kendini bu ay hamile sananlar buraya

Senin niye dustu canim ya?

cnmm bnmm demekki rabbim daha nasip etmedi kolay bir süreç değil bundan sonraki gebeliklerindede aynısı olca mı diye düşünür ama içini ferak tutsun peki neden olmuş??

canım illa o doktor olacak diye düşünme başka bir yere çok acil kanamam var diye yapış...ultrasonda bir bakın ki içiniz rahat etsin...sen bugün yarın hemen git ilk bulduğun doktora...

Tünaydin uleeen deli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

yok mu yeni haberler

ayyyyyyy anam dün kahve falimda hamile bir hatun cikmisti acep benmiydim lennnnnn

uleeeen baksaniza bendeki ruh gücüne kahve falima bilem soktum hamile karuyu

birde rüyamda gördüm ki saclarimi önden kesiyorum kahkül keser gibi.

hayir olaaa:26:

bende 8+5 gunlukken kalp atısı durmus 11+2 gunlukken farkeetık lekenınce doktora gıttık doktor dedı acıl kurtaj olcan 2 hafta neredeyse ölü tasıon zehırlıcek senı dedı ertesı gun kurtaj oldum ama hala dıodum kı acaba kurtaj olmasam olurmu belkı canlanır hanı yaradan can verır dıe doktora doktorda dedı uzme kendını hayırlısı buymus dedı ,,o zaman anladım "canımdan can gıttı " sozunun ne kadar dogru oldugunu ,,,cunku benım canım dururken canım benden gıttıydı
Allah kımseye yasatmasın zor bı durum,,,

cnmm bnmm demekki rabbim daha nasip etmedi kolay bir süreç değil bundan sonraki gebeliklerindede aynısı olca mı diye düşünür ama içini ferak tutsun peki neden olmuş??

genelde doktorların söylediği bebek te bi anomali varsa vücut onun yaşamasına izin vermiyor...onların söylediğine göre çok normal bir durum..hatta bebeğin kalp atışının olmadığını söyleyen bayan doktor benim çok üzüldüğümü görünce..üzülme bu kadar benimde ilk bebeğim düştü 1 ay sonra hamile kaldım..dedi..

cnm hiç piskolojini etkileme bilinç altını böyle şeyler sokma buda bir sınav unutma. ama ne olursa olsun hep olumlu tutmaya çalış içini rabbim tez zmnda gönlüne göre versin. umarım herşey gönlünce olur sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbim hepimize

bir ekşınla iki kuş canım bilemiyorum ki ben hiç kan testi yaptrmadım ama yüksekmiş cidden 2 bebiş değeri var...

hosgeldınn,,,,,
hayırlısı olsun ruyan ,,ama sac kestırmek sıkıntı dıe bılıom ben ,,ama kısalattıgın ıcın saclarını sıkıntılı bı surecın olacak ınsallah olmazzz,,,,

hiç bilmiyorumda kanaması olmuş diye duydum...geçmemiş sonra düşmüş çocuk bu kadarını biliyorum kuşum...sen evham yapma herkes bir değil...bilinçaltına olumsuz şeyler yükleme...

Canim valla ben cok panigim. Hala kabullenemedim sanki. Doktor bana 1 ay sonraya gun verdi. Kabul etmiyorum ben o kadar bekleyemem dedim. O da guldu tamam o zaman 2 hafta sonra gel dedi. Kadin benden illallah edecek
Herseyi normal ve saglikli gordu o yuzden rahat. Aslinda haftay cuma gidecektim ama esimin persembe seyahati cikinca carsambaya alicam randevuyu bu da cok isime geliyo. İyice sapittim esime diyorum ki keske elin ultrason cihazi olsa tv ye baglayip orda gorsek yasiyo mu diye. Valla ben bilmiyorum ne olacak.

canım illa o doktor olacak diye düşünme başka bir yere çok acil kanamam var diye yapış...ultrasonda bir bakın ki içiniz rahat etsin...sen bugün yarın hemen git ilk bulduğun doktora...

Ya çalışmasam ben daha önce giderdimde dün çok yoğundu, kafamı kaldıramadım. Müdürde yoktu izin alıcak. O yüzden bugüne erteledim. Yoksa gitsem beklerim bi yarım saat falan sora alırlar muayeneye. Hazır annemde yanımda, ben onla beraber öğleden sonra biara gideyim. Kuzenim var pratisyen hekim, saolsun onu arayıp soruyorum, rahatlatıyor o birazcık beni. Ama geçmedi bitürlü. Bakalım doktor ne diyecek.
Buarada bebekte bir sorun varsa, genetik olarak yani. Vücut onu atarmış, ilk 3 ayda düşüklerin fazla olmasının sebebi oymuş. Sağlıksız bebek atılırmış. Yani ilk3 aydaki düşüklerde o yüzden hemen neden düşüyor diye araştırılmazmış. Hani 3 düşük olunca bakıyorlar ya onun sebebi oymuş. Tabi sen gelde bunu bize anlat. Anne olmaya programlanıyorsun, hormonların o şekilde çalışmaya başlıyor, sonra Allah korusun düşüyor. Çok zor bir durum ama, sonuçta herzaman annedeki sorunlardan kaynaklanmıyor yani. Yüreğimizi ferah tutalım, elimizden geldiğince dikkat edelim, Ozamanda düşerse Allahın takdiri deyip çok fazla üzülmeyelim. Ben rahat rahat diyorum şimdi ama geçen hafta bende nasıl korktum ama vardır bir hayır bundada. Önemli olan şuan öyle bir sıkıntı yokken, onun bebği düşmüş niye düşmüş, şuna şöyle olmuş banada olurmu diyip strese sokmayalım kendimizi. Üzüntü yaramıyor o miniklere.

cnm sakin ne güzel şükrürler olsun herşeyin yolundaymış sakin ol bebeği panik atak yapcak problem yokken problem yaratcan senn sakin olman gerek karnındakinin mutluluğu için

cnm sakin ne güzel şükrürler olsun herşeyin yolundaymış sakin ol bebeği panik atak yapcak problem yokken problem yaratcan senn sakin olman gerek karnındakinin mutluluğu için

Buralarda bir yere yazmistim. Benim icin hamile kalmak sorun evet ama ondan sonrasi dah buyuk sorun. Bin tane test vs. Dusuk haberleri duyuyosun, saglikliyken kalbi durmus onu duyuyosun. Kendini izole etmek cok zor. Kucagina almadan oh be hamileyim diyemiyosun ki. Bir de herseye hazirlikli olmak da lazim galiba.

bu akşam kendim ve sizin için dua edicem kızlar inşallah hamişlerimiz için herşey yolunda gider bebiş isteyenlerde kavuşur meleklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…