kendini bu ay hamile sananlar buraya

tamam alıcam sana ben nie ikiz gibi geldim bacıım

ıkız neden hıssettım degerın yuksek,,2 kez gebelık yasadıgım ıcın ( ılk uc ay tabı ondan sonrası hakkında cok bılgım yok ...)bazı tecrubelerım halıyle oluyo,,,ya 4 veya 5 hafalarda deger daha dusuk oluyo ama ıkız olunca deger halıyle 2 katı oluyo bu yuzden ıkız olabılır dedım ,,,

anam allah hayırlısnı versin tabide anam naparım 2 bebeyle benim kocam işadamı değil vay başıma geleeen bide bişi diyimmi banada çok yüksek geldi değer dedim bu kadarlıkta bune böle bide kocamın abisine telf da sölediğimizde bize ikimiz die sordum değeri falan sölemmeiştik sadece hamile oldumu haber verdik o öle diyince ne alaka dedik kız yoksa adamın içinemi doğdu vay anaaam vaaay

5 vakit namaz kılmam zor canım çalışıyorum da kılabildiğim kadar kılar dua ederim sağol canım.

kız ne güzel işte ikiz olursa :) valla ben çok isterim ikisi bir büyür.inşallah öyledir.ama herşeyden önce sağlıklıdır inşallah.

5 vakit namaz kılmam zor canım çalışıyorum da kılabildiğim kadar kılar dua ederim sağol canım.

bende çalışıyorum en fazla öğlen ve ikindinin kazasını yaparsın bişi farketmez sabah namazına kalkıyodum eşimle ozaman dualrımı ediyuodum bide akşam yatsı yada akşam namazından sonra bişi farketmez

kız ne güzel işte ikiz olursa :) valla ben çok isterim ikisi bir büyür.inşallah öyledir.ama herşeyden önce sağlıklıdır inşallah.

sus bee senin olsun ikiz kız ben nasıl taşırım onları nasıl doğrurum normal doğum istiyorum kesinlikle allah nasip ederse ben ufacığım zaten vayy vaay :18::18:

inşallah aksatmadan yapabilirim.denicem canım akşamdan başlarım evde.sabah abdest aldım ama ayağımdaki ojeleri görmemişim işe gelince fark ettim akşam tekrar banyo yaparım.ondan sonra

ben öle sürekli başka başka doktora gidemem çalışıyorum çünkü buna bakıcam bugün eğer memnun kalırsam devam edicem yok kalmazsam acıbadem has.bi doktor sölediler ona gidicem

bende yaa hiç sevmiyorum doktor değiştirmeyi bende 2 doktor daha deneyeceğim sonra birine karar vericem doğumuma kadar inşallah onal gidicem yaa dimeh bi hassasiyet oluşuyor böyle en iyisi olsun hiçbirşeyi atlamasın herşeye baksın istiyorum ne bilim belki gereksiz abartıyorum ama.bu arada seninkiler ikizse napıcaksın kuzuum:) ay ne şirin

sus bee senin olsun ikiz kız ben nasıl taşırım onları nasıl doğrurum normal doğum istiyorum kesinlikle allah nasip ederse ben ufacığım zaten vayy vaay :18::18:

o zman dua et canım benim olsun ikiz deki allahım sen bana sağ salim bir çocuk ver ikizler mimozanın olsun ona nasip et :)

ya dıom ya deger yuksek geldı benım mesela 4.haftada 1740 ıdı,,, ya da sen haftasını yanlıs bılıon ,,7 hafta falan ,,yada ıkız yada erken dollenme oldugu ıcın deger yuksek ,,,yada normal :))))))))))))))))))

kızlar mrb adet tarihime 2 gün var ve ben bu gün tekrar dr gidip kan vericem pazartesi beta hcg 11.80 di dua edin benim için lütfen değerim artmış olsun gelsin hayırlısı ile bebişim

nevar ne yokk nasılsınız varmı yeni haberler

gunaydı n hosgeldınnnn ,,,,
var yenı haberler ben adet olcam galıba ( 1 hafta var ama oyle hıssedıo malum "organ" ,,,gecen ayda 14 gun uzerıne oldum bu ayda olursam doktora gıtcem mecbur ya ben 21 veya22 .gun olurum sapıtmazdı yaaaaaaaaaa ((
senın ne oldu geldımı kırmızılar,,,,ya gelmedıyse gıt bı kan testı yapsana doguma gıdecen yakında hala hamılemıyım acep dıcen :)))

ya dıom ya deger yuksek geldı benım mesela 4.haftada 1740 ıdı,,, ya da sen haftasını yanlıs bılıon ,,7 hafta falan ,,yada ıkız yada erken dollenme oldugu ıcın deger yuksek ,,,yada normal :))))))))))))))))))
bak hesap et işte ben nasıl hesaplanıyo bilmiyorum en son 23 nisanda adet oldum son adetten 6-7 gün sonra döllenme oluyomuş yani çık nisan ayını kaldı mayıs mayısın 24 ünde kan tahlili yaptrıdım 24 günlük bebenin kan değeri 6118 olurmu kız ay yoksa tek çocuğum olucak ama çok zeki olduğu içinmi bu değer çıktı

23 nısanda adet olduysan 30 nısanda temızlendın zaten mayısın ıcındeyız 4 veya 5 haftalık maksımum burası tmm ,,o zaman ıkız olabılır bacım hazırlıklı ol yada saglıklı bı bebek demekkı gelısımı hızlı gıdıo yegenımın :)))))
tabı zekı olcak hatta senden de zekı olcak bacım kabullen bunu :))))))))))))))

yoohggg yaa hala kırmızılarr yokkk sankii hiçç gelmeyecekler gibi hissedıyom dün tes alıp yaptımm negatiff diyee gitmiom dktora

zeynom günaydın sen hamişsin dimi bak ben en son 23 nisanda adet olmuştum 24 mayıstada kan tahliliyle hamile oldumu öğrendim kan değerim 6118 senin kaç haftalık ve değer ne

daha 2 haftadır gitmedim kan vermeye bebemm dün test alıp yaptım negatif cıktı ama bır ay oldu gectı nerdeyse kırmısılardan ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…