- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.541
çok teşekkür ederim canım gönlüme bir su septin bebişin sağlıklı gelsin Allah analı babalı büyütsün canım
çok teşekkür ederim canım gönlüme bir su septin bebişin sağlıklı gelsin Allah analı babalı büyütsün canım
Senin sat kacti canim?
Birak kan degerini, bebegim icin hangi besigi alayim diye konu acarsin insalaahhhhhh :)
adana 1301 canım hangi doktora gidiyorsun bende adanadayım da
kızlar slm bana yardımcı olurmusunuz..
ben bu ay yani mayısın 4ünde adet olmuştum..haziranında 3ünde falan olmam gerekio..daha var ama hamilemiyim diede merak ediorum..adetime daha 10gün varken 2gün üstüste aralıklı lekelenmelerim oldu hem kan gibi nokta nokta geldi hemde kahverengimsi gibi geldi..acaba bebiş mi var onun dışındada hiçbişe hissetmiorum..sizdede hiç böle bişşi oldumu?
ben bu ay yani mayısın 4ünde adet olmuştum..haziranında 3ünde falan olmam gerekio..daha var ama hamilemiyim diede merak ediorum..adetime daha 10gün varken 2gün üstüste aralıklı lekelenmelerim oldu hem kan gibi nokta nokta geldi hemde kahverengimsi gibi geldi..acaba bebiş mi var onun dışındada hiçbişe hissetmiorum..sizdede hiç böle bişşi oldumu?
valla ben bu durumu yasıyanlara hep bebek yerleşiyor dıyorum ama hadı hayırlısı
canım bende senın gıbı olmustum hatta adet bıle gordum ama lekenlemerım cok fazla oluyordu.. bı doktora gıttım kıst var falan dedı ama meger hamıleymısım :)
canım bende senın gıbı olmustum hatta adet bıle gordum ama lekenlemerım cok fazla oluyordu.. bı doktora gıttım kıst var falan dedı ama meger hamıleymısım :)
millan sende durumlar nedir? dün göremedim seni:)
ay negüzel canm işallah allah banada nasip eder isteyen herkesebenimde lekelenmelerim var bi yandanda diorum yok adet olcam die herhalde oluo lekelenmeler..ama şimdiye kadar günü gelmeden hiç böle olmamıştı ilk defa oldu..
canım teyzem hamile olduğunu idrarda görüyo sonra doktor arkadaşı var ona gidiyo doktor evet bi şeyler var görüyorum diyo tam herkese söylicekken eve geldiğinde bi ıslaklık bi bakıyo kahverengi leke tekrar üzülüyo falan sonuç o leke bebk rahim duvarına tutunurken olabiliyormuş hayırlısı umarım eğer bebiş istiyosan hamilesindir
saolun kızlar içime bi ferahlık geldi yenidenpeki benm adetime daha 5gün var test yapsam çıkarmı acaba yaa??
evet 2 gundur gıremedım..adet oldum nolcak,benden baska bı durum beklenemez zaten..
sımdı gun asırı sevişmeye devam edıyoruz
adet tarıhım yaklassın bende havaya gırcem burda..
senın durum nasıl oldu..annen bebek duscek duscek dıye dıretıyordu ya,ama bak nasıl kaldı senınle bebegın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?