kendini bu ay hamile sananlar buraya

gunaydın hosgeldın,,,,ya ınsallah karalar gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))
benımde daha 1 hafta var ama sankı adet olcakmısım gıbı bı his var "orada" anlamadım gıttı gecen ayda 1 hafta once oldum,,

inşallah canım gelmesin bu ay umudum var çünkü seninde hamilelik belirtisi olsun o his canım :) allahım isteyene nasip etsin tez zamanda aminnnnn.

kızlar akşam eskiden yazılanları okudum hamile kalmak isteyen arkadaşlar birbiri için yasin okuyodu.aslında her gün birimize birer tane yasin okuya biliriz.tabi hamişlere de bebekleri sağlıklı doğsun diye okuruz olur mu :)

valla kan tahlili yaptırdığım hastane 5-6 haftalık demiş kan değerim 6118 netten baktım ama belli anlamıyorumki bugün net öğreniem kısmetse işte :))

allah bizede nasip etsin kız o kan değerlerini yazmayı.aminnnn.ne güzel birşey çok mutluyum senin için tanımıyorum ama annesin artık sonuçta :)

günaydın kızlar
gunaydın canım hosgeldın:))

valla kan tahlili yaptırdığım hastane 5-6 haftalık demiş kan değerim 6118 netten baktım ama belli anlamıyorumki bugün net öğreniem kısmetse işte :))

keseyı gorursun,,,degerınde cok guzel ama sankı ıkız gıbı geldı bana ,,,,kalp atısını 8.haftaya kadar duyamazsan sakın telaslanma normal bı durum ama yuzde doksan duyarsın ,,,cevrende tabıkı sana yol gosterenler vardır ama benden bı tavsıye bebegın beyın gelısımı ıcın cevız,badem ve fındık ye ,,hergun bunlardan 4 veya 5 tane ye ,,hem mıde bulantınada ıyı gelır,,,,

allah bizede nasip etsin kız o kan değerlerini yazmayı.aminnnn.ne güzel birşey çok mutluyum senin için tanımıyorum ama annesin artık sonuçta :)

sağol canım allah sizede nasip etsin inşallah çok garip bişi :)) bide eli ayağı düzgün sağlıklı kucağıma alsam inşallah çok var daha nasıl geçicek 8 ay ((((

tamam canım yicem valla çevremden kimse onları ye demedi bu akşam başlıyım bu arada neden ikiz gibi geldi sana

sağol canım allah sizede nasip etsin inşallah çok garip bişi :)) bide eli ayağı düzgün sağlıklı kucağıma alsam inşallah çok var daha nasıl geçicek 8 ay ((((

canım benim allah sabır verir merak etme bak doktora gide gele daha da rahatlıcaksın endişen kalmıcak.senin yerinde olmak isteyen çok kişi var bunlardan biri de benim.allah bana da nasip eder inşallah.aminn.korkma sen bebişin çok iyi doktora gidince neticeyi yaz bize merakta bırakma

bekle bakalım canım belli olmaz ama olursan da üzülme her ay umut var bize :) şükür koca yerinde duruyo olana kadar uğraş var
ya tabıkı uzulmuorum ama eger suan olursam 2 aydır 14 gunde bır adet oluyorum olcak ehh halıyle doktora gıdecem tabı,,,

tamam canım yicem valla çevremden kimse onları ye demedi bu akşam başlıyım bu arada neden ikiz gibi geldi sana

bak ablamın doktoru bunu dedı bıze prosfesor adam,,hergun dedı dıyelım dedı 4 badem,4 cevız,4 fındık ye dedı,,bunların ıcınde potasyum,magnezyum,fosfor ve beynı besleyen tum vıtamınler en cok bunlarda var dedı mutlaka aksatmadan ye dedı ,,hem mıde bulantısınada ıyı gelır dedı,,dıkkate al derım ,,,,

günaydın kızlarr, dimeeh senin doktor randevun ne zaman? ben cuma günü başka bir doktordan yine randevu aldım birde cuma günü gideceğim bu doktorun ilgisizliği beni korkuttu bide bunla konusacağım bakalım bu nasıl bu doktora gitmek bende çok ciddi stres sebebi ter içinde kalıyorum kötü bişey duyacam diye allah korusun.

tamam canım yazıcam bu arada yasin okuma işine bende katılabilirim eğer öle bişi yaparsanız ama isterseniz benim söliceklerimide yapın ben öle yaptım 5 vakit namaz kalıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce her namazdan sonra sağ elimi karnıma koyup ayetel kürsi okudum ve elimi karnımdan çekmeden 66 defa allah dedim zikr eder gibi içinizden kimse duymucak.sonra dileğinizi sölüyosunuz sonra kenzül arş duasını okudum bu duayı okumadan önce başka bi dilek duası var isterseniz onu yazarım size onu okuyup arkasından kenzül arşı okuyup dileğinizi söylüyorsunuz bide benim dua kitabım var ondada dualar var dilek duaşları isterseniz hergün birini yazarım ve en son esmaül hüsnayı okudum ve yine dileğimi diledim bilginiz olsun die yazdım.inşallah faydam olur

ben öle sürekli başka başka doktora gidemem çalışıyorum çünkü buna bakıcam bugün eğer memnun kalırsam devam edicem yok kalmazsam acıbadem has.bi doktor sölediler ona gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…