- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.661
cidden rahmine düştüğü an hissediyosun onu..ben ultrasonda kalp etışlarını görmüştüm,o an gözlerim dolmuştu...2 ayda düştü deyince kimileri umursamıyo bile küçük diye ama sanki o doğdu,evde koştu yürüdü öyle hissettim ben.....çok zor..
cidden rahmine düştüğü an hissediyosun onu..ben ultrasonda kalp etışlarını görmüştüm,o an gözlerim dolmuştu...2 ayda düştü deyince kimileri umursamıyo bile küçük diye ama sanki o doğdu,evde koştu yürüdü öyle hissettim ben.....çok zor..
Niye dusurmus? Ben panik atak bir kisiligim biliyosun. Valla anlatsana yaa. Hic sorun yokken aniden mi oldu?
Ya bu lekelenme kanamadan öncede vardı ya, doktor ozaman bi sıkıntı yok demişti. Ama bitmiyor bi türlü, bişi yoktur belki ama yinede gidicem bi. haftabaşından beri arıyorum hastaneyi kadın doğum bitürlü bakmıyor telefona. Cebini de istememiştim doktordan busefer verirse cebini isticem.
cnmm bnmm demekki rabbim daha nasip etmedi kolay bir süreç değil bundan sonraki gebeliklerindede aynısı olca mı diye düşünür ama içini ferak tutsun peki neden olmuş??
Cok yuksek degerin. Sen ultrasona girmedin mi daha once?
genelde doktorların söylediği bebek te bi anomali varsa vücut onun yaşamasına izin vermiyor...onların söylediğine göre çok normal bir durum..hatta bebeğin kalp atışının olmadığını söyleyen bayan doktor benim çok üzüldüğümü görünce..üzülme bu kadar benimde ilk bebeğim düştü 1 ay sonra hamile kaldım..dedi..
ecemcim hoş geldin.doktorumuz gibi oldun artık bişi sorucam en son 23 nisanda adet oldum mayısın 24 ündede kan tahlilinde öğrendim hamile oldumu ve kan değerimi 6118 kan değerim gerçi bugün saat30 da doktorda randevum var eğer ikizse görür dimi sen ne diyosun ikizmi sence anam napıcam çok heycanlı
Tünaydin uleeen deli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok mu yeni haberler
ayyyyyyy anam dün kahve falimda hamile bir hatun cikmistiacep benmiydim lennnnnn
uleeeen baksaniza bendeki ruh gücüne kahve falima bilem soktum hamile karuyu
birde rüyamda gördüm ki saclarimi önden kesiyorum kahkül keser gibi.
hayir olaaa:26:
hiç bilmiyorumda kanaması olmuş diye duydum...geçmemiş sonra düşmüş çocuk bu kadarını biliyorum kuşum...sen evham yapma herkes bir değil...bilinçaltına olumsuz şeyler yükleme...
hayır bugün ilk gidicem doktora işte HORMON : beta-hcg(koriyonik gonadotropin) SONUÇ:6118
canım illa o doktor olacak diye düşünme başka bir yere çok acil kanamam var diye yapış...ultrasonda bir bakın ki içiniz rahat etsin...sen bugün yarın hemen git ilk bulduğun doktora...
Canim valla ben cok panigim. Hala kabullenemedim sanki. Doktor bana 1 ay sonraya gun verdi. Kabul etmiyorum ben o kadar bekleyemem dedim. O da guldu tamam o zaman 2 hafta sonra gel dedi. Kadin benden illallah edecek
Herseyi normal ve saglikli gordu o yuzden rahat. Aslinda haftay cuma gidecektim ama esimin persembe seyahati cikinca carsambaya alicam randevuyu bu da cok isime geliyo. İyice sapittim esime diyorum ki keske elin ultrason cihazi olsa tv ye baglayip orda gorsek yasiyo mu diye. Valla ben bilmiyorum ne olacak.
cnm sakin ne güzel şükrürler olsun herşeyin yolundaymış sakin ol bebeği panik atak yapcak problem yokken problem yaratcan senn sakin olman gerek karnındakinin mutluluğu için
yok canım 3 ay olamaz olsa olsa yenıdır heralde yada yoktur daha 1 hafta once kan tahlıllerı vb.yaptırdım daha kollarımdakı morluklar gecmedı
bu akşam kendim ve sizin için dua edicem kızlar inşallah hamişlerimiz için herşey yolunda gider bebiş isteyenlerde kavuşur meleklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?