kendini bu ay hamile sananlar buraya

bencede degıstır o doktoru,zaten bızım dunyadan haberımız yok,doktorların daha bılınclı olup bılgılendırmelerı lazım..folic asit kullanıyosun dımi..bu arada annenın normale donmesıne sevındım

aa evet folikasit kullanıyorum bi onu söyledi doktor zaten yaa zaten bebeğin herşeyi oluşuyormui ilk 8 haftada diğer aylar kilo alıyor büyüyor.Bende stres içerisinde geçiriyorum bu haftalarımı cuma günü başka doktordan randevu aldım heryerimi kurdalatıcam :) ne var ne yok baksın artık kafamda kalmasın bişey napayım.1 hafta işim var diye annemlere gelmedim o zamanlar kendimi daha hamile hissediyordum annemin erken sevinmemi engelleyip ilerde üzülmemem için yaptığı şey suan kendimi daha az hamile hissettiriyor :)

takılma annene sen bosveeeeeeeeeeerr..hamılelıgının keyfını sür ooohh..canım ben cıkıyorum kocam gelıyormus,sofrayı hazırlıyiiimm..hadı öptum senı

Canim ben anneme sordum. Kuzenim yeni doum yapti. Annem ablamida ona goturcekmis. Bsk metroda ferhat erol diye bi doktor imis. Nasildir bilmiom ama tam. Ben sormadim kuzenime. Bide yine metro hastanesinde abdul.... bi doktormus annem hatirlayamadi. Ona bak bi. Sor bakalim onlari. Cevrede yokmu hic bilen yaw. Bende burda ilk basta herkese sordum.

Son düzenleme:
merhaba bayanlar bnde neredeyse 2senedir bebiş istiyorum ama bazı sorunlardan dolayı olmadı bi türlü.. umudum yok ama hamiş arkadaşlarım belirtilerini yazabilirlermi acaba benim adete 5gün var....

canım benim çok çok teşekkür ederim araştıracağım canım

canım benim çok çok teşekkür ederim araştıracağım canım

canım nasıl biliyormusun bir arkadaşa soruyorum diyor ki çok iyi diğeri diyor ki berbat sakın gitme birde başladığım yerde doğum yapayım diyorum o sıkıntı oluyor.Başkentte çok iyi bi doktor var ondan randevu aldım düşün bugün aradım 16 temmuza verdiler onada gidicem bakalım ebru tarım sordum ebru hanım normal doğum ise doğuma girmiyormus yani başkentte yapamam doğum yani aslında erken doğumu düşünmek için daha ama 9 ay yanımda benimle ilgilenen doktor doğumda yanımda olmaz ise panik olacağımı düşünüyorum.işte daha hamilelik cahiliyim bakıcam:) yardımcı olduğun için çok saol canım

ben de de hafif karın ve kasık ağrısı var. başka belirti yok. ama daha günümün geçmesine 2 gün var. günüm geçmeden bu ağrılar olur mu ki arkadaşlar. inşallah kırmzlar gelmez. ne olur ALLAHIM ...

günydın:))) bnmde aynı ama inşlhh bedenmde bu ay olacak gebee.

ınsallahh canım yaaaa bedenlerımızde olsun artık hamıle :)))))

ya adete bır hafta var ama 5 dakıkadır sankı adet olcakmısım hıssı olusdu malum organda,,,gecen ayda 1 hafta once oldum,,bu ayda 14 gun ustune olursam doktora gıdım dıom,,,

gunaydın,,,,anne adayı,,, :))
nasıl gıdıo hamılelık basladımı bulantıların? doktora gıdıp keseyı gordun mu anlat bakem yegenım ne durumda :))

bulantılar nadir oluyo çok fazla yok bugün gidicem doktora heycan var kalp atışını falan duyucakmıyım acaba anaaam çok garip :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…