- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.621
yoohggg yaa hala kırmızılarr yokkk sankii hiçç gelmeyecekler gibi hissedıyomdün tes alıp yaptımm negatiff diyee gitmiom dktora [/QUOTE
eksın var mı pekı????
yoohggg yaa hala kırmızılarr yokkk sankii hiçç gelmeyecekler gibi hissedıyomdün tes alıp yaptımm negatiff diyee gitmiom dktora [/QUOTE
eksın var mı pekı????
adamı bulursam haftada bıkere ekşinlanıozz iştee 1 aydır korunmuoz:131:(çok terbıyesizimm yaa)
dünya dua üzerine kurulmuş ben okurum canlarım. okumak isteyenler var mı başka?kızlar akşam eskiden yazılanları okudum hamile kalmak isteyen arkadaşlar birbiri için yasin okuyodu.aslında her gün birimize birer tane yasin okuya biliriz.tabi hamişlere de bebekleri sağlıklı doğsun diye okuruz olur mu :)
23 nısanda adet olduysan 30 nısanda temızlendın zaten mayısın ıcındeyız 4 veya 5 haftalık maksımum burası tmm ,,o zaman ıkız olabılır bacım hazırlıklı ol yada saglıklı bı bebek demekkı gelısımı hızlı gıdıo yegenımın :)))))
tabı zekı olcak hatta senden de zekı olcak bacım kabullen bunu :))))))))))))))
dünya dua üzerine kurulmuş ben okurum canlarım. okumak isteyenler var mı başka?
anam allah hayırlısnı versin tabide anam naparım 2 bebeyle benim kocam işadamı değil vay başıma geleeenbide bişi diyimmi banada çok yüksek geldi değer dedim bu kadarlıkta bune böle bide kocamın abisine telf da sölediğimizde bize ikimiz die sordum değeri falan sölemmeiştik sadece hamile oldumu haber verdik o öle diyince ne alaka dedik kız yoksa adamın içinemi doğdu vay anaaam vaaay
adamı bulursam haftada bıkere ekşinlanıozz iştee 1 aydır korunmuoz:131:(çok terbıyesizimm yaa)
desene gecen ay olmasa olmasada bu ay kesın hamıle kalacan :))))))))))
ama bı doktora gıdeydın ,,,
bende ikiz olsun isterim yaaaayy ne şeker oluyorlar öyle. bana da dua etsene dimeh hamilelerin duası kabul olurmuş nolur nolurrrrr...
sumisalim nasıl güzel konuşuyosun allah razı olsun inşallah allahım sizede nasip etsin inşallah bak yazdıklarımı yap nolur dualrı istersen bendeki kitaptaki dualarıda yazarım çalışmıyosun galiba hiç zorlanmazsın bak allah kabul ediyo şükürler olsun
desene gecen ay olmasa olmasada bu ay kesın hamıle kalacan :))))))))))
ama bı doktora gıdeydın ,,,
bu ay korunmasız ekşınlandık zatii kaldıysam hazıran baslarında cıkması lazım tabii kırmızı kart yemezssem
daha 2 haftadır gitmedim kan vermeye bebemm dün test alıp yaptım negatif cıktı ama bır ay oldu gectı nerdeyse kırmısılardan ses yok
Allah hepımızden razı olur ınsallah:)))
yazıyı okudum yazdıklarını bılıom canım,,suan meryem suresını okuyorum hazıranın ılk haftası bıtıcek ,,eger tekrar regl olursan cunku 1 hafta kaldı regle,eger regl olursam her cuma saatı fetıh suresını okucam sonrada senın yazdıklarını okucam,,esımde okur ,namazını kılar bakalım yaradan ne zaman ol derse o zaman olacak ınsallah :)))
meryem canım ismimederim anam ama nickle edemem ismini söle inşallah unutmam ederim tabi
inşallah hayırlısı olsun ama sağ elini koyup ayetel kürsüyi oku arkasından 66 defa allah de içinden nolur onu yap
laaan gerrrylerim günaydın ..napıonuz bakıyım...ben bu ay hamile kalırsam tamamen tesadüf olur...çünkü çatlatma iğnesinden sonra 1 kez ekşın olabildi...bugunde kan tahlili oldum yumırta kalitesinemi ne bakacaklar..amaann ne tırtımtrık iş bunlar ya...
laaan gerrrylerim günaydın ..napıonuz bakıyım...ben bu ay hamile kalırsam tamamen tesadüf olur...çünkü çatlatma iğnesinden sonra 1 kez ekşın olabildi...bugunde kan tahlili oldum yumırta kalitesinemi ne bakacaklar..amaann ne tırtımtrık iş bunlar ya...
meryem canım ismimnickle aynı yani. et et bana dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?