kendini bu ay hamile sananlar buraya

mrb kızlar ben 2 ya da 3 mayısta yumurtlamam gerekirken 14,15,16 mayısta yumurtladım yani o 3 içinde bi gün bugün kan testim 148,3 çıktı kız 1,2 haftalık gebesiniz dedi çok yeni dedi benmde hesaplara göre öyle bende baktım 1,2 haftalık 100 ve 500 arası diyo değerim nasıl ?

Açıkçası bende pek bilgili değilim canım ya. Sorsan ablamın 1 kızı var ve yakında doğum yapacak ama benim hiçbi bilgim yok. Arada kuzenime soruyorum işte. Birde milletten duyduklarım. Benimde ayın 10undan beri lekelenmeler devam ediyor. Perşembe işte kanama olmuştu ya, ondan sonra azalarak devam ediyor hala. Stres etmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum. Tuvalete gitmek korkutuyor.
Ama doktorun 1 ay sonra gel demeside biraz sıkıntı geldi bana. ben ilk 18inde gittim, ozaman 3hafta sonrasına çağırmıştı, 7sinde gidecektim. Sonra kanama olunca hemen gittim. Sonra 10-15 gün sonra dedi. Bende 7sine randevu almıştım zaten ozaman gidicem.
Doktoru herkesin sevmesi önemli değil. Senin ikanın ısınmadıysa değiştir. Kimisi çok beğenir kimisi hiç sevmez. Sana hep sevenler denk gelmiş demekki. Birde sorun olduğunda ulaşabileceğin bir doktor olsun. Bak benim öğlen kanamam oldu 12:30 gibi. bende cebi yoktu doktorun, hastaneyi aradık, öğleden sonra ilk hastalarından biri oldum. Burda mesela herkesin çok beğendiği bi doktor var başka hastanede, ben ona gidiyor olsam mümkünü yok okadar çabuk bakamazdı. Bende o arada nolurdum bilmiyorum.

Doktoru senin sevmen önemli sadece. Başkalarının değil. Birde mesela bazısı bayan doktor istemez ben özellikle bayan aradım ve şimdilik çok memnunum. Senin dediğin gibi benimkide ben hiçbişi söylemicem onu ye bunu ye diye dedi. Hepsi hurafe dedi ona bakarsan. Bazı şeylerede çok takılma. Ama sorun olduğunda olumlu yaklaşması benim için önemli, her gittiğimde gülerek çıktım ben muayenede. O kanamalı durumda bile. 2.keseyi gördü ozamanda. onu bilmem ama ilk gördüğümü doğuracaksın inşallah dedi. Bu benim için yeterli.

Son düzenleme:

Canim, benim 4 haftalikken 800 kusurdu.

Kasik batmasi, kasiklarda gerilme ve memelerde aci.

Yumurtlama gununuzu dogru hesapliyorsunuz insallah.

normalde hesap yapmıyorum düzenli olarak iki günde bir ilişkiye gireriz biz.ama doktora gidiyorum bu ay ki yumurtlama takibini o ultrasonda yaptı cuma günü gittiğimde cumartesi pazar çatlaması lazım dedi pazartesi çağırdı gittim çatlamıştı sorun yok yani.

ozaman sendeen bu ay mutlu haberi alıcaz gibi

tabi bu değerin her gün ikiye katlaması gerek canım bebeğini Allah bağışlasın şimdi bir iki haftalık bebk olrak değer nasıl 148,3 bunu merak ediyorum canım

Senin degerin gayet iyi bence. Kaldi ki ben bu degeri ogrenip doktora gittigimde doktorum degerimi cok begendi. Cok sukur bebegim cok saglikli gorunuyormus ve kalp atisini da duydum. Hersey yolunda yani.

ozaman sendeen bu ay mutlu haberi alıcaz gibi

inşallah canım.bende umutluyum çünkü 16 ayda bu kadar etki görüp umutlanmadım.doktorada gittim sorun yok dediya o yüzden umutluyum.eşimin de sperm tahlili güzel.ama doktor bana rahim ağzındaki bir sıvıdan bahsetti o sıvının asit derecesi varmış 4.5 ten az olursa bu fazla asitli anlamına gelir dedi o nedenle de olmayabiliyomuş.ve bu yöntem eski bir yöntem olduğu için çoğu doktor kullanmazmış.bu ay adet olursam yani gebe kalmazsam ona da bakacak.

Senin degerin gayet iyi bence. Kaldi ki ben bu degeri ogrenip doktora gittigimde doktorum degerimi cok begendi. Cok sukur bebegim cok saglikli gorunuyormus ve kalp atisini da duydum. Hersey yolunda yani.

çok teşekkür ederim canım gönlüme bir su septin bebişin sağlıklı gelsin Allah analı babalı büyütsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…