kendini bu ay hamile sananlar buraya

Senin sat kacti canim?

canım benm 17 nisandı ikinci bebişi düşünmeye başladıktan sonra her ay kendimi çok sıkı takip ettim normalde 15,16 ıncı gün yumurtlama olur bu ay 2 ya da 3 mayıs yumurtlama beklerken tık yok bekle bekle 14,15,16 mayıs 3 gün yoğun akıntı 17 sinde yumurtlamadan sonra yani yumurtlama bitince gelen akıntı geldi sabah demem o ki 14,15,16 o 3 gün içinde yumurtladım bende hesaplıyorum bunu laboratuardaki kızlada konuştuk geç döllenme gibi dedi bakalım

Birak kan degerini, bebegim icin hangi besigi alayim diye konu acarsin insalaahhhhhh :)

ayy inşş canım yaaaaaaaaaa : )

sende bize akıl verirsin şunu kullanın bu kullanışsız falan die : )

ALLah sanada sorunsuz bi hamilelik kolay bi doğum hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsn..

adana 1301 canım hangi doktora gidiyorsun bende adanadayım da

canım ilk bebişte 8 ay batıkente gittim sonra son ay doğum evine gittim Filiz sezer hanım doğumu bile orda yaptım çünkü benimki sezaryan olacağı kesinleşmişti korktum araştırma sonucu tabi yoğun araştırmalardan sonra filiz hanımı buldum doğumu onun yapmasını istedim şimdiyse batıkentte Amina hanım var çok övüyorlar bu sefer doktor araştırma işini erkenden bitirmek istiyorum ona gitmeyi düşünüyorum hayırlısı canım

kızlar slm bana yardımcı olurmusunuz..
ben bu ay yani mayısın 4ünde adet olmuştum..haziranında 3ünde falan olmam gerekio..daha var ama hamilemiyim diede merak ediorum..adetime daha 10gün varken 2gün üstüste aralıklı lekelenmelerim oldu hem kan gibi nokta nokta geldi hemde kahverengimsi gibi geldi..acaba bebiş mi var onun dışındada hiçbişe hissetmiorum..sizdede hiç böle bişşi oldumu?

valla ben bu durumu yasıyanlara hep bebek yerleşiyor dıyorum ama hadı hayırlısı

canım bende senın gıbı olmustum hatta adet bıle gordum ama lekenlemerım cok fazla oluyordu.. bı doktora gıttım kıst var falan dedı ama meger hamıleymısım :)

canım bende senın gıbı olmustum hatta adet bıle gordum ama lekenlemerım cok fazla oluyordu.. bı doktora gıttım kıst var falan dedı ama meger hamıleymısım :)

ay negüzel canm işallah allah banada nasip eder isteyen herkesebenimde lekelenmelerim var bi yandanda diorum yok adet olcam die herhalde oluo lekelenmeler..ama şimdiye kadar günü gelmeden hiç böle olmamıştı ilk defa oldu..

millan sende durumlar nedir? dün göremedim seni:)

evet 2 gundur gıremedım..adet oldum nolcak,benden baska bı durum beklenemez zaten..
sımdı gun asırı sevişmeye devam edıyoruz
adet tarıhım yaklassın bende havaya gırcem burda..
senın durum nasıl oldu..annen bebek duscek duscek dıye dıretıyordu ya,ama bak nasıl kaldı senınle bebegın

canım teyzem hamile olduğunu idrarda görüyo sonra doktor arkadaşı var ona gidiyo doktor evet bi şeyler var görüyorum diyo tam herkese söylicekken eve geldiğinde bi ıslaklık bi bakıyo kahverengi leke tekrar üzülüyo falan sonuç o leke bebk rahim duvarına tutunurken olabiliyormuş hayırlısı umarım eğer bebiş istiyosan hamilesindir

ben o lekelenmeyı bıle hasretle beklıyorum..benım ıcın ılk belırtı o sankı,bı umut onu beklıyorum

evet canm istiorum işallah bendede vardır merakla bekliorum

saolun kızlar içime bi ferahlık geldi yenidenpeki benm adetime daha 5gün var test yapsam çıkarmı acaba yaa??

acele etme bence..daha erken görunmez belkı..haa 5 gun varken kımısı kan testınde cıkar dıyor ama ıdrar ıcın gununun gecmesını bekle derım..

ben ilk bebişen önce adet sapıtmıştı çok düzensizleşmişti yine burda okuyup uyguladığım bal tarçın çörek otu yapıp denedim ilk ay 30 cu gün geldi ikinci ay 2 gün daha önce yani 28 günde geldi derken hep düzenli oldu bunun üzerinede çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim tabi yine burda okudum bu karışımı uyguladığımın üçüncü ayında kist yapıyo dediler beni düşünün delirdim korkudan hemen doktora doktor bi baktı kist yok tertemiz dedi ve 3 tane yumurtan oluşmuş dedi ailemde çoğul gebelik var mı diye sordu yok dedim ama dedi iki yumurtan bu gece çatlar son raddine gelmiş dedi bir yumurtanda sabaha çatlar dedi ben bu karışımdan memnun kaldım kist yapmadı adet düzenledi ve kaliteli yumurta oluştu hemde tarif üzere kullanmadım bir hafta dolu bir hafta boş şekilde sabah aç karnına bi kaşık yatmadan önce de bi kaşık tükettim bu topik çok okudum arkadaşlar bu bilgiyi paylaşmak istedim

yaa sorma şimdi ben panik halindeyim annem saçmalama diyor:) ultrasonda göründü şimdi annem ok düşmez artık diyor fakat ben doktorumu boğacağım.köyde bir ebeye gitsem daha çok ilgilenirdi benimle millan.sana aynen anlatıyorum ilk gidişimi biliyosun zaten bebek görünmüyo git sonra gel dedi.dün gittim yattım ultrasona kese evet bebek evet kalp evet ok gebelik devam ediyor 1 ay sonra görüşürüz.Bu kadar. ilk gebeliğim olduğunu biliyor ve neye dikkat edeyim diorum tuz yok şeker yok bol su dior o kadar herkes kan tahlili idrar tahlili smear felan yaptırmış benden hiiiç bişey istemedi çok rahat yaa anlatamam 7 haftalık hamileyim muayenem 7 dakka sürmedi hiç bilmiyorum yani kansızmıyım hormonlarım nasıl felan bilmiyorum sadece kese sağlıklı sen de iyisin dedi o kadar şimdi doktor arıyorum sitede kızların başını çatlattım ssabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…