- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.561
yaa sorma şimdi ben panik halindeyim annem saçmalama diyor:) ultrasonda göründü şimdi annem ok düşmez artık diyor fakat ben doktorumu boğacağım.köyde bir ebeye gitsem daha çok ilgilenirdi benimle millan.sana aynen anlatıyorum ilk gidişimi biliyosun zaten bebek görünmüyo git sonra gel dedi.dün gittim yattım ultrasona kese evet bebek evet kalp evet ok gebelik devam ediyor 1 ay sonra görüşürüz.Bu kadar. ilk gebeliğim olduğunu biliyor ve neye dikkat edeyim diorum tuz yok şeker yok bol su dior o kadar herkes kan tahlili idrar tahlili smear felan yaptırmış benden hiiiç bişey istemedi çok rahat yaa anlatamam 7 haftalık hamileyim muayenem 7 dakka sürmedi hiç bilmiyorum yani kansızmıyım hormonlarım nasıl felan bilmiyorum sadece kese sağlıklı sen de iyisin dedi o kadar şimdi doktor arıyorum sitede kızların başını çatlattım ssabahtan beri
bencede degıstır o doktoru,zaten bızım dunyadan haberımız yok,doktorların daha bılınclı olup bılgılendırmelerı lazım..folic asit kullanıyosun dımi..bu arada annenın normale donmesıne sevındım
aa evet folikasit kullanıyorum bi onu söyledi doktor zaten yaa zaten bebeğin herşeyi oluşuyormui ilk 8 haftada diğer aylar kilo alıyor büyüyor.Bende stres içerisinde geçiriyorum bu haftalarımı cuma günü başka doktordan randevu aldım heryerimi kurdalatıcam :) ne var ne yok baksın artık kafamda kalmasın bişey napayım.1 hafta işim var diye annemlere gelmedim o zamanlar kendimi daha hamile hissediyordum annemin erken sevinmemi engelleyip ilerde üzülmemem için yaptığı şey suan kendimi daha az hamile hissettiriyor :)
takılma annene sen bosveeeeeeeeeeerr..hamılelıgının keyfını sür ooohh..canım ben cıkıyorum kocam gelıyormus,sofrayı hazırlıyiiimm..hadı öptum senı
aa evet folikasit kullanıyorum bi onu söyledi doktor zaten yaa zaten bebeğin herşeyi oluşuyormui ilk 8 haftada diğer aylar kilo alıyor büyüyor.Bende stres içerisinde geçiriyorum bu haftalarımı cuma günü başka doktordan randevu aldım heryerimi kurdalatıcam :) ne var ne yok baksın artık kafamda kalmasın bişey napayım.1 hafta işim var diye annemlere gelmedim o zamanlar kendimi daha hamile hissediyordum annemin erken sevinmemi engelleyip ilerde üzülmemem için yaptığı şey suan kendimi daha az hamile hissettiriyor :)
Canim ben anneme sordum. Kuzenim yeni doum yapti. Annem ablamida ona goturcekmis. Bsk metroda ferhat erol diye bi doktor imis. Nasildir bilmiom ama tam. Ben sormadim kuzenime. Bide yine metro hastanesinde abdul.... bi doktormus annem hatirlayamadi. Ona bak bi. Sor bakalim onlari. Cevrede yokmu hic bilen yaw. Bende burda ilk basta herkese sordum.
canım benim çok çok teşekkür ederim araştıracağım canım
ayyyyyyy neden kimse cvp yazmamışki bişey rica etmiştim yalnış yerdeyim sanırımmm
ben de de hafif karın ve kasık ağrısı var. başka belirti yok. ama daha günümün geçmesine 2 gün var. günüm geçmeden bu ağrılar olur mu ki arkadaşlar. inşallah kırmzlar gelmez. ne olur ALLAHIM ...
doktorun sana kan testi smear testi vb yaptırdı mı canım benim ki ultrasonda bakıp yolluyo kansızmıyım neyim hiç bilmiyorum
gunaydınnnnn :))))
bedenım degıl ama ruhum hamıle :))))))
nabersınız napıonus..
gunaydınnnnn :))))
bedenım degıl ama ruhum hamıle :))))))
nabersınız napıonus..
günydın:))) bnmde aynı ama inşlhh bedenmde bu ay olacak gebee.
günaydın kızlaaaaar
gunaydın,,,,anne adayı,,, :))
nasıl gıdıo hamılelık basladımı bulantıların? doktora gıdıp keseyı gordun mu anlat bakem yegenım ne durumda :))
bulantılar nadir oluyo çok fazla yok bugün gidicem doktora heycan var kalp atışını falan duyucakmıyım acaba anaaam çok garip :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?