- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.641
amir hosgelmısen :))
napak oyle muhabbet edıok,,,ya sen kac aydır korunmuon? catlatma ıgnesı oluon? yumurta kalıtesıne baktırıon? ya ben ayarsız doktorum nıe bunları benden ıstemıo(
sus bee senin olsun ikiz kız ben nasıl taşırım onları nasıl doğrurum normal doğum istiyorum kesinlikle allah nasip ederse ben ufacığım zaten vayy vaay :18::18:
çeeekiiirgeeem hoşbuldum..:)
1 yıldır korunmuyoruz ama eşimin sıpalarında sorun var..doktorda süreci hızlandıralım dedi...verdi coşkuyu verdi coşkuyuuuuu ...eğer böylede olmazsa bir iki kere deneyip aşılama diyorda...la diyorum eşime ekşın yeterince oluyormuda ben çocuğum olmuyor diye aşılama yaptırıyım nerede hareket orada bereket diyorum...ama ailesinin sorunlarıyla uğraşmaktan bana vakit kalmıyor...eğer bu ay hamileysem tamamen Allahın bana lütfu olur bu yani...
hımm ,,benım daha ıkı cay korunmadıgım,,,ama eksın az olursa garıbım bebeler nası saldıracak:)))))
desene olursa adı lütfü olacak
kız 1 ay olmuş hala kırmızımı bekliyosun ne rahat karılarsınız anam ben bir gün geçti çiş kan tahlili yapıp sabahın köründe bide tüm millete yaydım kızım doğurucan hala kırmızı bekliyosun
ay bizim bir tanıdık 2 aylık bebeğini düşürmüş...kıza hayırlı olsun diyememiştim...neyse benim bildiğimi bilmemesi iyi oldu..ama çok kötü bir durum ya..Allah korusun...
Allah yardımcısı olsun...zor bişey yaşamış biri olarak..
ayy evet dimeh doğru söylüyor zeyno ne rahatsın tatlım doktora git yani doğurucaksın nerdeyse bebek varsa 3. aya girmiştir:)
ecemcim hoş geldin.doktorumuz gibi oldun artık bişi sorucam en son 23 nisanda adet oldum mayısın 24 ündede kan tahlilinde öğrendim hamile oldumu ve kan değerimi 6118 kan değerim gerçi bugün saat30 da doktorda randevum var eğer ikizse görür dimi sen ne diyosun ikizmi sence anam napıcam çok heycanlı
miyopi canım sen iyisimi çabucak doktoruna git....çok kanaman olmamış ama yinede dikkat etmek lazm..adet döndüsünde hafif leke olabilir..ama sen yinede ihmal etme..
kızlar bende dua ediyorum namazdan sonra sizede ediyorum...ama eğer hergün birimize dua yapacaksak bende yaparım....meryem suresini bende teyzeme okutuyodum kendim regl olunca faydasına inanırım...bu arada güüüüneyyyyyyyydınnn
miyopi canım sen iyisimi çabucak doktoruna git....çok kanaman olmamış ama yinede dikkat etmek lazm..adet döndüsünde hafif leke olabilir..ama sen yinede ihmal etme..
kızlar bende dua ediyorum namazdan sonra sizede ediyorum...ama eğer hergün birimize dua yapacaksak bende yaparım....meryem suresini bende teyzeme okutuyodum kendim regl olunca faydasına inanırım...bu arada güüüüneyyyyyyyydınnn
ay bizim bir tanıdık 2 aylık bebeğini düşürmüş...kıza hayırlı olsun diyememiştim...neyse benim bildiğimi bilmemesi iyi oldu..ama çok kötü bir durum ya..Allah korusun...
rabbim gönlüne göre verisn inşllh
ecemcim hoş geldin.doktorumuz gibi oldun artık bişi sorucam en son 23 nisanda adet oldum mayısın 24 ündede kan tahlilinde öğrendim hamile oldumu ve kan değerimi 6118 kan değerim gerçi bugün saat30 da doktorda randevum var eğer ikizse görür dimi sen ne diyosun ikizmi sence anam napıcam çok heycanlı
allh yardımcısı olsun eminim insan karnındaki varlığı görmesede bilmesede var olduğunu bilmesi bile ona aşık olmasına yeter rabbim sabır versin inşllh sağlıklı gebelik nasip eder zamanında ve hayırlısı ileç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?