- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.581
günaydın kızlar.benimde ruhum hala hamile :) 3 gün kaldı adet gününe bakalım ak mı kara mı :)
gunaydın hosgeldın,,,,ya ınsallah karalar gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))
benımde daha 1 hafta var ama sankı adet olcakmısım gıbı bı his var "orada" anlamadım gıttı gecen ayda 1 hafta once oldum,,
günaydın kızlar
kacıncı hafta oldu?
inşallah canım gelmesin bu ay umudum var çünküseninde hamilelik belirtisi olsun o his canım :) allahım isteyene nasip etsin tez zamanda aminnnnn.
ya sanmıom hamılelık olsun sankı kırmızı yola cıkmıs son vırajı donup camasıra ulacakk gıbı bı durum yanı:))
valla kan tahlili yaptırdığım hastane 5-6 haftalık demiş kan değerim 6118 netten baktım ama belli anlamıyorumki bugün net öğreniem kısmetse işte :))
gunaydın canım hosgeldın:))günaydın kızlar
valla kan tahlili yaptırdığım hastane 5-6 haftalık demiş kan değerim 6118 netten baktım ama belli anlamıyorumki bugün net öğreniem kısmetse işte :))
kızlar akşam eskiden yazılanları okudum hamile kalmak isteyen arkadaşlar birbiri için yasin okuyodu.aslında her gün birimize birer tane yasin okuya biliriz.tabi hamişlere de bebekleri sağlıklı doğsun diye okuruz olur mu :)
ben suan meryem suresını okuyorum,,,hergun,,,
allah bizede nasip etsin kız o kan değerlerini yazmayı.aminnnn.ne güzel birşey çok mutluyum senin için tanımıyorum ama annesin artık sonuçta :)
gunaydın canım hosgeldın:))
keseyı gorursun,,,degerınde cok guzel ama sankı ıkız gıbı geldı bana ,,,,kalp atısını 8.haftaya kadar duyamazsan sakın telaslanma normal bı durum ama yuzde doksan duyarsın ,,,cevrende tabıkı sana yol gosterenler vardır ama benden bı tavsıye bebegın beyın gelısımı ıcın cevız,badem ve fındık ye ,,hergun bunlardan 4 veya 5 tane ye ,,hem mıde bulantınada ıyı gelır,,,,
sağol canım allah sizede nasip etsin inşallah çok garip bişi :)) bide eli ayağı düzgün sağlıklı kucağıma alsam inşallah çok var daha nasıl geçicek 8 ay((((
ya tabıkı uzulmuorum ama eger suan olursam 2 aydır 14 gunde bır adet oluyorum olcak ehh halıyle doktora gıdecem tabı,,,bekle bakalım canım belli olmaz ama olursan da üzülme her ay umut var bize :) şükür koca yerinde duruyo olana kadar uğraş var
tamam canım yicem valla çevremden kimse onları ye demedi bu akşam başlıyım bu arada neden ikiz gibi geldi sana
canım benim allah sabır verir merak etme bak doktora gide gele daha da rahatlıcaksın endişen kalmıcak.senin yerinde olmak isteyen çok kişi var bunlardan biri de benim.allah bana da nasip eder inşallah.aminn.korkma sen bebişin çok iyi doktora gidince neticeyi yaz bize merakta bırakma
günaydın kızlarr, dimeeh senin doktor randevun ne zaman? ben cuma günü başka bir doktordan yine randevu aldım birde cuma günü gideceğim bu doktorun ilgisizliği beni korkuttu bide bunla konusacağım bakalım bu nasıl bu doktora gitmek bende çok ciddi stres sebebi ter içinde kalıyorum kötü bişey duyacam diye allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?