıyorum ama ateş ölçerek hamile olup olmadığından şüphelenenler vardı bilginiz var mı
o nasıl bir şey kızzneyin ateşini ölççez ilk defa duydum gerçekten.
vucut ısısını ölçüyomuşsun normalde galiba 35 miş hamilelerde 37 falan mış
ewt var öLe bişiy..sanırım yumurtlama gününden başliolar her gün öLçmeye artış varsa hamilesin demek oluo
deneriz cnm onuda deneriz.. bakalım ne oluyor peki her gün mü bakıyorsun!!
gerçekten ilk defa duydum
kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:
kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?