- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #6.681
Buralarda bir yere yazmistim. Benim icin hamile kalmak sorun evet ama ondan sonrasi dah buyuk sorun. Bin tane test vs. Dusuk haberleri duyuyosun, saglikliyken kalbi durmus onu duyuyosun. Kendini izole etmek cok zor. Kucagina almadan oh be hamileyim diyemiyosun ki. Bir de herseye hazirlikli olmak da lazim galiba.
Buralarda bir yere yazmistim. Benim icin hamile kalmak sorun evet ama ondan sonrasi dah buyuk sorun. Bin tane test vs. Dusuk haberleri duyuyosun, saglikliyken kalbi durmus onu duyuyosun. Kendini izole etmek cok zor. Kucagina almadan oh be hamileyim diyemiyosun ki. Bir de herseye hazirlikli olmak da lazim galiba.
Ya çalışmasam ben daha önce giderdimde dün çok yoğundu, kafamı kaldıramadım. Müdürde yoktu izin alıcak. O yüzden bugüne erteledim. Yoksa gitsem beklerim bi yarım saat falan sora alırlar muayeneye. Hazır annemde yanımda, ben onla beraber öğleden sonra biara gideyim. Kuzenim var pratisyen hekim, saolsun onu arayıp soruyorum, rahatlatıyor o birazcık beni. Ama geçmedi bitürlü. Bakalım doktor ne diyecek.
Buarada bebekte bir sorun varsa, genetik olarak yani. Vücut onu atarmış, ilk 3 ayda düşüklerin fazla olmasının sebebi oymuş. Sağlıksız bebek atılırmış. Yani ilk3 aydaki düşüklerde o yüzden hemen neden düşüyor diye araştırılmazmış. Hani 3 düşük olunca bakıyorlar ya onun sebebi oymuş. Tabi sen gelde bunu bize anlat. Anne olmaya programlanıyorsun, hormonların o şekilde çalışmaya başlıyor, sonra Allah korusun düşüyor. Çok zor bir durum ama, sonuçta herzaman annedeki sorunlardan kaynaklanmıyor yani. Yüreğimizi ferah tutalım, elimizden geldiğince dikkat edelim, Ozamanda düşerse Allahın takdiri deyip çok fazla üzülmeyelim. Ben rahat rahat diyorum şimdi ama geçen hafta bende nasıl korktum ama vardır bir hayır bundada. Önemli olan şuan öyle bir sıkıntı yokken, onun bebği düşmüş niye düşmüş, şuna şöyle olmuş banada olurmu diyip strese sokmayalım kendimizi. Üzüntü yaramıyor o miniklere.
hadi bakalım annişllerrrr
eski kötü günleri hüzünleri bi kenara koyalım moral motivasyon yüksek olacak bebekler etkilenmeyecek
haklısın tabi.ama çok ileriye gidip bebişini üzme şuan seni mutlaka hissediyordur.ona korkularını hissettirme yemene ve içtiklerine dikkat et kendini fazla yorma.ağır kaldırma yüksekteki birşeye uzanmaya çalışma yorma kendini kısacası
bu akşam kendim ve sizin için dua edicem kızlar inşallah hamişlerimiz için herşey yolunda gider bebiş isteyenlerde kavuşur meleklerine
taze anaçım benim..korkma sen inşallah bişey olmaz bebişine..duanı et yediğine içtiğine dikkat et...yapabileceğimiz bundan fazlası değil...çok evham yapmamak lazım..ben üzüldüm bebeğime ama yapacağım bişey yok...bak bu ay korunmayı bıraktım ve inşallah sağlıklı bir bebeğim olacak diye düşünüyorum...sen kendine güzel bir beslenme programı yap..kontrolune sık git..duanı et...arada çık haifi yürüyüş yap...
ne oldu sana ağrın mı var sen iyiydin? bende cumaya randevu aldımbaşka doktordan meltem hanımdan ya sana ne dicem bu ultrasona sık sık girmek sorun mu? bi zararı var mı benimde elimde olsa kamera yerleştiricem karnıma:) ama hiç bişey hissetmiyorum bian önce büyüsede hareketlerinden anlasak:)
Allah kabul etsin canım..burada bir liste yapalım..hergün birimize dua okuyalım...tanımayanın duası daha makbul dür diye duymuştum...bi de nedendir bilmem ben sizin güzel enerjinize inanıyorummm....listeyi sen başlat istersen
ama cnm sen ya düşerse ya şöyle olursa falan filan die kendini hırpalarsan bebişinde bundan kötü etkilenecektir. sen onu düşün odasına sunu alayım bunu alayım de mutlu olacağınız şeyleri düşün onla konuş sev sana sımsıkı sarılsın!!
Hormonlarima bak, su an yazdiklarina agliyorum
Valla iyi beklemissin. Ben haberi aldigimin ertesi gunu doktora kostum. Hadi bakalim hayirli haberler olsun insallah.
kızlar ben bir liste yaparım birazdan ona göre okuruz...kimse kalmamış çünkü...olmamış dedğinz yerleri değiştirirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?