kendini bu ay hamile sananlar buraya

aynen arkadaşım yaaa aynen vallaa bnde anlamıyorum kii...

ne güzel işte be nankörlük yapma adam tecrübeli işte sanki ilk hastası sensin ne güzel ya ben gidicem yarın doktora çalışıyorumda öle istediğim doktora gidemiyorumda iş saatinden yakın olması lazım ne güzel istediniz doktora gidebiliyosunuz

Ayaklari havaya dikme olayi hikaye.
Sperm, gidecegi yolu cok iyi biliyormus zaten.
Yumurtlama gununu takip et, gun asiri iliskiye gir ve yarim saat kalkma. Baska biseye gerek yok duadan baska :)

kendimi bu ay hamile sandım,27günde bir adet oluyorum bu ay 30.günde hasta oldum,ilkdefa böyle bi geçikme olunca okdr çok mutlu oldumki anlatamam,
tam hasta olcağım gün inanılmaz bel ağrısı,kramplar halsizlik oldu ama hasta olmadım sonra ki gün bütün ağrılarım geçti gögüslerimdeki ağrılar gitti,tam 30. gün hiçbişiyim yokken kan geldi ,ama pütür pütür bi kahverengi bi kırmızı aaip bi hastalık geçiriorum

Ayaklari havaya dikme olayi hikaye.
Sperm, gidecegi yolu cok iyi biliyormus zaten.
Yumurtlama gununu takip et, gun asiri iliskiye gir ve yarim saat kalkma. Baska biseye gerek yok duadan baska :)

yani bnm hemen her gece ayaklarıma boşuna mı kıramp girior yaaa ooofff taamm cnm çok saolasın yaaa tecrübeliler sizi

kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:

ayy canım inşallah hamileyimdir çünkü öyleyim ben birden ateş başıyo ama içten değil vücudum sıcacık oluyo bazen üşüyorum

hepsi hikayeee hepsiii hepsini yaptım kalamadım geçen ay hiçbirini yapmadım aha hamileyim bide kocam hemen kalkma yataktan dedi geçen ay aaa sıkıldım her ay yatakta ayak dikmekten cenin şeklinde yatmaktan diyip hep kalktım spermlerdee hooop bacaklarımdan akıyodu valla gidip sigaramı yakıp sonra tuvalete gidiyodum allah ol desin yeterki bide hayırlısyla eli ayağı düzgün kucağıma almayı nasip etsin inşallah başka bişi istemiyorum

ama cnm ya ayakları dikmeyince gerçkten durmuorki onlar çıkıor yaaa

o çıkan sperm değilmiş kuzum sıvısıymış.zaten spermler çoktan yolunu tutmuş oluyormuş doğru yani zaten yerine vardığındada 12-24 saat yaşayabiliyormuş yani bugün ilişkiye girdin yarın döllenme olabiliyormuş ne ilginç değil mi

hmde çok ilginç yani bnm 30 u yumurtlama günüm bugün denesek yarın işleme girer

Aynen katiliyorum. Allahim onun dogum gununu belirlemis olsun yeter ki. Hersey hikaye kizlar.

Ayaga kalkmayin yeter. Sperm hoooop gidiyo gidecegi yere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…