- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.521
Yarim saat yeter canim.
hmde çok ilginç yani bnm 30 u yumurtlama günüm bugün denesek yarın işleme girer
Yumurtanin en verimli zamani sabah saatleriymis. Haberiniz olsun :)
Yumurtanin en verimli zamani sabah saatleriymis. Haberiniz olsun :)
bu ay yumurtlama günümde sabaha denk geldi pazar günüydü ben yarı uykulu ne oldu anlamadım :) belki tutar.belirti olarak kasık ağrın göğüs kaşıntısı falan var mı ?
doktorun sana kan testi smear testi vb yaptırdı mı canım benim ki ultrasonda bakıp yolluyo kansızmıyım neyim hiç bilmiyorum
Ben şimdi bsk metropark hastanesinde doktor rıza taze ye gidiyorum ben hariç herkes bayılıyor adama adama ne yapayım diyorum herşeyi yap tuz yok şeker yok folikasit ve bol su diyor başkada bişey yok kendimi kaldırayım balkondan atayım mı desem at at devam et bişey olmaz dicek! eşim tutturdu meltem hanım var aynı hastanede onada doktor bi arkadaşı demiş o iyi diye ona gidicem heralde bi sonrakine ama suan 6+4sanırım adam beni 11 haftalıkken yani 1 ay sonra gel diyo o zamana kadar bebek büyüyecek yani bende bi eksiklik varsa ne olacak bilemedim. ya da ultrasona bakıp bana bakıp ii bişey eksik değil diye mi düşünüyor anlamadım? ya ben taa aylar önce kan tahlili yaptırdım bişey yoktu o zaman bi şikayetimde yok suan ama bilemiyorum miyopi çok cahilim bu konularda
bu ay yumurtlama günümde sabaha denk geldi pazar günüydü ben yarı uykulu ne oldu anlamadım :) belki tutar.belirti olarak kasık ağrın göğüs kaşıntısı falan var mı ?
Evet canim hepsini yaptirdim, idrar dahil. Doktorunun mutlaka istemesi lazim. Sorsana veya doktorunu degistir bence. O testler cok onemli cunku.
mrb kızlar ben 2 ya da 3 mayısta yumurtlamam gerekirken 14,15,16 mayısta yumurtladım yani o 3 içinde bi gün bugün kan testim 148,3 çıktı kız 1,2 haftalık gebesiniz dedi çok yeni dedi benmde hesaplara göre öyle bende baktım 1,2 haftalık 100 ve 500 arası diyo değerim nasıl ?
Kasik batmasi, kasiklarda gerilme ve memelerde aci.
Yumurtlama gununuzu dogru hesapliyorsunuz insallah.
Canim, benim 4 haftalikken 800 kusurdu.
normalde hesap yapmıyorum düzenli olarak iki günde bir ilişkiye gireriz biz.ama doktora gidiyorum bu ay ki yumurtlama takibini o ultrasonda yaptı cuma günü gittiğimde cumartesi pazar çatlaması lazım dedi pazartesi çağırdı gittim çatlamıştı sorun yok yani.
tabi bu değerin her gün ikiye katlaması gerek canım bebeğini Allah bağışlasın şimdi bir iki haftalık bebk olrak değer nasıl 148,3 bunu merak ediyorum canım
ozaman sendeen bu ay mutlu haberi alıcaz gibi
Senin degerin gayet iyi bence. Kaldi ki ben bu degeri ogrenip doktora gittigimde doktorum degerimi cok begendi. Cok sukur bebegim cok saglikli gorunuyormus ve kalp atisini da duydum. Hersey yolunda yani.
tabi bu değerin her gün ikiye katlaması gerek canım bebeğini Allah bağışlasın şimdi bir iki haftalık bebk olrak değer nasıl 148,3 bunu merak ediyorum canım
ah ahh bizimde kan değerlerimizi konuştuğumuz günler gelecekmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?