- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.481
allh allh yaa çok merak ediorum bebek isteyipte ilk denemelerde tutturan var mı??
kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:
istemeyip de tutturan var biliyorum ama isteyipte tutturan bilmiyom henuz karsilasmadim
yaa korkunç o bebek mi kocaman yaa kaç aylık o en azından 3 aylık bence
o zmn kocalara diyelimde bize biz istemediğimiz zmn deneyelim hahhaha
off ya valla oturucam ağlayacağım şimdi sitede bişeyler okudukça doktorumu boğasım geldi yaa ne rahat adam yaa yaa arkadaşlarım canlarım bu adam benden 1 adet test bile istemedi ne vitamin falan filan demir tiroit ıvır zıvır valla yok hiç bişey hiçbişeye bakmadı dağda ebeye gitsem daha çok ilgilenirdi sanırım yaa ben panik mi yapıyorum napıyorum şaşırdım kaldım kuzular ben ne yapayım miyopi sen test yaptırdın mı ben sana mesaj atamıyorum aldım mesajını çok sevindim canım benim
Ben hamile kalmadan önce gitmiştim doktora canım ozaman kan değerlerine bakmıştı. Bir sıkıntı yok demişti. Kansızlık falanda yoktu. Ozaman folik asit yazmıştı, onu kullanmaya başladım. 2 ay sonra hamile kaldım zaten. Hamile kaldıktan sonra bi test yapmadı sadece kan değerine bakmak için kan verdim. Mesajda da dediğim gibi smear testi falan yapmadı. Bidahaki gidişe sorucam bende. Ama kansızlık için ilacı ileriki aylarda veriolarmış sanırım bi tanıdık öle dedi. Dur ya akşam ben kuzenime sorarım oda pratisyen hekim. Saolsun boğuluyor sorularımda ama cevap veriyor yinede
Sen hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun şuan?
iyi fikir bize bu ay oyle oldu zaen oma ihtimali en dusuk ay diyoduk esim hastaydi ben haftada bir discideydim sabahlari komando gibi spor yapiyodum hatta battan bi gun once guresciler gibi guresdik esimle hoplama ziplama temizlik ne agir hareket varsa yaptim bu aynede olsa olmaz diye bi baktim pozitif som oldum internetteki ovulasyon gunundede bisi olmadi yani bebek nasil oldu bende anlamadim gerci varmi o bile mechul
HeLe ben o filmlerdeki bi tecavüze uğrayıp hamile kalanlara bayılıom
eşime diom keramet orda galiba bizdemi öle bi sahne yapsak hani ben istemiomuş gibi sen zorla ....
aayy cani insanlarr yaa kaç kişi burada bebek diye ölüp bitior rabbimn ona emanet verdiği kuluna nasıl böyle birşey yapabilir.. ayy allhımm yaa anlamıyorum nasıl bir kadın yaa..
HeLe ben o filmlerdeki bi tecavüze uğrayıp hamile kalanlara bayılıom
eşime diom keramet orda galiba bizdemi öle bi sahne yapsak hani ben istemiomuş gibi sen zorla ....
kız ne bılım ben sımdı gırdım sıteye..allahtan hemen önume dustu yazın
içme sen onları bosver,yesıl cay saglıklı bısey fakat,cocugun tutunmasına ve dusuge neden oldugundan dolayı bebek dusunenler ıcmemelı
ya evet dimi nasıl bir his hani büyük konuşmak istememde ben en çok 'yaa şuan zamanı değil daha uygun bi zamanda düşünüyoruz' deyipte gayet sağlıklı bi annenin gayet sağlıklı bi bebeği aldırmasına inanamıyorum allah korusun
ya evet dimi nasıl bir his hani büyük konuşmak istememde ben en çok 'yaa şuan zamanı değil daha uygun bi zamanda düşünüyoruz' deyipte gayet sağlıklı bi annenin gayet sağlıklı bi bebeği aldırmasına inanamıyorum allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?