kendini bu ay hamile sananlar buraya

dünya dua üzerine kurulmuş ben okurum canlarım. okumak isteyenler var mı başka?

sumisalim nasıl güzel konuşuyosun allah razı olsun inşallah allahım sizede nasip etsin inşallah bak yazdıklarımı yap nolur dualrı istersen bendeki kitaptaki dualarıda yazarım çalışmıyosun galiba hiç zorlanmazsın bak allah kabul ediyo şükürler olsun

bende ikiz olsun isterim yaaa ayy ne şeker oluyorlar öyle. bana da dua etsene dimeh hamilelerin duası kabul olurmuş nolur nolurrrrr...

Allah hepımızden razı olur ınsallah:)))
yazıyı okudum yazdıklarını bılıom canım,,suan meryem suresını okuyorum hazıranın ılk haftası bıtıcek ,,eger tekrar regl olursan cunku 1 hafta kaldı regle,eger regl olursam her cuma saatı fetıh suresını okucam sonrada senın yazdıklarını okucam,,esımde okur ,namazını kılar bakalım yaradan ne zaman ol derse o zaman olacak ınsallah :)))

daha 2 haftadır gitmedim kan vermeye bebemm dün test alıp yaptım negatif cıktı ama bır ay oldu gectı nerdeyse kırmısılardan ses yok

kız 1 ay olmuş hala kırmızımı bekliyosun ne rahat karılarsınız anam ben bir gün geçti çiş kan tahlili yapıp sabahın köründe bide tüm millete yaydım kızım doğurucan hala kırmızı bekliyosun

inşallah hayırlısı olsun ama sağ elini koyup ayetel kürsüyi oku arkasından 66 defa allah de içinden nolur onu yap

ayy evet dimeh doğru söylüyor zeyno ne rahatsın tatlım doktora git yani doğurucaksın nerdeyse bebek varsa 3. aya girmiştir:)

laaan gerrrylerim günaydın ..napıonuz bakıyım...ben bu ay hamile kalırsam tamamen tesadüf olur...çünkü çatlatma iğnesinden sonra 1 kez ekşın olabildi...bugunde kan tahlili oldum yumırta kalitesinemi ne bakacaklar..amaann ne tırtımtrık iş bunlar ya...

inşallah hayırlısı olsun ama sağ elini koyup ayetel kürsüyi oku arkasından 66 defa allah de içinden nolur onu yap

tamam canım dedıgını yapıcam:))) saoll:)))))

zeynonun olayı bıraz farklı o kısa surede olsa dogum kontrol ılacı kullandı,,adet olmadanda bırakdı o yuzden rahım azcık sapıttı,,,

amir hosgelmısen :))

napak oyle muhabbet edıok,,,ya sen kac aydır korunmuon? catlatma ıgnesı oluon? yumurta kalıtesıne baktırıon? ya ben ayarsız doktorum nıe bunları benden ıstemıo (

laaan geeerrym seni bekliyorum sabahtan beri sigara içicem kimse teşvik etmiyo angel bana bak sumisali bana ikiz doğrucan diyo bak sanada anlatıyım belki bilirsin en son 23 nisanda adet oldum mayıs 24 de hamile oldumu hem çiş hem kanda öğrendim kan değerim 6118 yüksek değilmi bacım sencedemi ikizim olucak gerçi bugün doktora gidicem ama o da görür heralde dimi

arkadaşlar bugün yumurtlama günüm ve bn çok akıntım var ara sıra karnım gurulduyor gibi oluyor. ara sıra hafif kasık ağrılarım oluyor yaa bnm içimde bişeyler oluor ama hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…