- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.501
Bi de diolar ya ay ben hiç aklıma getirmediğim ay hamile kaldım..
hiç te ilişkiden sonra beklemedim..
hiç ayaklarımı kaldırıp beklemedim..
hiç yumurtlama günlerini takip etmedim..
fazla ilişki de olmamıştı bu ay hiç beklemiodum ama hamile kaldım die ..sinir oluyorum yaa
ozamn bize söylenen herşey hikaye ..yok hemen kalkma spermler akar hemen banyo yapma tutmaz 2günde bir ilşki yumurtlama günlerini takip et falan..
amaaaaaaaaannnnnnnnnn
Ben şimdi bsk metropark hastanesinde doktor rıza taze ye gidiyorum ben hariç herkes bayılıyor adama adama ne yapayım diyorum herşeyi yap tuz yok şeker yok folikasit ve bol su diyor başkada bişey yok kendimi kaldırayım balkondan atayım mı desem at at devam et bişey olmaz dicek! eşim tutturdu meltem hanım var aynı hastanede onada doktor bi arkadaşı demiş o iyi diye ona gidicem heralde bi sonrakine ama suan 6+4sanırım adam beni 11 haftalıkken yani 1 ay sonra gel diyo o zamana kadar bebek büyüyecek yani bende bi eksiklik varsa ne olacak bilemedim. ya da ultrasona bakıp bana bakıp ii bişey eksik değil diye mi düşünüyor anlamadım? ya ben taa aylar önce kan tahlili yaptırdım bişey yoktu o zaman bi şikayetimde yok suan ama bilemiyorum miyopi çok cahilim bu konularda
fazla ilişki de olmamıştı bu ay hiç beklemiodum ama hamile kaldım die ..sinir oluyorum yaa
ozamn bize söylenen herşey hikaye ..yok hemen kalkma spermler akar hemen banyo yapma tutmaz 2günde bir ilşki yumurtlama günlerini takip et falan..
amaaaaaaaaannnnnnnnnn
Ayaklari havaya dikme olayi hikaye.
Sperm, gidecegi yolu cok iyi biliyormus zaten.
Yumurtlama gununu takip et, gun asiri iliskiye gir ve yarim saat kalkma. Baska biseye gerek yok duadan baska :)
aynen arkadaşım yaaa aynen vallaa bnde anlamıyorum kii...
2 gun var aramizda :)
yani bnm hemen her gece ayaklarıma boşuna mı kıramp girior yaaa ooofff taamm cnm çok saolasın yaaa tecrübeliler sizi
Ayaklari havaya dikme olayi hikaye.
Sperm, gidecegi yolu cok iyi biliyormus zaten.
Yumurtlama gununu takip et, gun asiri iliskiye gir ve yarim saat kalkma. Baska biseye gerek yok duadan baska :)
kızlar zaten varsa bişi ateş basıyo elini tenine götür yanıyosun zaten anlarsın ama bide üşüyosun amaaan acayip bişi işte:44:
amaaaaaaaaannnnnnnnnn
ama cnm ya ayakları dikmeyince gerçkten durmuorki onlar çıkıor yaaa
yani bnm hemen her gece ayaklarıma boşuna mı kıramp girior yaaa ooofff taamm cnm çok saolasın yaaa tecrübeliler sizi
ama cnm ya ayakları dikmeyince gerçkten durmuorki onlar çıkıor yaaa
o çıkan sperm değilmiş kuzum sıvısıymış.zaten spermler çoktan yolunu tutmuş oluyormuş doğru yani zaten yerine vardığındada 12-24 saat yaşayabiliyormuş yani bugün ilişkiye girdin yarın döllenme olabiliyormuş ne ilginç değil mi
hepsi hikayeee hepsiii hepsini yaptım kalamadım geçen ay hiçbirini yapmadım aha hamileyim bide kocam hemen kalkma yataktan dedi geçen ay aaa sıkıldım her ay yatakta ayak dikmekten cenin şeklinde yatmaktan diyip hep kalktım spermlerdee hooop bacaklarımdan akıyodu valla gidip sigaramı yakıp sonra tuvalete gidiyodum allah ol desin yeterki bide hayırlısyla eli ayağı düzgün kucağıma almayı nasip etsin inşallah başka bişi istemiyorum
Yok yavrum, ayaga kalkma yeter.
ne kdar kalkmamak gerek!!!
hmde çok ilginç yani bnm 30 u yumurtlama günüm bugün denesek yarın işleme girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?