kendini bu ay hamile sananlar buraya

haklısın tabi.ama çok ileriye gidip bebişini üzme şuan seni mutlaka hissediyordur.ona korkularını hissettirme yemene ve içtiklerine dikkat et kendini fazla yorma.ağır kaldırma yüksekteki birşeye uzanmaya çalışma yorma kendini kısacası

ama cnm sen ya düşerse ya şöyle olursa falan filan die kendini hırpalarsan bebişinde bundan kötü etkilenecektir. sen onu düşün odasına sunu alayım bunu alayım de mutlu olacağınız şeyleri düşün onla konuş sev sana sımsıkı sarılsın!!

hadi bakalım annişllerrrr
eski kötü günleri hüzünleri bi kenara koyalım moral motivasyon yüksek olacak bebekler etkilenmeyecek

ne oldu sana ağrın mı var sen iyiydin? bende cumaya randevu aldımbaşka doktordan meltem hanımdan ya sana ne dicem bu ultrasona sık sık girmek sorun mu? bi zararı var mı benimde elimde olsa kamera yerleştiricem karnıma:) ama hiç bişey hissetmiyorum bian önce büyüsede hareketlerinden anlasak:)

taze anaçım benim..korkma sen inşallah bişey olmaz bebişine..duanı et yediğine içtiğine dikkat et...yapabileceğimiz bundan fazlası değil...çok evham yapmamak lazım..ben üzüldüm bebeğime ama yapacağım bişey yok...bak bu ay korunmayı bıraktım ve inşallah sağlıklı bir bebeğim olacak diye düşünüyorum...sen kendine güzel bir beslenme programı yap..kontrolune sık git..duanı et...arada çık haifi yürüyüş yap...

Dogru soyluyosun canim. Guzel hayallerim de var evet insalah :) annemler bitisik binada. Artik hep ordayim. Bana hicbisey yaptirmiyolar sagolsunlar.

bu akşam kendim ve sizin için dua edicem kızlar inşallah hamişlerimiz için herşey yolunda gider bebiş isteyenlerde kavuşur meleklerine

Allah kabul etsin canım..burada bir liste yapalım..hergün birimize dua okuyalım...tanımayanın duası daha makbul dür diye duymuştum...bi de nedendir bilmem ben sizin güzel enerjinize inanıyorummm....listeyi sen başlat istersen

Canim sagol :) ogrendigim ilk an, ilk duam, allahim bu bebek sana emanet diye dua ettim. Kendime cok dikkat ediyorum. Doktor kontrolleri en sevdigim anlar.
İnsallah tez vakitte senin de olur canim benim.

Doktor bana dedi ki, su an kucuk oldugu icin yasayip yasamadigini kontrol edemedigin icin panik olman cok normal. Biraz buyudugunde karnina hafif vurdugunda bebek hareket edecek senin de icin rahatlayacak dedi. Sabret biraz dedi.

evet hadi biri başlatsın şu listeyi mimoza nerde

Hormonlarima bak, su an yazdiklarina agliyorum

merys sen yap canım..mimoza çıkmış sanırım...hamilelerimize ilk günler okuyalım...francesca,miyopi,dimeh
sonra diğer arkadaşlara birer gün verelim

kızlar ben bir liste yaparım birazdan ona göre okuruz...kimse kalmamış çünkü...olmamış dedğinz yerleri değiştirirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…