kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:

Benimkide hamileliktenmi bilmiyorum ama dediğin gib bazen üşüyorum bazen yanıyorum. Dün akşam içim üşüyor resmen ya. Titriyorum. Hani havada gayet güzel. Eve giderken eşim arabanın ısıtıcısını açtı, ayaklarım biraz ısındı. Ama şuandada yanıyorum sanki. İçimde bir yangın var. Neden acaba.

o zmn kocalara diyelimde bize biz istemediğimiz zmn deneyelim hahhaha

iyi fikir bize bu ay oyle oldu zaen oma ihtimali en dusuk ay diyoduk esim hastaydi ben haftada bir discideydim sabahlari komando gibi spor yapiyodum hatta battan bi gun once guresciler gibi guresdik esimle hoplama ziplama temizlik ne agir hareket varsa yaptim bu aynede olsa olmaz diye bi baktim pozitif som oldum internetteki ovulasyon gunundede bisi olmadi yani bebek nasil oldu bende anlamadim gerci varmi o bile mechul

Ben hamile kalmadan önce gitmiştim doktora canım ozaman kan değerlerine bakmıştı. Bir sıkıntı yok demişti. Kansızlık falanda yoktu. Ozaman folik asit yazmıştı, onu kullanmaya başladım. 2 ay sonra hamile kaldım zaten. Hamile kaldıktan sonra bi test yapmadı sadece kan değerine bakmak için kan verdim. Mesajda da dediğim gibi smear testi falan yapmadı. Bidahaki gidişe sorucam bende. Ama kansızlık için ilacı ileriki aylarda veriolarmış sanırım bi tanıdık öle dedi. Dur ya akşam ben kuzenime sorarım oda pratisyen hekim. Saolsun boğuluyor sorularımda ama cevap veriyor yinede
Sen hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun şuan?

HeLe ben o filmlerdeki bi tecavüze uğrayıp hamile kalanlara bayılıom

eşime diom keramet orda galiba bizdemi öle bi sahne yapsak hani ben istemiomuş gibi sen zorla ....

Son düzenleme:

Ben şimdi bsk metropark hastanesinde doktor rıza taze ye gidiyorum ben hariç herkes bayılıyor adama adama ne yapayım diyorum herşeyi yap tuz yok şeker yok folikasit ve bol su diyor başkada bişey yok kendimi kaldırayım balkondan atayım mı desem at at devam et bişey olmaz dicek! eşim tutturdu meltem hanım var aynı hastanede onada doktor bi arkadaşı demiş o iyi diye ona gidicem heralde bi sonrakine ama suan 6+4sanırım adam beni 11 haftalıkken yani 1 ay sonra gel diyo o zamana kadar bebek büyüyecek yani bende bi eksiklik varsa ne olacak bilemedim. ya da ultrasona bakıp bana bakıp ii bişey eksik değil diye mi düşünüyor anlamadım? ya ben taa aylar önce kan tahlili yaptırdım bişey yoktu o zaman bi şikayetimde yok suan ama bilemiyorum miyopi çok cahilim bu konularda

ooo tamm bn kocamı yoracağım artık bitti hoppala zıppala denemeler inşlhh çift çizgi sonu hhaha

eşime diom keramet orda galiba bizdemi öle bi sahne yapsak hani ben istemiomuş gibi sen zorla ....

ilahi eslem ne guldurdun beni aslinda olabilir fantazii olmus olur ama yaparken cocuk isini aklinizdan cikarin

aayy cani insanlarr yaa kaç kişi burada bebek diye ölüp bitior rabbimn ona emanet verdiği kuluna nasıl böyle birşey yapabilir.. ayy allhımm yaa anlamıyorum nasıl bir kadın yaa..

ya evet dimi nasıl bir his hani büyük konuşmak istememde ben en çok 'yaa şuan zamanı değil daha uygun bi zamanda düşünüyoruz' deyipte gayet sağlıklı bi annenin gayet sağlıklı bi bebeği aldırmasına inanamıyorum allah korusun

ama kızım tecaavüzde ustalık ister adamlarda akılda çoçuk mocuk yok kız desen biri bulana kadar ayağa kalmıyor garanti spermler hoppala yolaaa hahhaha evet evet deniyelim bncede...

Bi de diolar ya ay ben hiç aklıma getirmediğim ay hamile kaldım..

hiç te ilişkiden sonra beklemedim..

hiç ayaklarımı kaldırıp beklemedim..

hiç yumurtlama günlerini takip etmedim..

fazla ilişki de olmamıştı bu ay hiç beklemiodum ama hamile kaldım die ..sinir oluyorum yaa

ozamn bize söylenen herşey hikaye ..yok hemen kalkma spermler akar hemen banyo yapma tutmaz 2günde bir ilşki yumurtlama günlerini takip et falan..

amaaaaaaaaannnnnnnnnn

akıl mantık alamıoyr hemde rabbim ne zmn nasip ederse o zmn olur izniyle yaa bu muhteşem duyguyu yapan zaten anne olamazmış çoçuk kurtulmuş bebek yaşasaydı böyle yapan bir kadın o çoçuga nasıl bakardı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…