kendini bu ay hamile sananlar buraya

Olabilir canım. Ben kullanmaya başladıktan sonra öyle bir etkisini görmüştüm. Ben belki mevsim değişikliğinden falanda olabilir diye düşünmüştüm ama folik asitte olabilir.

ilk başlarda tok hissediordum da son zamanlarda daha çok acıkır oldum vitamin sonuçta ne yapayım yerim bende

hahaha oda iimiş cnm bnmm sorma halimi ilacı içtikten sonra 13 de içiorm genelde. 15 gibi bir başlıom acıkmaya halimi sorma valla. artık bisküvi tarzı bişeyler getireceğim yanımda :18::18:

aman şekerim dikkat et valla kilo almayı hamileliğine sakla

sonra formunda güzel anneler olalım

Ben kilo alma özürlüsü olarak vitamin bile fayda vermiyor bana ..

Çok merak ediyorum hamileyken kilolu halimi ahh ah geLcekmi acaba o günler

kızlar bişey sorcam yanlış hatırlamıyosam burda mı okudum tam hatırlamıyorum ama ateş ölçerek hamile olup olmadığından şüphelenenler vardı bilginiz var mı

kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:

Benimkide hamileliktenmi bilmiyorum ama dediğin gib bazen üşüyorum bazen yanıyorum. Dün akşam içim üşüyor resmen ya. Titriyorum. Hani havada gayet güzel. Eve giderken eşim arabanın ısıtıcısını açtı, ayaklarım biraz ısındı. Ama şuandada yanıyorum sanki. İçimde bir yangın var. Neden acaba.

kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:

adet olmadan önce de sıcak basmalar oluyo bende zaten havalarda serin akşam ilallki üşüyorum artık kendimi her belirtiye inandırmamaya karar verdim yarın adet günüm kendimi hazırlıyorum işte

adet olmadan önce de sıcak basmalar oluyo bende zaten havalarda serin akşam ilallki üşüyorum artık kendimi her belirtiye inandırmamaya karar verdim yarın adet günüm kendimi hazırlıyorum işte

off ya valla oturucam ağlayacağım şimdi sitede bişeyler okudukça doktorumu boğasım geldi yaa ne rahat adam yaa yaa arkadaşlarım canlarım bu adam benden 1 adet test bile istemedi ne vitamin falan filan demir tiroit ıvır zıvır valla yok hiç bişey hiçbişeye bakmadı dağda ebeye gitsem daha çok ilgilenirdi sanırım yaa ben panik mi yapıyorum napıyorum şaşırdım kaldım kuzular ben ne yapayım miyopi sen test yaptırdın mı ben sana mesaj atamıyorum aldım mesajını çok sevindim canım benim

amaan ben onada inanmiom bende üşüyorum elimi vücuduma gezdiriom yanio hatta çorapla yatiom mayıs ayında ama nerde bebek hanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…